tropem_misia1 03.07.13, 22:03 Dulcynei !!!!!!!! Aby dołączyła do rycerza i jego giermka, którzy to walczą ze smokiem apatycznym , a wzdętym zniechęceniem . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:09 Ciekawe, czy ktoś się zgłosi, a jak tak, to kto? I czy Dulcynea koniecznie musi być płci pięknej? Tymczasem, zanim zapomnę, chciałam powiedzieć, że w lipcowe i sierpniowe czwartki program TVP Kultura ma "Kobrę" przypominać Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:18 O! To nie omieszkam luknąć.Kobrę lubię. a co do wyżej wymienionej niewiasty to był tak przecudnej urody,że chyba nikt się nie zgłosi no..chyba ,że jakiś odważny mężczyzna? Lezio sobie dobrze radzi) Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:21 Tylko nie wiem, czy dla nas swą obecną robotę Syzyfa porzuci? Ach! Byłaby z niego przednia Dulcynea Odpowiedz Link
anus-hka Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:24 Dulcynea wypadałoby zeby była troszkę mniejsza od smoka Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:26 )))))))))) azali Lezio jawi Ci się jako smok wawelski? z tego co wiem to ma gaz w sobie Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:27 Słusznie. Nie tylko od smoka, ale i od wiatraka. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Czy można rzec,że 03.07.13, 22:30 drogą demokratycznych wyborów ....mamy Dulcyneę? Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Czy można rzec,że 03.07.13, 22:35 Na to wygląda. Teraz będziemy musiały dokonywać dla niej bohaterskich czynów i się wdzięczyć Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dobranoc. 03.07.13, 22:40 Deep Purple - Lalena i popłynę w ciemność na samotnej łódce grafitowe żagle snami wzbiorą wkrótce rozgwieżdżone niebo drga pod powiekami a księżyc leniwie karmi mymi snami na srebrzystej ścieżce kota włóczykija a ja...tak łagodnie w muszelkę się zwijam by spłynąć swobodnie na dno samej nocy łapczywie spijanej świtem, który kroczy................... Odpowiedz Link
leziox Re: Dobranoc. 03.07.13, 22:42 Nie wiem dlaczego ale znowu zaczalem z pewnym namyslem polerowac kij bejsbolowy zwyczajowo lezacy pod lozkiem. Tak odruchowo jakos. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Dobranoc. 03.07.13, 22:57 debi_bebi napisała: > Ciekawe, co Ci chodzi po głowie? zaliczenie bazy a o co moze chodzic w tej grze? Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Dobranoc. 04.07.13, 00:57 Jak to o co? Lezio proponuje i preferuje : myzianie.No to myzia..... Odpowiedz Link
wirujacypunkt Re: Czy można rzec,że 03.07.13, 22:42 Bez wyborów Dulcyneę wskaże, tylko niech rycerz da spokój tym wiatrakom. Odpowiedz Link
anus-hka Re: Czy można rzec,że 03.07.13, 22:45 no to wskaż bo okrótniem ciekawa komu mam słuzyc z oddaniem psia krew Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Poszukuje się 03.07.13, 22:56 Dobra ! Mogę zgłosić się na ochotnika. Mogę zostać tą Dulcyneą. Niech mym wybrankiem zostanie owy zakuty w zbroję śmiałek Odpowiedz Link
leziox Re: Poszukuje się 03.07.13, 23:22 W razie co to nie moze Virtualka pretensic jakby wyszlo tak jakby nie wyszlo. A co do wiatrakow to zawsze samica lepsza bo samiec wpadnie zaraz na pomysl,jakby to bylo,jakby wybzykac wiatrak. I doprowadzilby przedsiewziecie do upadku. Sam wiem po sobie-takie latanie na skrzydle z práciem wystawionym do wiatru. Milo by byc moglo! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poszukuje się 04.07.13, 00:55 Po przeczytaniu powyższego i niemożliwości oceny sytuacji ( waham się między być wystawionym a łopotaniem na wietrze) idę do kuchni zrobić owsiankę. Nażrem się i może wreszcie zasnę. Ja chcę spać!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poszukuje się 04.07.13, 00:50 virtual_woman123 napisała: > Dobra ! Mogę zgłosić się na ochotnika. Mogę zostać tą Dulcyneą. Niech mym wybra > nkiem zostanie owy zakuty w zbroję śmiałek sie kurna porobiło...jest rycerz i giermek, a nawet Dulcynea ...jeno te pełcie...ech te pełcie Odpowiedz Link
leziox Re: Poszukuje się 04.07.13, 12:39 W tych czasach zmiana pci to juz nie problem.Tylko kto na to sie zgodzi-i wazniejsze-kto za to zaplaci? Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Poszukuje się 04.07.13, 17:13 No ja chyba płacić nie będę jak już się sama zgłosiłam to myślałam ,że jeszcze na tym zarobie Odpowiedz Link
torado Re: Poszukuje się 05.07.13, 18:27 tropem_misia1 napisała: > Dulcynei !!!!!!!! > Aby dołączyła do rycerza i jego giermka, którzy to walczą ze smokiem apatycznym > , a wzdętym zniechęceniem . > a po co im kobieta? Wszak one tylko zgubę przynoszą mężczyznom. Odpowiedz Link
leziox Re: Poszukuje się 05.07.13, 18:51 Nawet i Don Kaszalot musi sobie czasami pobzykac. Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: Poszukuje się 05.07.13, 19:02 Całkiem Wam się pomyrdało. Ja i Debi - "szable w dłoń" -poszukujemy Dulcynei. Dlatego Dulcynea nie musi mieć gorsetu,czepca czy spódnic. Spodnie mile widziane.Mieszek nie jest obowiązkowy.. Odpowiedz Link
torado Re: Poszukuje się 05.07.13, 19:32 leziox napisał: > Nawet i Don Kaszalot musi sobie czasami pobzykac. ale że od razu z Dulcyneą ? Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Poszukuje się 05.07.13, 21:02 Ja tu się zgodziłam z własnej nieprzymuszonej woli a tu mnie chorobą nazywają,no! Odpowiedz Link
leziox Re: Poszukuje się 05.07.13, 21:10 Grac jakas role to jeszcze nie znaczy calkowicie sie w nia wcielic chyba. Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Poszukuje się 05.07.13, 21:14 No jak to nie. Prawdziwy aktor/ ka musi grać całym/całą sobą Odpowiedz Link
leziox Re: Poszukuje się 05.07.13, 21:36 Ale popadac w rozdwojenie jazni tez nie ma co bo to poczatek prostej drogi w kaftanik. Odpowiedz Link
virtual_woman123 Re: Poszukuje się 05.07.13, 21:42 Na razie trzeźwo patrzę na świat. Raczej kaftanik mi nie grozi Odpowiedz Link