czarek_sz 12.02.14, 14:57 No to w imię Ojca i Syna ćwierkam że nowy właśnie wątek zaczęty i butelka jakby ktoś pytał także ruszona deko. Alleluja i do przodu bracia Polacy jako tacy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czarek_sz Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 16:09 Tańce również mam wielki szacunek dla Indian i dla Murzynów. Film 'Apokalipto' Mela Gibsona i 'Patriota' dały mi dużo do myślenia. Odpowiedz Link
mala200333 Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 16:22 Tance to dzisiaj przy tym lodowisku to rozgrzewka. I to na Poludniu Stanow! Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 16:42 Ha! Dostałam onegdaj ajerkoniak własnej roboty na bimbrze. Też własnej roboty. Miodzio! Ktoś reflektuje na kieliszeczek? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 16:56 Jak nie jak tak a co masz ? aby nie wynalazek tylko. Odpowiedz Link
debi_bebi Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 16:58 No mam ajerkoniak własnej roboty na bimbrze własnej roboty. Lać Ci, czy nie lać? Odpowiedz Link
czarek_sz Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 17:05 Jestem z tych Warszawiaków Debi którzy chlają co podleci. Z kobiecej ręki ma się rozumieć bo co do kobit to ufny jestem jak do tej z apteki z Rakowieckiej z Misia nie otrujesz rodaka ? Odpowiedz Link
leziox Re: Rozpocznij nowy wątek 12.02.14, 23:01 Ja Debi to poprosze o jakies male wiaderko ajerkoniaku,czy jakies naczynko nieco wieksze niz naparstek. Odpowiedz Link