leziox
13.03.15, 22:31
Do forum Wsiowe Podwórko należałem dosyć długo, jeszcze w czasach, kiedy prowadziła je Tereska Pyskata. Posiadałem tam też prawa admina, ale nie korzystałem z tego bo nie bylło po co, popisując tam od czasu do czasu.
Potem Teresa scedowała forum na Halusię. Forum jakie było takie było, nie pisało tam zbyt wiele osób ale spotykało się sporo znajomych więc zaglądałem i pisałem co uważałem za stosowne. W międzyczasie zrezygnowałem z nudziarskiego dosyć forum Analogowego, nalezącego do Superhalusi, uważając że nie muszę się usypiać za każdym razem, kiedy tam zaglądam i nie potrzebuję znosić halusinych humorów za każdym razem gdy napiszę coś, co nie zgadza się z punktem widzenia właścicielki forum. Prawie za każdym razem czytałem że jeśli mi się tam nie podoba, to mogę sobie iść. No to wreszcie poszedłem.
Dzisiaj patrzę - a forum Wsiowe Podwórko przepoczwarzyło się w forum zamknięte! Naturalnie nikt nie uznał za stosowne zapytać mnie o to czy mam tam nadal zamiar pisać, prawa admina oczywiście nie mogą być przeze mnie wykorzystane z racji tej, że nie mogę tam wejść, czyli wygląda na to, iż Halusia w swej manii przekształcania for w zamknięte również teraz zrobiła swoją robotę na dodatek pozbawiając się ewentualnych kontrrozmówców, którzy mogliby posiadać inne zdanie niż te jedyne zdanie słuszne - zdanie Halusi. Nie śmiem wręcz marzyć o tym, aby Halusia w swej niezgłębionej mądrości tak do końca zrozumiała o co mnie chodzi w tym elaboracie, ale piszę to tylko po to aby sobie ulżyć , po to, aby wiedzieli o sprawie inni oraz przy okazji puścić literackiego pawia na to wszystko.
Halusia. Dziękuję Ci bardzo za wszystko.