Dodaj do ulubionych

Halusia i forum Wsiowe Podwórko

13.03.15, 22:31
Do forum Wsiowe Podwórko należałem dosyć długo, jeszcze w czasach, kiedy prowadziła je Tereska Pyskata. Posiadałem tam też prawa admina, ale nie korzystałem z tego bo nie bylło po co, popisując tam od czasu do czasu.
Potem Teresa scedowała forum na Halusię. Forum jakie było takie było, nie pisało tam zbyt wiele osób ale spotykało się sporo znajomych więc zaglądałem i pisałem co uważałem za stosowne. W międzyczasie zrezygnowałem z nudziarskiego dosyć forum Analogowego, nalezącego do Superhalusi, uważając że nie muszę się usypiać za każdym razem, kiedy tam zaglądam i nie potrzebuję znosić halusinych humorów za każdym razem gdy napiszę coś, co nie zgadza się z punktem widzenia właścicielki forum. Prawie za każdym razem czytałem że jeśli mi się tam nie podoba, to mogę sobie iść. No to wreszcie poszedłem.
Dzisiaj patrzę - a forum Wsiowe Podwórko przepoczwarzyło się w forum zamknięte! Naturalnie nikt nie uznał za stosowne zapytać mnie o to czy mam tam nadal zamiar pisać, prawa admina oczywiście nie mogą być przeze mnie wykorzystane z racji tej, że nie mogę tam wejść, czyli wygląda na to, iż Halusia w swej manii przekształcania for w zamknięte również teraz zrobiła swoją robotę na dodatek pozbawiając się ewentualnych kontrrozmówców, którzy mogliby posiadać inne zdanie niż te jedyne zdanie słuszne - zdanie Halusi. Nie śmiem wręcz marzyć o tym, aby Halusia w swej niezgłębionej mądrości tak do końca zrozumiała o co mnie chodzi w tym elaboracie, ale piszę to tylko po to aby sobie ulżyć , po to, aby wiedzieli o sprawie inni oraz przy okazji puścić literackiego pawia na to wszystko.
Halusia. Dziękuję Ci bardzo za wszystko.
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 13.03.15, 22:43
      >Dzisiaj patrzę - a forum Wsiowe Podwórko przepoczwarzyło się w forum zamknięte! Naturalnie nikt nie uznał za stosowne zapytać mnie o to czy mam tam nadal zamiar pisać, prawa admina oczywiście nie mogą być przeze mnie wykorzystane z racji tej, że nie mogę tam wejść, czyli wygląda na to, iż Halusia w swej manii przekształcania for w zamknięte również teraz zrobiła swoją robotę na dodatek pozbawiając się ewentualnych kontrrozmówców, którzy mogliby posiadać inne zdanie niż te jedyne zdanie słuszne - zdanie Halusi.

Wsiowe Podwórko, to forum ukryte..skoro nie możesz tam się dostać, to skresliła Cie z listy..
      zamykać, ukrywać juz nie było co....bo Wsiowe od dawna jest ukryte, z czasów, kiedy załozycielka była Teresa...
      • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 13.03.15, 22:51
        No to nawet jeśli było zamknięte i ja tam byłem - to tym bardziej w ten sposob nie załatwia się spraw. A załatwianie śmiesznych porachunków to nie tak i nie ze mną.
        • rudka-a Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 13.03.15, 23:04
          W Twoim mniemaniu tak się nie załatwia, ale w mniemaniu innych, jak widać owszem...
          Panuje jakas dziwna moda, że trzeba tylko klaskać, zgadzać się i broń Panie mieć inne zdanie...
          ..i napisać je...wtedy oszalałe bractwo rzuca się do gardła, robi wycinanki i udaje, ze kto ma nożyczki ten ma władzę!
          Od dawna mam to gdzieś i szczeniackie zagrywy kwituję ironicznym usmiechem...
          • zegor Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 13.03.15, 23:12
            Nawet nie wspomnę......też byłem niewygodny.......
            • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 13.03.15, 23:44
              Z czasem wychodzi na jaw, who is who i potem ciezko juz grać dobrą ciocię, lub wujaszka.
              • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 14.03.15, 16:30
                Pozostaje tylko otrzepać ręce i zapomnieć o tej niesławnej, zapatrzonej w siebie damie, życząc jej owocnego prowadzenia kolejnego zdychającego podobnie jak analogowe, forum.
                • super.halusia Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 14.03.15, 18:15
                  Bardzo nieładnie,ponieważ nie usuwałam Twojego nicka.
                  • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 14.03.15, 22:07
                    Alez nie. Oczywiscie ze to nie Ty.
                    Gremlinsy usunely. Bo tylko gremlinsy maja tam prawa admina, cio ?
                    Wiesz co, jakakolwiek dyskusja z Toba nie ma dla mnie zadnego sensu wiecej.
                    A to co napisalem, jest bardzo ladnie i nawet tyci za malo, biorac pod uwage zachowanie sie gremlinsow na rzadzonym przez Ciebie forum.
            • tamaryszek44 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 14.03.15, 19:50
              Ja też nie wspominam.
    • garcia6 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 21.03.15, 14:59
      Osobiscie moje odczucia sa takie...forum chyba mialo za zadanie laczyc a nie dzielic....wiele osob postanowilo otworzyc wlasne na wskutek pewnych animozji...zaczela sie niezdrowa rywalizacja...a skutek jest taki ze prowadzi to do powolnej agonii kazdego z osobna...lepiej chyba bawic sie razem a nie osobno...takie moje skromne zdanie...jestem tylko obserwatorem.
      ...w kazdym razie pozdrawiam wszystkich i zycze wiecej slonca smile
      • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 21.03.15, 22:23
        Słońca ci u nas dostatek, na jego brak narzekać nie możemy, ale dziękuje za życzenia.
        Osobiście z nikim nigdy nie rywalizowałem oraz rywalizować zamiaru nie mam, albowiem liczba wpisów jest dla mnie całkowicie obojętna i nie zamierzam tworzyć tematów poprzez ich ciężkie porody lub podpatrywanie i ściąganie z internetu. Istnieją niestety na świecie osoby z którymi ani bawić się ani bytować na poważnie lub na śmiesznie nie da rady, albowiem nie zgadza się przysłowiowa chemia lub inne rzeczy jak poglądy, zwykła szczerość lub też jej brak.
        Taki już jestem, że w przeciwieństwie do innych nie obrabiam nikomu dupy za plecami lub nie intryguję w wyjątkowo podły sposób, prowadzący do irytacji i nie udaję potem, iż nic się nie stało i wszystko co złe, to zapewne Stefan, lecz w każdym bądź razie nie ja.
        Jeśli mam coś powiedzieć, to też powiem, publicznie, wyjaśniając o co mnie chodzi, aby nie było wątpliwości do kogo i dlaczego mam pretensje.
        Przysłowie że lepiej z mądrym zgubić niż z głupim znaleźć, jest bardzo mądrym porzekadłem.
    • mori111 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 21.03.15, 23:08
      Kurcze...i ja właśnie odkryłam, ze nie mogę tam wejść sad
      • mala200333 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 21.03.15, 23:39
        Wsie owe Podworko:
        Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne.
        Taki dzis komunikat dostalam..
        • rudka-a Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 21.03.15, 23:44
          wybieram opcje nr 1 - nie istnieje.........
          • zegor Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 00:03
            "Ciszej nad tą trumną"..............................
            • rudka-a Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 00:12
              ............rzekł Józek P..................
              • tamaryszek44 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 00:39
                A kto to jest Józek P
                https://supergify.pl/images/stories/ludzie/rozne__71_.gif
                • zegor Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 00:47
                  Józefek Piłsudski,Tamarko !
          • mori111 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 18:09
            Chyba jest tak jak piszecie...
            Lubię Halusię, ale szkoda, ze taka była jej decyzja...
            Jestem sentymentalna, może nawet za bardzo...czasem wracałam jeszcze do wątków Grzecha...
            Poza tym po operacji będę miała trochę czasu, więc miałam nadzieję poświęcić więcej czasu na plotkowanie...
    • rybka.11 Człowiek znika 22.03.15, 08:30
      co jakiś czas na jakiś czas i... jak sie pojawia to takie różne "cuda" zastaje....

Lezio - nie "wyrzucisz" Ty mnie stąd przypadkiem?... wink
      • zegor Re: Człowiek znika 22.03.15, 09:50
        A nie zauważyłaś Rybko różnicy w mentalności Lezia
        i tej osoby,z tematu wątku ?????????
        • rybka.11 Re: Człowiek znika 22.03.15, 09:56
          Oj - zauważyłam wink

Pisząc odnośnie Lezia - to raczej tak "zaczepnie" to zrobiłam wink
          Nie podejrzewam go o to, że zamknąć może mi drzwi przed nosem...
          wink
          • rudka-a Spokoojnie :))) 22.03.15, 10:08
            Nie ma czym trzaskać, bo drzwi od Melyny już dawno 'poszły' za parę butelek łiskacza suspicious big_grin
            to czym niby trzaskać??? ościeżnicą? chciałabym to zobaczyć smile)))))
            wink
            • zegor Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 10:42
              Ościeżnica została....ze względów praktycznych....
              przecież o coś trzeba otwierać piwo tongue_out
              • rudka-a Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 11:06
                ..zwłaszcza, gdy nie mamy przy sobie zapalniczki, ząbki liche i mocno nadwyręzone, to tylko otworek w ościeżnicy ratuje życie wink bo pragnienie potrafi sponiewierać smile)))
                • zegor Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 11:38
                  Mnie tylko satysfakcjonuje otworek.....
                  • tamaryszek44 Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 11:59
                    Pragnienie może sponiewierać? powiedziałabym bym raczej że nadmierne go zaspokojenie, no ale też zależy czym. mellyna jednak mówi sama za siebiesmile
                    • zegor Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 12:48
                      I jedno i drugie ma prawo sponiewierać....
                  • rudka-a Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 12:53
                    zegor napisał:

> Mnie tylko satysfakcjonuje otworek.....

Mnogość kapselków powoduje, że z biegiem czasu się...deformuje smile)
                    • zegor Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 12:57
                      Oczywizda,jak każdy otworek intensywnie eksploatowany !
                      • rudka-a Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 13:00
                        Podobno piwo najlepiej smakuje z butelki wink)
                        wiec jakoś kapselka trzeba sie pozbyć, stąd pewnie ta eksploatacja otworka wink
                        sklepac młoteczkiem sie nie da? by nadać kształt pierwotny? wink)
                        • zegor Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 14:41
                          Otworki tego wymagają,
                          jeden młotka,
                          inny delikatnego gładzenia...
                          • leziox Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 20:45
                            Z czego wynika iż każdy otworek posiada swoje indywidualne zwyczaje.
                            smile
                            • tamaryszek44 Re: Spokoojnie :))) 22.03.15, 21:12
                              .....i granice rozciągłościwink
    • eat.clitoristwood Forum chyba zamkli w ogóle. 22.03.15, 21:52
      j.w.
    • eat.clitoristwood Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 22.03.15, 21:56
      leziox napisał:
      > (...) Nie śmiem wręcz marzyć o tym, aby Halusia w swej niezgłębionej mądrości tak
      > do końca zrozumiała o co mnie chodzi (...)

Pamiętasz dowcip o Jiřínku?
      • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 23.03.15, 09:50
        Znam. Ten kawał był przerabiany zresztą na rozmaite imiona.
        • pyskata.1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 17:45
          Trudno mamy jeszcze inne fora .... ale ciesze się, że żyjecie big_grin

Wsiowe wzbudzało we mnie wiele wspomnień ale jak Halusia postanowiła zlikwidować to jej wybór, w końcu to jej forum przekazałam i miała prawo robić z nim co chce.
          • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 17:51
            Tak to bywa kiedy ludzie nieodpowiedni psują to co dobre.
            Moje zdanie jest na ten temat znane i nie cofnę z niego ani literki.
            A co do Ciebie Pyskaczu, to pomijając głupkowate sprawy forumowe cieszę się że zaglądasz tu wreszcie, bo ani widu ani słychu o Tobie nie było i człek zaczął się zastanawiać, czy przypadkiem Ufo jakie Cię nie porwało.
            • pyskata.1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 17:58
              To się ciesze, że ktoś się zastanawia ale kontakt miałeś a nie zapytałeś tongue_out
              • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 18:05
                Właśnie nie miałem bo koty pożarły a na GG Cię nie ma już od długiego czasu.
                • pyskata.1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 18:26
                  chciałam teraz wysłać ale nie umiem .... gdzie mam wysłać dane kontaktowe?
                  • dunajec1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 18:29
                    No umowcie sie sie gdzies w parku pod kasztanem o godz. 9-ej. zn.21-ej.
                    • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 18:56
                      Dunajec, chetnie bysmy sie umowili z Pyskatą w parku, tyle ze do tego parku trza jechac ode mnie ponad 3 godziny.
                      smile
                      Pyskaczu, dane mozna slac na majla na Gazecie.
                      • pyskata.1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 19:05
                        My już raz byliśmy może nie w parku a na moście big_grin

Lezio spróbuje, bo dawno mnie tu nie było i ie wiem co i jak
                        • pyskata.1 Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 19:08
                          oooo coś wysłałam ale gdzie poszło sama nie wiem
                          • leziox Re: Halusia i forum Wsiowe Podwórko 25.04.15, 19:11
                            Gdzie miało dojść to doszło.
                            Thx.
                            smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka