dunajec1 03.02.18, 01:02 ...urszulki, moglabys pisac jako pierwsza osoba liczby pojedynczej, jakos tak mi sie zle czyta jak o sobie piszesz jak o innej osobie. Dzieki. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Malutka prozba do.... 03.02.18, 13:59 No co no co... Urszulka pisze o sobie jako narratorka. Mnie się np. dzisiaj śniło, że byłem w Wenezueli, jechałem jakimś autem, a jedocześnie opowiadałem o tym komuś, jakby relacjonując jakiś film z moją osobą w roli głównej. I widziałem siebie w tym aucie, jednocześnie będąc gdzie indziej. Może Urszulka też tak miewa? Odpowiedz Link
urszulka_ma prośba rozpatrzona negatywnie 03.02.18, 21:46 leziox napisał: > Urszulka pisze o sobie jako narratorka. Lezio trafił w sedno! urszulka_ma - to postać powołana do życia na potrzeby forum. Gdy zaczęła pisywać na forum, się zastanawiała, jaki login sobie obrać, a że jej było wtedy bardzo smutno – pomyślała,... Kochanowskiemu smutek uczyniła jego Urszulka, dlatego powołała do życia swoją urszulkę – urszulka_ma …mój smutek. Autorka urszulki, od wielu lat, pisze w ten sposób na forum, ponieważ tak jej się podoba i taką sobie przyjęła formę wypowiedzi. Lubi stać z boku - i opisywać to, co przytrafia się jej urszulce. Odpowiedz Link
urszulka_ma może i prośba malutka 03.02.18, 21:34 jednak z przykrością muszę odmówić jej spełnienia Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 04.02.18, 13:28 No i wszystko jasne. A geneza Urszulki-genialna! Odpowiedz Link
zegor Re: może i prośba malutka 05.02.18, 12:03 A mój powstał banalnie....uciąłem początek i koniec imienia..... Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 05.02.18, 13:45 A ja tylko dodałem x - na końcu. Cokolwiek by to miało oznaczać. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 05.02.18, 14:12 Nic takiego nie było w planach. Pomijam że wtedy nie było for prywatnych a nicka tego samego mam że tak powiem-od zawsze. Odpowiedz Link
zegor Re: może i prośba malutka 05.02.18, 15:43 A ja myślałem że Leziox w dzieciństwie miał kłopoty z wymową literki s a x sobie dodał jak stwierdził,że wszystko mu urosło w takim rozmiarze Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:00 I wszystko jasne Mamy Lesia, mamy Grzesia, z Pienin pochodzi Dunajec, a ptaszek "ćwirek" czcionką - cmabrią nadaje? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:09 Arkham City: Exclusive Coheed and Cambria Track Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:26 no proszę jakie mocne brzmienie a podobno "wróbelek" delikatny Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:54 ta...urszulka posłuchała tego mocniejszego również, Cambria się nie pogniewa, ale raczej fanką urszulka tego zespołu nie zostanie... tuż obok, słuchając na tubie, wyświetlił się taki "malowany pan", który się do urszulki ucha przyczepił Gotye - Somebody That I Used To Know (feat. Kimbra) - official video Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: może i prośba malutka 05.02.18, 19:49 Pan śpiewa ładnie, ale radia... zamordowały swego czasu tę piosenkę, i więcej sluchać się nie da... Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 05.02.18, 22:40 dobrze, że urszulka często radia nie słucha Odpowiedz Link
urszulka_ma z uczuciem ;) 06.02.18, 22:44 niektórzy panowie bardzo przeżywają swoje występy Fabian Show - Volverás a mi cama 28 julio 2016 - Rincón de Amigos Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: z uczuciem ;) 07.02.18, 10:30 łał! Wrócisz do mojego łóżka? No to inne łóżko, w damskiej wersji Cama Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: z uczuciem ;) 07.02.18, 10:32 Marisę bardzo lubię. Jeszcze coś w takim razie "Depois" - Clipe Oficial Odpowiedz Link
zegor Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:08 A ja myślałem ...... że to Cambria,tylko ciemniak nie zauważył 1.2 Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 06.02.18, 22:37 e tam, zaraz ciemniak.. wyjaśnień słowa "cambria" jest masę, się Zegor nie przejmuje urszulki storczyki cosik ostatnio padły, rekompensatę ma w wazonie, rozkwitło słoneczek chyba z 12 Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:09 W dzieciństwie miałem kłopoty z przeklinaniem. Albowiem czyniłem to zbyt często i zbyt głośno, z nienaganną dykcją warcząc wulgaryzmami. W temacie wyrastania nie mam nic do powiedzenia, chyba tylko to, że nałogowo chlałem tran i zagryzałem drożdżami. I jakoś tak wybujałem ponad miarę. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 05.02.18, 18:15 O, jakie ładne kwiatki ...Zawsze to bardziej kolorowo w szarzyźnie zimowo-przedwiosennej. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 06.02.18, 22:53 I znowu trzeba szukać wpisów...Nie idzie pisać tak po kolei, z góry na dół? Zawsze doprowadzało mnie to do szału. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 06.02.18, 23:15 znowu urszulka źle pisze? może wystarczy przestawić w ustawieniach widok wątku wtedy wyraźnie widać - kto, komu, kiedy, odpowiada Odpowiedz Link
urszulka_ma może i prośba malutka 06.02.18, 23:24 > może wystarczy przestawić w ustawieniach widok wątku > wtedy wyraźnie widać - kto, komu, kiedy, odpowiada najwygodniej ustawić na drzewko : Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 07.02.18, 15:46 Wy mnie nie tłumaczta działania drzewka, cio? A i tak mi się nie chce szukać wpisów skaczących jak pchły to tu-to tam.Wygodny jestem,zjeżdżam na dół i widzę wszystko nowe. A tak-latam jak małpa po Himalajach za literkami. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 07.02.18, 23:27 A poza tym-można pisać, mimo że marudzę to nadal nie gryzę Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 08.02.18, 22:12 urszulka wcale się Lezia nie boi, ma przecież obronnego psa! Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 09.02.18, 12:07 No. Pies do obrony snów. Też dobrze, jak się na niego spojrzy, przegania bezsenność. Jakoś tak. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 09.02.18, 13:19 Myślisz że Barbara z rabarbara wyglądałaby ciekawiej, gdyby miała pazurki w kolorze karminowym? Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 09.03.18, 13:51 Teraz są modne pazurki o barwach wściekle jaskrawych. Też ciekawe w sumie by było. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 11.03.18, 14:00 Barbara nie maluje paznokci, ba! nawet obcinać ich nie lubi, są bardzo ukrwione, już bywało, że krew się lała! ...a urszulka bardzo lubi malowane paznokcie, teraz np. ma na paznokciach kolor coca-coli, ale nosi również często pomarańczowy czy niebieski Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: może i prośba malutka 11.03.18, 19:53 To, mam nadzieję, fotka z poprzedniego sezonu. Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 11.03.18, 23:12 No a jak, pewnie że z poprzedniego, trawa na razie nie jest taka zielona a pazurki Urszulki wielokolorowe jakby Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 18.03.18, 08:11 Zgadza się, teraz trawa śniegiem przykryta a pazurki urszulki czerwone ...brrrr Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 18.03.18, 14:12 U mnie też wczoraj dosypało, a miało ominąć bokiem. No tak, politykom i meteorologom wierzyć nie wolno. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 19.03.18, 23:12 ta... zwierzaki są szczere, bezinteresowne? (w przypadku Barbary ta bezinteresowność nie jest taka oczywista ) oddane i wierne Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 20.03.18, 11:29 Nie napisałem, że i zwierzaki nie chcą mieć jakiejś dodatkowej radochy. Bo niby czemu nie mają mieć jak co się wyłudzić da od ludzia. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 24.03.18, 07:18 Barbara jest specjalistką od wyłudzania Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: może i prośba malutka 26.03.18, 10:28 Połknęłaś pierwszą wiosenną muchę? Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 26.03.18, 22:14 Takie mniam mniam to brzmi raczej na kolibra. Odpowiedz Link
urszulka_ma Re: może i prośba malutka 26.03.18, 22:46 takie mniam mniam, to była odpowiedz na pytanie Cmabrii - co Barbara wyłudza Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: może i prośba malutka 27.03.18, 06:31 Aaaaa Albo to był komplement dla biegłości Barbary w rzemiośle Odpowiedz Link
leziox Re: może i prośba malutka 27.03.18, 08:54 Tak czy siak, Barbara z rabarbara mundra pieza jest i wie co się jej należy. Odpowiedz Link