coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 10:21 Mleko za oknem, ale chyba już się rozwiewa. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 11:08 Szefie!! Dziś znalazłam! Po północy szef już ją wstawił chyba No i byłam pierwsza, nikt mi jej nie zwędził Kto pierwszy, ten lepszy A przydała się, bo zmarzłam na szczycie Jenner... Widoki piękne, ale.... może by tak szef wyskoczył gdzieś na Karaiby? albo Honolulu? nie ma to jak ciepełko, a piękne widoki górskie to można obejrzeć na zdjęciach. W cieple, na kanapie, z browarkiem w ręku.... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:17 A nas szef uwzględni w swoim towarzystwie??? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:45 No... ale w tej mgle jest szef! ciekawe, co będzie jak ta mgła opadnie.... ciemność... ciemność widzę.... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 12:49 Przestań żłopać metylak i zagryzać muchomorami, to może i wzrok Ci się deczko rozjaśni. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:54 Teraz jest mgła, pogadamy jak opadnie Po pierwszym nie zagryzam, muchomorów nie jadam (smakowo nie odpowiadają ) Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:32 No i skończyły się zakupy w e-raście... Już go nie ma, teraz rządzi Carrefour zakupycodzienne.carrefour.pl/ Płatność tylko kartą Czyli znowu mogę liczyć tylko na sąsiadkę (chora) i młodego Do doopy taki interes Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:46 No tak... była przyjemność (lodówka) to teraz bejsbolem w łeb... Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 12:52 Trza tam zadzwonić osobiście i wyjaśnić sytuację. A czemu do tej pory nie masz karty? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 12:59 Czytajcie, może coś mądrego wyczytacie. Np. ile kosztuje dostawa? Ja jakoś nie zauważyłam I czy jest gratisowa? od jakiej kwoty? w ogóle jej nie ma? Nie. to oznacza, że ten zakup dla mnie odpada Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 13:11 zakupycodzienne.carrefour.pl/sasiatki Tutaj się zarejestruj. W opcji SąSiatki płatność przy odbiorze gotówką: zakupycodzienne.carrefour.pl/platnosci-sposob Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 13:14 Włącz opcję SąSiatki na Carrefour.pl Dodaj produkty do koszyka za min. 50zł i złóż zamówienie. Odbierz zakupy w domu i zapłać za nie Shopperowi. Pamiętaj Możesz zamawiać codziennie w godzinach 8:00-19:00. Możesz zamawiać w kategoriach: artykuły spożywcze, drogeria, kosmetyki, zdrowie oraz dziecko. Odbierz od Shoppera paragon, ponieważ jest on podstawą do złożenia ewentualnej reklamacji. Przy odbiorze podaj Shopperowi kod autoryzacyjny, który odbierze w wiadomości mailowej i SMS-owej po złożeniu zamówienia. Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 13:23 No proszę. CIA Kambryź wszystko Ci wyjaśni kiedy trzeba. Kiedy nie trzeba - też! Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 13:27 A na miejscu Koko pomyślałbym o założeniu konta w banku, dostępnego przez internet. Jedna możliwość to identyfikacja przez videorozmowę telefoniczną, ale jeszcze nie wszystkie banki mają tę funkcję. Bank może też wysłać identyfikację przeprowadzaną przez listonosza w domu. I masz konto, w tych czasach to żaden wielki problem. Starczy popatrzeć w necie, podzwonić po bankach i załatwione. Podobno nawet Jarosław K. ma już konto w banku. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 13:48 A Koko zniknęła po cichutku. Może w komorze krio? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:06 Nie lodówka nieduża, ale oddzielnie chłodziarka i zamrażarka, na trzy pojemniki. Ale jest taka zgrabna, wąziutka i nie za wysoka (nie ma 2 m Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:03 Jestem, jestem... sąsiadka mi przyniosła talerz racuchów! Przecież musiałam je zjeść, no nie? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:01 Szefie.... a po ....uj mi konto! Muszę kupić chleb i coś do chleba - sąsiadka kartą nie zapłaci! A kto mi wyjmie gotówkę z bankomatu? Sąsiadka NIE. Ja muszę mieć gotówkę, żeby sąsiadce płacić za zakupy! Już to nie raz analizowałam! Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 14:06 No to potem nie narzekaj kiedy nie daje się zapłacić kartą za zakupy. Można mieć konto bezpłatne, kartę do tego a forsę i tak otrzymywać od listonosza. Ale ja nie namawiam, bo i tak żaden bank mnie nie płaci za werbowanie klientów. Więc Twoja kasa, twoja rzecz. Chciałem tylko życzliwie doradzić. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:09 To musiałabym założyć konto w Banku Pocztowym, wtedy jest możliwość przynoszenia przez listonosza. Tylko po jaką cholerę mam płacić za kartę, utrzymywanie konta i jeszcze listonoszowi za przyniesieni To już wolę jak mi listonosz przyniesie i spokój. A kartą płacić za zakupy.... a w jakim sklepie robić te zakupy?? To co cam zaproponowała to tylko na terenie Warszawy! (za gotówkę) Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:02 No przecież nie w Warszawie U mnie muszę kartą Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 14:07 Przecież wiem, prowokuję A gdybyś, tak jak szef pisał, założyła w końcu konto? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 14:10 Wyobraź siebie na moim miejscu. Masz konto, kartę i co? Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 14:15 Az musiałam wrócić na górę, żeby sprawdzić, czy nie masz omamów Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 14:23 Takiej to nie ma, ale za to ma ciekawszego sąsiada. Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 14:30 Inaczej rzecz biorąc, od dolewania oliwy do ognia. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 18:49 A kogóż to moje oczy widzą? blondi! Zaprosił cię tu ktoś? zapytałaś czy możesz wejść? NIE. Więc bądź tak miła zrób w tył zwrot i wymaszeruj w siną dal. Koniec dyskusji. Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 19:04 Nie możesz się pogodzić z tym, że nikogo nie interesujesz? Że nawet pasażerowie z dworca nie zaczepiają? Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 19:36 Wczoraj rozmawialiśmy, że druga setka pękła, a tu zanosi się że dziś TRZECIA setka pęknie Jak tak dalej pójdzie, to może i zafundujemy szefowi ten Paryż... Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 19:39 Ciągle odkrywam jakieś plusy mam więcej wolnego miejsca do wjeżdżania i już nie obijam sobie łapek! Ale widzę jeden mały minus... mniej miejsca w chłodziarce... ale za to zamrażarka jest na plus! No dosyć tematu "lodówka". Jest no i koniec. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 20:25 No... ale tak jak nikomu, potrafiłam przynudzać! Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 20:49 A panna Joanna to jakaś okoliczna yntelektualystka zdaje się? Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 20:52 Mało kto o niej już pamięta, to musiała się przypomnieć przed gwiazdką. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 21:21 A co dziś? koniaczek czy whisky?? ja to samo co szef Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 21:33 Dawaj jaką masz, wszystko zje. To taki miś łakociowy. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 21:43 cambria1.2 napisała: > Aha, gorzka ma być. > Gorzka.... a co? sklep mamy na melynie? Cukierki czekoladowe z orzechami całymi tylko są No, jeszcze toffi w czekoladzie znajdę, parę zostało po ostatniej imprezie... A na słodycze szef skąpi Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 21:35 leziox napisał: > Koniaczek oczywista. Na zimne dni. Jakie zimne dni? całkiem znośna i ciepła pogoda ale koniaczek polewam.... coś czuję, że już po tym jednym to padnę. Jakoś mnie dziś muli, oczka same się zamykają a głowa do podusi leci A przecież zaraz Szkiełko! Odpowiedz Link
leziox Re: Ale dziś 08.11.19, 21:50 To melyna, a nie cukiernia, kjm. Zachowujta się, dzieci. Odpowiedz Link
coco.franelka Re: Ale dziś 08.11.19, 21:59 A może lody szefie? dostałam łapówkę całe pudełko.... Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: Ale dziś 08.11.19, 22:23 Taaaa, siekany koperek w pudełku po bakaliowych.... Odpowiedz Link