05.11.19, 20:57
Po naradach i w uzgodnieniu ze Snajperem postanowiliśmy nadać Koks Franelce dodatkową ksywę Koko-Loko, oraz gratisowy browar codziennie.
Pseudonim zostaje nadany obywatelce ze względu na zasługi w ciągnięciu forum jak lokomotywa.
Stąd zdecydowano jak wyżej.

Prezes zarządu
Lezio

Snajper
Okoliczności specjalne

Podpisy nieczytelne
Obserwuj wątek
    • leziox Re: Kokoloko 05.11.19, 21:30
      Tymczasem sami trochę pociągniemy, kiedy maszynisty ni mo.
      big_grin
    • coco.franelka Re: Kokoloko 05.11.19, 21:37
      Ależ mnie zaszczyt kopnął! uśmiałam się jak norka big_grinbig_grinbig_grin Ile chlapnęliście przed wydaniem tej decyzji? nie za dużo? Ja i lokomotywa! big_grin Raczej taki mały wagonik na końcu, i to jeszcze taki zdezelowany trochę big_grin Ale jak to mówią, darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda więc dziękuję.... no dobra, to gdzie ten mój dzisiejszy browar? wink
      • leziox Re: Kokoloko 05.11.19, 21:45
        Stoi w szafce pod zlewem.
        • coco.franelka Re: Kokoloko 05.11.19, 21:52
          Już sięgam, nie podaruję wink na lepsze spanie big_grin
          • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 10:29
            Tymczasem ranek nowy zakrakał uroczo, a Gazetka znowu robiła nowe udogodnienia, co widać po ramce, w której się wpisuje tekst. Noby to samo ale nie to samo.
            • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 10:32
              Za to można wstawiać fotki ot tak, bez kombinacji. big_grin
              • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 10:43
                Cześć szefie! big_grin No... zdziwienie rano było duże z tymi zmianami. Wydaje mi się, że są dość sensowne, tyle tylko, że trzeba się przyzwyczaić uncertain Jeszcze nic nie wklejałam, więc jeszcze nie sprawdziłam czy zmiana na lepsze, czy na gorsze smile
                • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 10:44
                  Ale... nie wiem czy mi się tylko wydaje, czy nie.... ale jakoś szybciej to wszystko działa... A to mi się podoba wink
                  • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 13:03
                    Czy ja wiem czy szybciej. To chyba zależy od indywidualnego sprzętu który ma się w kompie.
                    Nie odczułem zmian ale może do mnie zmiany przychodzą po prostu wolniej.
                    Muszą czekać trochę na granicy. big_grin
                    • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 13:12
                      big_grin mnie się wydaje, że wszystko działa sprawniej... no ale wszystko okaże się w praniu wink Jak na razie nie widzę kłopotów opóźniających big_grin Spoko, dojdzie i do ciebie, wcześniej czy później, ale chyba wcześniej...
                      • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 13:20
                        Ale..... dziś jest taka pogoda i ciśnienie, że właściwie to nie wiadomo co bardziej na nas działa, ale refleks.... spóźniony.... suspicious Jak w smole człowiek się porusza i myśli uncertain
    • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 11:32
      Cam do 16 uziemiona..... szkolenie uncertain ale potem obiecała się odezwać wink
      • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 15:24
        No tak, snajperzy muszą sporo ćwiczyć aby ciągle utrzymywać się w formie.
        • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 16:00
          Obawiam się, że tam nie ćwiczy, tam się NUDZI winkbig_grin
          • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 16:05
            Całkiem możliwe jeśli to są zajęcia teoretyczne, a nie praktyczne.
            • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 16:14
              Pewnie teoretyczne, czyli siedzenie i słuchanie. Ciekawe czy przynajmniej przerwy robili... wink
              • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 17:47
                Jak to na szkoleniach, nudno i ponuro, spać się ciągle chce.
                • cambria1.2 Re: Kokoloko 06.11.19, 17:55
                  Warsztatowe smile
                  • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 18:18
                    Ale to były takie 1-dniowe warsztaty co? Powinnaś ciągle kichać i kaszleć, to by cię wyrzucili winkbig_grin
                    • cambria1.2 Re: Kokoloko 06.11.19, 18:26
                      Akurat mi się nie chciało!
                • cambria1.2 Re: Kokoloko 06.11.19, 17:57
                  Ale coś mi szwankuje publikacja. Chyba muszę ekran umyć wink
                  • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 18:21
                    Bo pewnie, za radą Kokoloko zakichałaś i zakaszłałaś szkło monitora.
                    big_grin
                    • cambria1.2 Re: Kokoloko 06.11.19, 18:25
                      Nie, łapki lepkie wink
                      • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 19:17
                        Bardzo duże pole do interpretacji.
                        • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 19:43
                          Właśnie! big_grin i co ci się w końcu... "przykleiło"?? wink
                          • cambria1.2 Re: Kokoloko 06.11.19, 19:51
                            Nie pytaj wink
                            • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 19:57
                              big_grin to inaczej... a zysk (jakikolwiek) był? wink
                              • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 19:59
                                Zysk dostanie w zawieszeniu i po sprawie.
                                big_grin
                                • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 20:02
                                  Coś czuję, że o zysku się nie dowiemy wink
                                  • leziox Re: Kokoloko 06.11.19, 20:11
                                    Trudno, żeby snajper wypowiadał się publicznie o pracodawcach i wynagrodzeniu.
                                    • coco.franelka Re: Kokoloko 06.11.19, 20:12
                                      No ba, to pilnie strzeżona tajemnica wink
                                      • leziox Re: Kokoloko 13.11.19, 21:44
                                        A forumowa lokomotywka to śpi, czy jak*? Cicho, mało się odzywa.
                                        Za mało piwka*?
                                        • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:46
                                          big_grin wszystko w normie, tylko... jakoś jeszcze mi się spać chce uncertain z 6 godzin przespałam w dzień (z przerwą) i jeszcze niedospana jestem i taka przymulona suspicious
                                          • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:48
                                            A poza tym zauważyłam, że (przynajmniej raz) poprzedni wpis wpadł dopiero, kiedy następny go "popchnął" i wpadły od razu dwa, ale z różnym czasem! Coś zaczyna szwankować??? uncertain
                                            • leziox Re: Kokoloko 13.11.19, 21:52
                                              Jak to serwery Gazetki.
                                              Tak nowoczesne że post posta postem popychać musi, aby coś z tego było.
                                              big_grin
                                              A zresztą z tego co wiem, Gazeta bazuje na Googlach.
                                        • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:49
                                          A co? nowa setka ci się marzy? wink
                                          • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:49
                                            No... nie powiem, czasu jeszcze sporo.... wink
                                            • dunajec1 Re: Kokoloko 13.11.19, 21:53
                                              Lokomotywa stoi na stacji , "..ciezka od potu....." bo spala za dugo.
                                              • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:54
                                                dunajec1 napisał:

> Lokomotywa stoi na stacji , "..ciezka od potu....." bo spala za dugo.

big_grin a co najgorsze wcale się nie wyspała! big_grin
                                            • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:54
                                              A coraz to mniej brakuje... winkbig_grin
                                          • leziox Re: Kokoloko 13.11.19, 21:53
                                            Mnie się marzy setka albo nawet dwie i nawet pracuję nad tym.
                                            No to siup!
                                            • coco.franelka Re: Kokoloko 13.11.19, 21:55
                                              No to Jan Sebastian BACH wink
                                              • leziox Re: Kokoloko 13.11.19, 22:04
                                                Bach bach? to chyba śledzik i lorneta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka