Dodaj do ulubionych

Nie chcę, nie będę

30.10.23, 21:08
Nie chcę i nie będę pisać na halusiowym forum analogowym. Ta "przygoda" skończyła się dla mnie lata temu i proszę, Halusiu, mnie tam ponownie nie zapraszać. Moja noga tam więcej nie postanie.
Obserwuj wątek
    • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 30.10.23, 21:59
      Doczyta, to Cię usunie.....
      albo sam możesz to zrobić...
      • leziox Re: Nie chcę, nie będę 30.10.23, 22:14
        A co mnie to obchodzi, czy mnie usunie czy zaprosi po raz enty. Halusia jeśli zechce, może tutaj sobie migotać, w sumie nic mi do tego. Zaś żadna to tajemnica, iż jej forum zawsze mnie usypiało. I to prawda święta i nieskłamana. Nie mogłem spać - szedłem na analogowe, a wcześniej zdaje się było to wsiowe podwórko, 5 minut popatrzałem i nagła śpiączka mnie napadała. I hop do wyrka. Trwało to dotąd, dopóki mnie Halusia nie wypieprzyła na ryja. Nauczyłem się szybko zasypiać już bez tej pomocy forumowej. big_grin
        Zaś zupkę, tę czy inną sam też umiem sobie zrobić.
        • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 09:52
          I tu się może okazać, że w kuchni radzisz sobie całkiem nieźle smile
          a w zupce dużo warzywek, dopieszczona smakowo wink)
          • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 11:11
            Nie chwalac sie, ale ugotuje, guzik przyszyje,co trzeba, w Domu zrobic umiem . Co sie Jas za mlodu nauczyl,to jako Jan potrafi.
            • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 11:28
              Święta prawda, powiem więcej, trzeba chcieć i przy odrobinie zainteresowania można wszystko 😉
              • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 12:07
                Czyli pani przy Was leży i pachnie wink
                • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 12:18
                  Nie słyszę narzekań, a to już coś 😉
                • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 12:40
                  Pachniec to sobie moze Po robocie 😀😜
                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:17
                    aż mnie korci zapytać...po której robocie suspicious
                    big_grin
                    • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:28
                      Nie myśl tu bynajmniej o jakichś przyjemnościach.
                      Chodziło o zmywanie, odkurzanie, pranie, wycieranie kurzy i - mycie okien.
                      big_grinbig_grin
                      • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:36
                        Po takiej harówie, to rzeczywiście się leży, ale obok wiadra i niekoniecznie pachnie big_grinbig_grin
                        • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:49
                          Chciałem tylko przypomnieć nieśmiało, że niedlugo zaczyna się tzw. "przedświąteczna kurwica". Są ludzie, którzy nie mogą się od tego za chiny ludowe odzwyczaić. Więc niedługo zaczniemy spotykać ofiary własnej nadgorliwości, opowiadające o tym, jak to się zarobiły prawie na śmierć, przygotowując święta BN.
                          • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:52
                            ... a potem całe świeta smarują ręce, nogi kremikami, maściami, bo nadwyrężone....
                            przemęczone....i arsenał p/bólowych.....
                            to ja za takie święta dziękuję....
                            • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 18:09
                              Zapytałbym Halusi, jak to u niej przebiega.
                              suspicious Ale jeszcze wywołam wilka z lasu suspicious
                              • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 18:14
                                Halusia nasza kochana nie lubi się rozpisywać, a trudno opisać w trzech słowach smile
                                • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 19:40
                                  latanie na miotle to jej pasja, spokojnie smile
                                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 19:56
                                    może wklei choinkę migotkę...kto tam wie smile
                                    • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 20:09
                                      moze ...smile
                                      • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 20:09
                                        Nie, no, nie...Nieeeee...NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!
                                        • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 20:41
                                          Panic attack ?
                                          Leziu ...wink
                                          • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 21:40
                                            Ekhm...Korzystam z przysługującego mi prawa do odmowy zeznań.
                                  • super.halusia Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:10
                                    a74-7
                                    Re: Nie chcę, nie będę
                                    31.10.23, 19:40
                                    latanie na miotle to jej pasja, spokojnie smile

Daję Tobie pierwszeństwosmile
                                    https://th.bing.com/th/id/R.fb49c9a1196ee6057dfa573bc752dd54?rik=don7WDVoGY9Lxg&riu=http%3a%2f%2fgaleriegothik.g.a.pic.centerblog.net%2f3f8a62c3.gif&ehk=KEjCNYHTCe8OGs97cGtgmzhvcsUbC6zn7XASqMPbxXI%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
                                    • super.halusia Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:10
                                      th.bing.com/th/id/R.a3b89ddc29dbdb7db121638435ec8853?rik=5pIFIv5s%2bEgp4w&riu=http%3a%2f%2fbruixeta.b.r.pic.centerblog.net%2fop1oysyt.gif&ehk=I9r%2bCRLkIEkP3%2b4AAI0kgnxcNe%2bJCNbsyLghvZWKa1c%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0
                                      • super.halusia Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:13
                                        https://i.pinimg.com/originals/0d/9c/84/0d9c8435d303e715fa30f415f88b702b.gif
                                        • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:22
                                          Halusiu, ja mam wolne do poniedziałku. Gdybyś chciała pogadać, to zapraszam na moje prywatne forum. Napisałam tam, że chcę się wyciszyć, ale dla Ciebie zawsze znajdę czas, jesteś bardzo życzliwą osobą, dobranoc.

Pozdrawiam gospodarza i wszystkich gości tego forum, życzę dobrej nocy.
                                          • leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:45
                                            Dziękuję Frezjo na pozdrowienia. Ale co, tak źle na tej melynie?
                                            • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:51
                                              Masz bardzo fajne forum, mogę Ci tylko pogratulować.
                                        • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:45
                                          widzisz miotla to bardzo ekologiczny pojazd smileNIe jest wstydem na niej latac , osobiscie chetnie wybrala bym sie na niej na Babia Gore ( zakladam ze , ty nawet nie masz pojecia o tej legendzie,hehe)
                                          Pieknie tam smile
                                          ps Wygladam podobnie jak na uobrozku , a nawet troszke gorzej, bo mam dlugie pazury .Zobaczysz ,jak bede przelatywala kolo twojego balkonu smileMilego .big_grin
                                          https://gorskalesniczowka.pl/media/k2/items/cache/fc34f61d23b74be53ee07d469bd32064_XL.jpg
                                          • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:54
                                            Pikne te otoczenie Babiej Góry. Ale przeca zebrania kierownictwa Polskiego Związku Straszydeł odbywały się do tej pory na Łysej Górze.
                                            Czyżby coś się zmieniło?
                                            Ps. O Babiej Górze istnieje więcej legend, niż tylko jedna...
                                            • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:09
                                              Z Babiej do Lysej to juz tylko rzut beretem , przy okazji na plotki do Kielc, mam tam fajna kolezanke big_grin
                                              Przyjemne z pozytecznym ,no!
                                              Szybka mietla nie jest zla wink
                                              Rudka, elektryczny to odkurzacz wink bo do miotly to baterie musialy by byc wyjatkowo ciezkie na ten dystans smile
                                              Moze Lezio zna sie ?
                                              • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:26
                                                A o atomowych bateriach nie słyszały?
                                                Straszydła technicznie są dalej, niż ludzkość.
                                          • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:56
                                            A jeszcze na elektrycznej mietle, to gnałabym, że ho smile
                                            Z góry piękne, jesienne widoki, ruchu zero, cała przestrzeń dla mnie. Tylko na kominy trzeba uważać big_grin
                                            • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:07
                                              PROSZĘ, Toyota wyszła frontem do klienta i przygotowała na Halloween latającą elektromiotłę…
    • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 06:39
      Nie tylko Twoja noga tam nie postanie 😉
      • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 06:55
        Dajcie już spokój Halusi!
        • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:44
          Nie damy!
          big_grin
          • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:34
            A to halusia też szuka wyciszenia? Że ma być spokój?
            To trzeba wydzielić jakiś " Cichy kącik"...ale to chyba nie to forum...chyba, że za starą kanapą w rogu melyny...
            • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 12:16
              W kąciku w kuchni na taboretku cicho i spokojnie. Dostęp do kradzionej kawy jest, piwko czasem można dziabnąć. Tylko na Pana Czesia trzeba uważać, nieraz się wala tam, jak nawalony i przewrócić się o niego można.
              • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:13
                no to ile tych Desperadosow zamowic dla Halusi na wieczor ?
                Ja pozostane przy G&T , boss przy domowym moonshine , nie wiem czym rudka sie zadowoli , byc moze trzeba zrobic liste kto-co, przyda sie na Swieta winksmile
                • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:19
                  Rudka zapewne nieodmiennie whisky szkocką zamówić będzie chciała.
                  Dla mnie to samo poproszę.
                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:25
                    To my z Leziem łiskacza, dla koleżanki z forum obok - nic....
                    żeby nie wysadziła własnego forum w powietrze, to tak z troski...
                    reszta zamówień niebawem spłynie smile
                    • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:48
                      No toż chyba Halusia jeszcze benzyny nie popija?
                      suspicious
                      • camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 16:02
                        To ja orzechówkę na posmakowanie poproszę
                      • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 16:33
                        Halusia rozwali swoje forum bez benzyny i bez alkoholu, wystarczy jej dostęp do panelu admina i własne emocje. Niestety.
                        • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:31
                          W tym, jakże ciężkim przypadku...tylko elektryczny pastuch przed panelem,
                          ale gwarancji nie ma, że spięcia nie będzie...
          • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:37
            Rób, co chcesz, to Twoje forum, pozdrawiam.
            • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:38
              Ja tylko czułam wewnętrzna potrzebę, by was upomnieć.
              • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:41
                Nie jesteśmy dziećmi w twojej świetlicy szkolnej być nas upominała, „bo nasz potrzebę.” Halusia jest dorosła, pisać umie i na tym forum może, da sobie radę bez twojej „obrony”.
                • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:53
                  Obsesje się leczy, nie potrafię Ci pomóc, mogę tylko współczuć.
                  • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:55
                    Współczuj jak nie masz nic lepszego do roboty. Nie oczekuję od ciebie żadnej pomocy, niech mnie bogowie strzegą.
                    • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:12
                      Moja wewnętrzna potrzeba rośnie, jak balon...
                      jeszcze ze dwa posty rozstawiające po kątach i wybuchnie.
                      • camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:19
                        tylko na Pana Czesia trzeba uważać..leży tu gdzieś nawalony...wewnętrzne potrzeby są różne
                        • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:28
                          Jak leży w kącie to krzywdy chyba nie zrobi? Byle się nie potknąć po ciemmku.
                        • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:29
                          ..żebyś Ty Cam wiedziała, ile razy Czesio został nadepnięty...oczywiście nie z potrzeby, tylko z przypadku, to nie zliczy nikt...
                          dlatego wiecznie znieczulony leży , bo nie wiadomo, kiedy znów ktoś się potknie
                          i zahaczy o naszego Czesia big_grin
                      • kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:21
                        Nie będzie więcej postów, bawcie się dobrze!
                      • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:29
                        Ruda, nie pękaj smile
                        • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:31
                          Znów talkiem po oczach...
                          ja nie wiem, co oni tam sypią do środka wink)
                          • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:32
                            Taki biały proszek smile (nie do pieczenia)
                            • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:47
                              Jakie to szczęście, że nie helem napełniony big_grin
                              wszystkim by się zmienił głos wink
                              a proszek, to można wciągnąć...odkurzaczem, ale nie jestem pewna, czy jest na stanie Melyny, czy poszedł do lombardu w czasie kryzysu wink)
                              • camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:54
                                Tylko kawa i piwo jest..a proszek innym sposobem można wciągnąć
                                • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:58
                                  A to mi się skojarzyło, że ścieżką niekoniecznie zdrowia wink
                                • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:59
                                  camella namawia do zlego? big_grinwink
                                  W mojej opinii jak niektore osoby chca zyc w oparach absurdu , zamiast normal sie komunikowac - pozwolmy im .Nie nasza strata..
                                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:08
                                    Dajże szansę, może jeszcze coś z normal będzie suspicious
                              • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:59
                                U mnie odkurzacz zjadły mole ubraniowe, latam wyłącznie na miotle.
                                • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:05
                                  No, ba!....nawet licencję oblatywacza już mam, bo też zapylam na miotle i to jeszcze ze ścierką wygladająca rodem z PRLu wink
                                  • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:06
                                    Ja tam miotle latam od zawsze, chłop od wieków twierdzi, żem wiedźma smile
                                    • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:12
                                      Twierdzi, żeś wiedźma, ale na miotle nie odleciał wink
                                      czyli z tych ładniejszych i prostym noskiem wink
                                      • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:18
                                        Przeca to ja wiedźma, on na miotle nie lata smile a póki wiedźma dobrze gotuje to się jej trzyma
                                        • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:29
                                          aaaa, tak, to sobie zorganizował smile
                                          ale chyba poleci czasem na ryneczek/targ i siaty z tymi wspaniałymi owocami, warzywkami, które widziałam na stole pomoże przytargać, czy wiedźma sama wszystko targa, sapie i rzuca...zaklęciami wink)
                                          • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:40
                                            A nie, na targ zawiezie (kawałek drogi jest) i na górę potem wtaszczy smile jest pożytek z niego pod tym względem.
                                    • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:29
                                      Ale takiej nie masz, elekśtryczna…
                                      • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:50
                                        brałabym taką mietłe wink przydała by się, w ramach walki z liść - opadem wink
                              • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:36
                                ruda.replay napisała:

> Jakie to szczęście, że nie helem napełniony big_grin
                                > wszystkim by się zmienił głos wink
                                > a proszek, to można wciągnąć...odkurzaczem, ale nie jestem pewna, czy jest na s
                                > tanie Melyny, czy poszedł do lombardu w czasie kryzysu wink)

Odkurzacza to już dawno tutaj nie ma. Nie pamiętasz okresu, kiedy wszyscy zaczęli widzieć białe myszki i inne zwierzątka? A w kasie nie było nic. Trzeba było poświęcić odkurzacz. Zresztą nie był na melynie potrzebny, tylko prund ciągnął. Zaś teraz to tylko przeciąg się dobry zrobi i kurz wylatuje sam.
                                • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:40
                                  PS. Wiedźmy idące z duchem czasu używają teraz takich modeli mioteł.
                                  • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:40
                                    Cudo!
                                    • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:42
                                      Odlotowa miotła!
                                • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:47
                                  ...a potem i prund odcięli, bo ktoś podkablował, że ze słupa bierzemy, to i żałość za odkurzaczem się ulotniła big_grin
                                  • leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 20:42
                                    Tak, tak, Pani kochana. Historia melyny pełna jest wzlotów i upadków, ze szczególnym uwzględnieniem tych ostatnich.
                                    • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 02.11.23, 10:56
                                      Raz na wozie, raz pod wozem...ale wciąż wink
                                      • st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 02.11.23, 11:05
                                        …byle do przodu 😉
                                        • leziox Re: Nie chcę, nie będę 02.11.23, 11:11
                                          Hej, ku nowym horyzontom! Krzyknela ameba, ladujaca z kometa na obcej planecie.
                                          • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 16:45
                                            smile))

• panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:10
                                              Mógłby żonie lepszą miotłę kupić, z miękkim siedziskiem a nie do komunikacji zbiorowej stojącej w kotkach ja wysyła!
                                              • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:25
                                                I weź tu się pożal mężowi wink
                                                od razu znajdzie rozwiązanie problemu wink
                                                • panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:33
                                                  Prawda?
                                                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:36
                                                    Żona pewnie w myślała, że jak się trochę poskarży, to mąż zaproponuje panią, przynajmniej raz w tygodniu do sprzątanie, a tu nic z tego wink)
                                                    odwrócił kota ogonem wink
                                                  • a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:41
                                                    Maz wykazal sie Dowcipem ,hehe.
                                                    To lubie .smile
                                                  • ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:43
                                                    Zareagował? zareagował!
                                                    jak umiał, tak doradził smile
                                                    wink
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:45
                                                    ruda.replay napisała:

> Żona pewnie w myślała, że jak się trochę poskarży, to mąż zaproponuje panią, pr
                                                    > zynajmniej raz w tygodniu do sprzątanie

Czy aby to na pewno jest taki dobry pomysł? Że pani sama będzie do niego przychodziła, oficjalnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka