anus-hka 14.11.13, 13:47 ...zachowania równowagi fizycznej będę utrzymywać równowagę psychiczną dziś dziś wieczorem... mam nadzieje, że mi się uda pa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debi_bebi Re: Kosztem... 14.11.13, 19:43 Może ma zamiar zwisnąć głowa w dół, żeby rozum opadł we własciwe miejsce? Odpowiedz Link
leziox Re: :)))))))) Nietoperk! 14.11.13, 21:23 Wyjasnien brak,ciezko powiedziec co Anuszka mogla miec na mysli,o ile cos miala. Odpowiedz Link
czarek_sz Re: :)))))))) Nietoperk! 14.11.13, 21:29 Myślę że jest na drodze krzyżowej albo co. Może Ją patroszą teraz albo płuca wymieniają ? albo czyta i ryczy ze śmiechu. Odpowiedz Link
anus-hka Re: :)))))))) Nietoperk! 14.11.13, 22:22 ...hmm moze i powinnam zawsnąc głową w dół faktycznie ...coby rozum wlazł na swoje miejsce ...moze by i przy okazji serce wskoczyło tam gdzie trza Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O! To już poważna sprawa. 15.11.13, 00:43 Będąc w dół głową zauważamy ,że serce jest nad rozumem. Rozum na samym dole. Kierujesz się sercem ? Odpowiedz Link
anus-hka Re: O! To już poważna sprawa. 15.11.13, 06:25 Gorzej - serce zaczyna kierować mną i tracę rozum Odpowiedz Link
tropem_misia1 Re: O! To już poważna sprawa. 15.11.13, 07:26 to bardzo niezdrowe dla organizmu albowiem zdarza się wstrząs poprzedzony gwałtownym upadkiem niby gadają o zejściu na ziemię , ale w pewnych chwilach to takie bolesne Odpowiedz Link