Dodaj do ulubionych

Jestem śmierdzielem

18.07.15, 13:58
Używałem kiedyś dezodorantów 48 godzin, które wprawdzie powodowały że od człeka nie cuchnęło, za to świntuszyły ubranie a ślady po tym nie dawały się usunąć w normalnym praniu. Potem odstawiłem, poczytałem przy okazji o solach aluminium stosowanych w takich deo i przerzuciłem się na inne.
Podczas wrednych upałów nadeszła weryfikacja.
Pare godzin i śmierdzi się potem. Można się myć ile się chce.
Zwykłe dezodoranty niestety jakoś niezbyt dobrze wypełniają swoje funkcje.
Pod paszkami jestem ogolony więc nie ma co gadać o tym że śmierdzi owłosienie.
Może za mało chlam wódy?

Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 14:46
      Człek żyje, to się i poci wink
      no, chyba, że tylko leży, to wtedy podobno pachnie...
      używam w sztyfcie, spełniaja swoja rolę...Nivea, Rexona
      czarnego ciucha nie paprze, sladów nie zostawia...
      przyjemny zapach i można machać łapciami, ile sie chce wink
      A poza tym letnią pora uzywam mgiełek do ciała..
      bo perfumy są za 'cięzkie' w upalny dzień...
      Sole aluminium....heh confused aż założe okulary i przeczytam skład...
      nie zwracałam na to uwagi uncertain oceniam po zapachu - błąd...
      ale tak to jest, kiedy nie czyta sie ulotek, daty wazności do spożycia, składu...
      no, nie mam tego nawyku...
      • leziox Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 14:54
        Ostatnio dużo się o tym pisze.
        No i ta warstwa czegoś, która zostaje na ubraniu jak się ponosi je cały dzień. Przypomina krochmal ale za cholerę nie da się normalnie podczas prania usunąć, tyle że nie śmierdzi ale mimo wszystko jest.
        Po odstawieniu dezów z tym pieprzonym aluminium plamy zeszły dopiero po czwartym praniu.
        I tera nie wiem sam:być śmierdzielem albo nie być? Oto jest pytanie.
    • anus-hka Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 15:32
      W taki ukrop wszyscy jesteśmy śmierdzielamismile
      • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 20:43
        Nieprawda,ja nie pocę się nadto...,ale ja to wg jakaś taka dziwna jestem bo mi wciąż zimno. Nawet latem.
        Leziu a badałeś Ty poziom cukru w surowicy krwi? Często osoby z podwyższonym poziomem pachną trochę jakby intensywniej...
        A zresztą! Takie gówna teraz produkują, że to tylko z nazwy jest pomocne.
        Polecam Nivea men Silver,Młody używa i od zachwycenia nim nic innego dla niego nie istnieje. Jest jeszcze żel pod prysznic tej samej marki. Zapobiega wydzielanie przykrego zapachu...., no ale ja tylko babą jestem,nie znam się big_grin
        • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 21:06
          Z innej beki..
          mówi się, że faceci, to brudasy, ale kobiety też potrafią cuchnąć confused
          jak można nie czuc własnego smrodu???
    • glinia Re: Jestem śmierdzielem 18.07.15, 21:06
      Nie wydaje mi się, żeś smierdziel. Poprostu masz troche większa potliwosc. Ale nie martw sie nie jestes sam.
      • leziox Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 00:09
        Właśnie nie mam zwiększonej potliwości.
        Tylko w te upały zauważyłem ze dezodoranty do tej pory stosowane jakoś nie trzymają łażenia po 40-stopniowym upale.
        I daje spod pach.
        Ponoć niektóre niewiasty to lubią.
        PS.cukier w normie absolutnej.
        • glinia Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 22:46
          Nie wiem czy wiasty lub niewiasty to lubią. A co do potu.... Boże, żebyś wiedział jak sie teraz pocę, prysznic 3-4 razy dziennie w normie. Słuchaj Leziu, może Ty w odmiennym stanie jestes??? big_grin
    • arogancka_agrafka Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 10:07
      Śmiałe wyznanie big_grin
      • leziox Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 12:07
        A co mnie tam, nie jestem aż tak wrażliwa paszcza aby nie móc czegoś opowiedzieć o sobie kiedy coś we mnie samym mnie zastanawia.
        • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 22:31
          Pocimy sie dalej...
          chciałam tylko powiedzieć wink)
          • glinia Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 22:47
            Po dwukroćbig_grin
            • leziox Re: Jestem śmierdzielem 19.07.15, 23:56
              Jeszcze deko a wspominać będziemy te upały trzęsąc się przy +20 stopniach, tak się przyzwyczaimy do gorąca.
              • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 14:19
                Chyba się raczej nie przyzwyczaimy. Raczej na pewno nie. To kiedy będzie jesień??? I ten cudowny listopadowy chłód? Mmmm, jak miło pomarzyć wink
                • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 14:35
                  Chyba Cię.....!!! Jaki chłód? Mnie teraz jest dobrze. 19 stopni za oknem,wiaterek powiewa i jeszcze czasem podada. Czego chcieć więcej smile
                  • anus-hka Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 14:50
                    Jaki chłód...jaki deszcz...kieedy to było...ale nie narzekam ...nie lubie zimy smile
                    • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 15:12
                      Ja tu ,Ty tam....dlatego pogoda nam się nie zgadzasmile
                      • leziox Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 22:56
                        No a Wy tam a ja tu.
                        To właśnie dlatego, właśnie dlatego nic się nie zgadza.
                        • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:08
                          Kiedy nadejdzie listopadowa szaruga, deszcze niespokojne i przeraźliwe zimno - zatęsknimy za ciepłem...wink
                          przynajmniej ja, gdy kości stare zaczną trzeszczeć, łupanie w bioderku lub kolanie doskwierać będzie...
                          wtedy wydrę ten wątek w górę i wrzasnę....WOLĘ ŚMIERDZIEĆ, NIŻ MARZNĄĆ!
                          wink
                          • anus-hka Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:22
                            Lepszy cieply smrodek jak zimny chłodekbig_grin
                            • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:41
                              anus-hka napisała:

> Lepszy cieply smrodek jak zimny chłodekbig_grin

Trza utylizować ten smrodek wink)
                              a nie katować nim siebie i tych w pobliżu wink
                          • leziox Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:23
                            Ale póki co, jest zakurwiaszczo gorąco i na razie się Ryża nie wydrzesz no bo po co mielić ozorem bez potrzeby.
                            • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:40
                              Upał osłabia, wyciska ostatnie poty, człek, jak flak...
                              zmęczony sie kładzie, zmęczony wstaje..i zły!...bo słońce od rana daje z siebie moc confused
                              • leziox Re: Jestem śmierdzielem 20.07.15, 23:54
                                No to co się dziwić że talibany i inne islamisty ciągle wkurwione są...
                                • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 12:50
                                  Na razie się uporałem z początkowym śmierdzeniem poupałowym, używam deo w rolce czego nienawidzę ale czego się nie robi dla celów wyższych...
                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:14
                                    Daj powąchać? ocenimy wink
                                    • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:20
                                      Zaczynasz od..stóp! suspicious big_grin
                                      wink
                                      • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:33
                                        no coś Ty Rudka! smile
                                        • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:49
                                          girl_42 napisała:

> no coś Ty Rudka! smile

Albo, albo wink) inne powierzchnie?!...nooo, może być smile)
                                    • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:21
                                      A czepta się!
                                      Od wąchania to się zawsze zaczyna.
                                      Potem nie można wygonić wąchaczki z wyra.
                                      Znamy te numery Brunner!
                                      • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:24
                                        To Onaaaaaaaaaaa suspicious ja tylko podpowiadałam big_grin
                                        • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:29
                                          No pewnie że ona.
                                          Do Laski Girlaski napisałem coby deko popretensić.
                                          • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:32
                                            Daj się trochę obwąchać, a potem do kuchni zagonisz suspicious wink
                                            może zrobi gołąbki, albo sernik na zimno wink)
                                            to może być całkiem niezły biznes wink
                                            • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:35
                                              No jeszcze co! A kto z tej kuchni potem wygoni? Z mieszkania?!
                                              A gotować też umiem sam.
                                              O!
                                              Uprzedzając dalsze pytania:
                                              Ależ oczywiście że tak!
                                              • anus-hka Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:38
                                                Ja nie umiem gotowac to w kuchni Ci Leziu nie bede przeszkadzac big_grin

[/b]leziox napisał:

> No jeszcze co! A kto z tej kuchni potem wygoni? Z mieszkania?!
                                                > A gotować też umiem sam.
                                                > O!
                                                > Uprzedzając dalsze pytania:
                                                > Ależ oczywiście że tak!
                                              • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:41
                                                Przestaniesz używać Fa w kulce i sama da nogę suspicious
                                                Piwniczka pełna kartoników?, bo mozna by Girli wynająć za parę eurasów wink)
                                                • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:48
                                                  rudka-a napisała:

> Przestaniesz używać Fa w kulce i sama da nogę suspicious
                                                  > Piwniczka pełna kartoników?, bo mozna by Girli wynająć za parę eurasów wink)

To ja z dobrego serca....,a oni....crying
                                                  Nie godzi się tak sad
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:50
                                                    girl_42 napisała:

> rudka-a napisała:
                                                    >
                                                    > > Przestaniesz używać Fa w kulce i sama da nogę suspicious
                                                    > > Piwniczka pełna kartoników?, bo mozna by Girli wynająć za parę eurasów wink
                                                    > )
                                                    >
                                                    > To ja z dobrego serca....,a oni....crying
                                                    > Nie godzi się tak sad

Przyznaję!...to było okrutnie okrutne smile))))))
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:08
                                                    Juz mi przeszło...zabiłam emocje pedałując smile
                                          • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:45
                                            leziox napisał:

> No pewnie że ona.
                                            > Do Laski Girlaski napisałem coby deko popretensić.

suspicious
                                        • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:41
                                          rudka-a napisała:

> To Onaaaaaaaaaaa suspicious ja tylko podpowiadałam big_grin

Akurat tongue_out
                                          • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:43
                                            girl_42 napisała:

> Akurat tongue_out

big_grin....zawsze chciałam być suflerem suspicious
                                            • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:48
                                              rudka-a napisała:

> girl_42 napisała:
                                              >
                                              > > Akurat tongue_out
                                              >
                                              > big_grin....zawsze chciałam być suflerem suspicious
                                              A JA AKTORKĄ wink
                                      • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:40
                                        leziox napisał:

> A czepta się!
                                        > Od wąchania to się zawsze zaczyna.
                                        > Potem nie można wygonić wąchaczki z wyra.
                                        > Znamy te numery Brunner!

Ja o łace myślałam a ten śpiący patrzcie o łózku mysli.
                                        Wyrko mam swoje tongue_out
                                        • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:46
                                          Jeszcze masz.
                                          Poczekamy na to co zrobi twój koteł.
                                          • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:49
                                            A co, dała mu zupy cebulowej, temu kotełu? No to w zasadzie wiadomo, co on zrobi...
                                            • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:51
                                              Nie no, koteł w kolejnych napadach wścieklizny niszczy jej chatę więc czekam kiedy jej rozpierdoli w drzagi wyrko.
                                              • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 13:52
                                                Aaaaa, takie buty! A właśnie, w buty sika? Kot suspicious
                                                • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:06
                                                  cambria1.2 napisała:

> Aaaaa, takie buty! A właśnie, w buty sika? Kot suspicious

Też to przewidywałam (chociaż jeszcze nie zdarzyło się)i nauczyłam towarzystwo buty chować wink
                                              • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:05
                                                leziox napisał:

> Nie no, koteł w kolejnych napadach wścieklizny niszczy jej chatę więc czekam ki
                                                > edy jej rozpierdoli w drzagi wyrko.

Na szczęście dbam o to ,żeby do sypialni nie właził.Czasem mi się to udaje wink
                                            • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:04
                                              cambria1.2 napisała:

> A co, dała mu zupy cebulowej, temu kotełu? No to w zasadzie wiadomo, co on zrob
                                              > i...
                                              Jeszcze nie ugotowała bo jeszcze nie poszła do sklepusmile
                                              Ale pójdziesmile
                                              • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:12
                                                Ejjj, rusz się, Gerlusiu. Chłodniej nie będzie!
                                                • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:52
                                                  Czyli na kuchare melynową się nie nadaje suspicious
                                                  handlowalibyśmy głodem wink)
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 14:56
                                                    Oj no a to się nie nadaje na kucharę? Po połówce to byś była jak mistrzyni kucharska maitre des melynas.
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:07
                                                    Połówka i ten upał, to zgon gwarantowany wink))
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:11
                                                    rudka-a napisała:

> Połówka i ten upał, to zgon gwarantowany wink))

A temu misiu czemu nie jest gorąco?smile
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:24
                                                    girl_42 napisała:

> rudka-a napisała:
                                                    >
                                                    > > Połówka i ten upał, to zgon gwarantowany wink))
                                                    >
                                                    > A temu misiu czemu nie jest gorąco?smile

bo on non stop na haju i nawalony wink)
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:26
                                                    rudka-a napisała:

> >
                                                    > > A temu misiu czemu nie jest gorąco?smile
                                                    >
                                                    > bo on non stop na haju i nawalony wink)

To już nie powinien żyć.....,no chyba,ze to chłodzące dopalacze wink
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:28
                                                    Trudno powiedzieć, bo jakos tak niechętny do pogadania wink))
                                                    sa takie dopalacze?? suspicious bo ja nie w temacie tym smile))))))
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:10
                                                    rudka-a napisała:

> Czyli na kuchare melynową się nie nadaje suspicious
                                                    > handlowalibyśmy głodem wink)

Czyli co? Moja cebulaczka to nic? A tak się napracowałam....sad
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:25
                                                    girl_42 napisała:

> rudka-a napisała:
                                                    >
                                                    > > Czyli na kuchare melynową się nie nadaje suspicious
                                                    > > handlowalibyśmy głodem wink)
                                                    >
                                                    > Czyli co? Moja cebulaczka to nic? A tak się napracowałam....sad

Nie zawiera wszystkich składników suspicious tymianku cheba brakuje smile)))))))
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:31
                                                    rudka-a napisała:

> girl_42 napisała:
                                                    >
                                                    > > rudka-a napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Czyli na kuchare melynową się nie nadaje suspicious
                                                    > > > handlowalibyśmy głodem wink)
                                                    > >
                                                    > > Czyli co? Moja cebulaczka to nic? A tak się napracowałam....sad
                                                    >
                                                    > Nie zawiera wszystkich składników suspicious tymianku cheba brakuje smile)))))))

Nieprawda! Pojechałam i kupiłam. Świeżuteńki. Winko białe wytrawne też....Cebulka prima sort z porannego targowiska ściągniętasmile ino kubraczki jak ściągałam to musiałam udawać,że płaczę,żeby sobie nie pomyślała,że nie jest mi jej szkodasmile
                                                    Grznaneczki z serem w piekarniku. Nic tylko palce lizaćsmile
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 17:35
                                                    > Nieprawda! Pojechałam i kupiłam. Świeżuteńki. Winko białe wytrawne też....Cebul
                                                    > ka prima sort z porannego targowiska ściągniętasmile ino kubraczki jak ściągałam t
                                                    > o musiałam udawać,że płaczę,żeby sobie nie pomyślała,że nie jest mi jej szkoda:
                                                    > )
                                                    > Grznaneczki z serem w piekarniku. Nic tylko palce lizaćsmile

Lubię taką zupkę suspicious a jeszcze w Twoim wykonaniu, to musi!!!!!!! być mistrzostwo smile tak se myslę smile
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 18:28
                                                    rudka-a napisała:

>
                                                    > Lubię taką zupkę suspicious a jeszcze w Twoim wykonaniu, to musi!!!!!!! być mistrzo
                                                    > stwo smile tak se myslę smile

Nie podlizuj się tu tylko wal śmiało co chcesz załatwić suspicious wink wink tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 18:34
                                                    No, wiesz..suspicious
                                                    jakbys tak jutro pierogów zrobiła, to ja chętna do nich suspicious
                                                    big_grin
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 21:31
                                                    rudka-a napisała:

> No, wiesz..suspicious
                                                    > jakbys tak jutro pierogów zrobiła, to ja chętna do nich suspicious
                                                    > big_grin

No właśnie tak sobie myśle,że mogłabym ale nie mogę się zdecydować z czym mają one być...
                                                    Chociaż widziałam dziś na targowisku śliwki węgierki,może knedle?wink
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 21:44
                                                    > No właśnie tak sobie myśle,że mogłabym ale nie mogę się zdecydować z czym mają
                                                    > one być...
                                                    > Chociaż widziałam dziś na targowisku śliwki węgierki,może knedle?wink

Oo, moga być, jak najbardziej smile)
                                                    a do tego 100 szt ruskich, dobrze przyprawionych solą i pieprzem suspicious
                                                    tych, no....z mięskiem też cała stolnicę..
                                                    i takich borówczanych suspicious
                                                    bo wieszzzz.....jak już staniesz przy tych pierogach, to na zapas trzeba zrobić, bo taka okazja może się nie powtórzyć wink wink))
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 21:48
                                                    Na mięsko zawsze się gdzieś znajdzie przejechanego przez Tira kotka czy pieska.
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 21:53
                                                    Po takiej potrawie oczy robią sie skośne suspicious
                                                    i zamiast ziemniaków, ryż zaczyna smakować wink
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:03
                                                    rudka-a napisała:

> Po takiej potrawie oczy robią sie skośne suspicious
                                                    > i zamiast ziemniaków, ryż zaczyna smakować wink
                                                    >
                                                    Brązowy oczywiście smile
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:05
                                                    girl_42 napisała:
                                                    > Brązowy oczywiście smile

Próbowałam tez jaśminowego, ale szału nie było wink)
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:02
                                                    leziox napisał:

> Na mięsko zawsze się gdzieś znajdzie przejechanego przez Tira kotka czy pieska.

Czasem sarenkę wink
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:02
                                                    rudka-a napisała:

>
                                                    > Oo, moga być, jak najbardziej smile)
                                                    > a do tego 100 szt ruskich, dobrze przyprawionych solą i pieprzem suspicious
                                                    > tych, no....z mięskiem też cała stolnicę..
                                                    > i takich borówczanych suspicious
                                                    > bo wieszzzz.....jak już staniesz przy tych pierogach, to na zapas trzeba zrobić
                                                    > , bo taka okazja może się nie powtórzyć wink wink))

Może jeszcze frytki do tego,co ?suspicious
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:06
                                                    > Może jeszcze frytki do tego,co ?suspicious

Do tego zestawu - nieeeeeeee!
                                                    z rybka smażoną - owszem wink
                                                    kiedy zrobisz? wink)
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:16
                                                    A wpisywanie się po kolei to nikomu nie wlezie do łba.
                                                    Tylko gdzieś to kurwa trza po jebanym drzewku szukać...
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:21
                                                    leziox napisał:

> A wpisywanie się po kolei to nikomu nie wlezie do łba.
                                                    > Tylko gdzieś to kurwa trza po jebanym drzewku szukać...

dlatego kopiuję wypowiedź tego, co mu odpowiadam....
                                                    czasem wskoczy w odpowiednie miejsce...
                                                    drzewka nie umiem, Piotrek wiecznie miał o to pretensje, tłumaczył cierpliwie, ale nie przyswoiłam, bo leser forumowy jestem wink))
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:24
                                                    ja tez nie
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:27
                                                    girl_42 napisała:

> ja tez nie
                                                    >

czyli kto będzie chciał znajdzie wink)
                                                    a ile zaliczyłam wtop odpowiadając osobie, która nie pisała do mnie big_grin
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:29
                                                    Dlatego przyd długich wątkach też kopiuję przedmówcę wink
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:36
                                                    girl_42 napisała:

> Dlatego przyd długich wątkach też kopiuję przedmówcę wink

bo robi sie taki zamiszunek, że baba z dziadem znaleźć nie można smile)
                                                    i jest pewność, że odp była do konkretnej osoby wink)
                                                    a nie snuć domysły wink)
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:21
                                                    rudka-a napisała:

> > Może jeszcze frytki do tego,co ?suspicious
                                                    >
                                                    > Do tego zestawu - nieeeeeeee!
                                                    > z rybka smażoną - owszem wink
                                                    > kiedy zrobisz? wink)

nie wybieram sie na ryby....suspicious
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:37
                                                    > nie wybieram sie na ryby....suspicious

szkoda sad liczyłam na Ciebie, prawde powiedziawszy wink
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:39
                                                    rudka-a napisała:

> > nie wybieram sie na ryby....suspicious
                                                    >
                                                    > szkoda sad liczyłam na Ciebie, prawde powiedziawszy wink

Ale jak sąsiad będzie jechał w rejs na dorsze to dam Ci znać. Jakieś 30 kg może Ci przywieśc tongue_out
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:49
                                                    > Ale jak sąsiad będzie jechał w rejs na dorsze to dam Ci znać. Jakieś 30 kg może
                                                    > Ci przywieśc tongue_out

30 kg!!!! suspicious
                                                    toż to już hurt jest wink)
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:50
                                                    rudka-a napisała:

> > Ale jak sąsiad będzie jechał w rejs na dorsze to dam Ci znać. Jakieś 30 k
                                                    > g może
                                                    > > Ci przywieśc tongue_out
                                                    >
                                                    > 30 kg!!!! suspicious
                                                    > toż to już hurt jest wink)
                                                    >

Sprzedasz,jeszcze na tym zarobisztongue_out
                                                  • rudka-a Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:54
                                                    > Sprzedasz,jeszcze na tym zarobisztongue_out

oj tam będe sprzedawać smile usmaże i zrobie wyżerkę dla ludziów wink)
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:56
                                                    I zamroziszsmile
                                                • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 15:10
                                                  cambria1.2 napisała:

> Ejjj, rusz się, Gerlusiu. Chłodniej nie będzie!

U mnie jest wystarczająco chłodno. Tylko 25 stopni i powiewa smile
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:39
                                                    Ryby żarłbym
                                                    codziennie bez opamiętania.
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:41
                                                    leziox napisał:

> Ryby żarłbym
                                                    > codziennie bez opamiętania.

Te świeże prosto z kutra smakują....,smakują wyśmieniciesmile
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:47
                                                    Tylko nie każdy ma własny kuter.
                                                    Albo znajomego rybaka.
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:52
                                                    leziox napisał:

> Tylko nie każdy ma własny kuter.
                                                    > Albo znajomego rybaka.

A skąd. Są rejsy dalekomorskie. Mój sąsiad lubi sobie bez rodziny posiedziec i połowić. Zapłaci i wraca z rybkamismile
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:58
                                                    Rozumiem.
                                                    Rejsik
                                                    Rybka i pipka.
                                                    I wraca chłop szczęśliwy na rodziny łono.
                                                    A rybki kupuje w rybnym.
                                                    Wracając.
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 22:59
                                                    Ryby łowią sieci tongue_out
                                                  • leziox Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 23:05
                                                    A jakieś wytłumaczenie dla żony która mówi że się człek włóczył z flądrami, też jest.
                                                    -No masz kochanie rację. Patrz - oto flądry w siateczce.
                                                  • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 22.07.15, 23:06
                                                    a tego nie wiemsmile
        • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 10:55
          leziox napisał:

> A co mnie tam, nie jestem aż tak wrażliwa paszcza aby nie móc czegoś opowiedzie
          > ć o sobie kiedy coś we mnie samym mnie zastanawia.

I tak ze wszystkim, nie tylko z potem... jesli czlowiek ma swiadomosc czegos, potrafi to tez zmienic, albo unikac. Nie przestaniesz sie nagle pocic przy upale, ale bedziesz to czul. Gorzej, jesli masz do czynienia z osobami, ktore smierdza jak skunksy i chyba im to nie przeszkadza, a osoby w ich otoczeniu, wstydza sie im o tym powiedziec.
          • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 11:15
            Bo rozmowa o cudzym smrodzie i własnych pieniądzach to chyba najbardziej krępujące tematy towarzyskie smile
            • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 11:18
              O to to... ale nie tylko o pieniadzach... ktos pozycza od Ciebie na przyklad ksiazke i nie oddaje, i jakos tak jest, ze czlowiekowi wstyd upomniec sie o swoje.
              • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 11:22
                Książki!!! Dzięki za przypomnienie! Gdybyś jeszcze, Masko, miała na podorędziu skuteczny argument dla zapominalskich i wypierających się posiadania moich papierowych "pieszczochów"...
                • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 11:35
                  Nie mam, niestety... wink
                  Chociaz czasami to naprawde ludzie zapominaja, nie przez chec zatrzymania a przez nieuwage - odloza gdzies, nakryja, nie przywiazuja wagi do cudzej wlasnosci. Nie sa to ladne cechy, ale ja w swoim otoczeniu nie mam takich, nawet jesli cos takiego sie zdarzy wtedy prosto z mostu i bez zadnej obrazy z zadnej strony. Przeczytalas/przeczytales juz? no! to oddawaj!
                  • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 11:57
                    To dobry tekst, ale trzeba go stosować w "okresie przydatności", czyli uprzedzając zapominalstwo innych. Moje książki leżakują gdzieś tam kolejny sezon... sad
                    • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 12:22
                      I zapewne juz nawet nie jestes pewna gdzie... wink
                      • cambria1.2 Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 12:25
                        Skąd wiesz? big_grin
                        • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 12:38
                          hahaha... z doswiadczenia wink
                          • leziox Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 14:44
                            Tyyyyy, Zamaskowana...Toż ja wiem że ja Twoje książki mam ale nie miałem Ci ich kiedyś oddać.
                            Ale nie zapomniałem.
                            Tylko sama wiesz. Dawno razem już nie chlaliśmy tanich win owocowych pod śmietnikiem...
                            • leziox Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 14:50
                              Czasu znaczy nie miałem-na oddanie.
                              • m.maska Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 19:49
                                Eeeetam Leziox, mozesz je zatrzymac i podac dalej nawet wink masz to oficjalnie i na pismie smile
          • girl_42 Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 14:03

> I tak ze wszystkim, nie tylko z potem... jesli czlowiek ma swiadomosc czegos, p
            > otrafi to tez zmienic, albo unikac. Nie przestaniesz sie nagle pocic przy upale
            > , ale bedziesz to czul. Gorzej, jesli masz do czynienia z osobami, ktore smierd
            > za jak skunksy i chyba im to nie przeszkadza, a osoby w ich otoczeniu, wstydza
            > sie im o tym powiedziec.

Kolaga opowiadał jak drażnił swoim skunksim zapachem koleś w ich pracy. Kupili mu antyperspirant + mydło+ butelkę 5 litrowej wody. Do tego wystosowali list z instrukcją obsługi owych gadżetów. Włożyli mu to do szafki i odczekali....
            Nie muszę chyba mówić jak się wściek ale od tamtego czasu mają spokójsmile
            • leziox Re: Jestem śmierdzielem 24.07.15, 14:51
              Hahahaha! I całkiem dobry sposob na uwolnienie się od smrodku.
              • leziox Re: Jestem śmierdzielem 25.08.22, 01:02
                Tymczasem znowu wali w autobusach i tramwajach. I na dodatek jeszcze dyszą zamaskowani przy 40 stopniach ciepła, pocą się i męczą siebie oraz innych.
                Zajebiście.
                • ruda.replay Re: Jestem śmierdzielem 06.11.23, 11:20
                  Stare praktyki higieniczne....innymi słowy - syf, kiła i mogiła wink
                  ale można przeczytać ....

KLIK
                  • camella Re: Jestem śmierdzielem 06.11.23, 20:36
                    Stare ale jare,do dziś jest produkowany krem ze śluzem ślimaka,lekarstwa kosmetyki z wyciągiem siary bydlęcej,wirusy szczepionkowe namnażane w komórkach pochodzących z płodów ludzkich poddanych aborcji,.Dużo więcej takich przykładów można by podać...o piżmo np smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka