leziox 30.10.23, 21:08 Nie chcę i nie będę pisać na halusiowym forum analogowym. Ta "przygoda" skończyła się dla mnie lata temu i proszę, Halusiu, mnie tam ponownie nie zapraszać. Moja noga tam więcej nie postanie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 30.10.23, 21:59 Doczyta, to Cię usunie..... albo sam możesz to zrobić... Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 30.10.23, 22:14 A co mnie to obchodzi, czy mnie usunie czy zaprosi po raz enty. Halusia jeśli zechce, może tutaj sobie migotać, w sumie nic mi do tego. Zaś żadna to tajemnica, iż jej forum zawsze mnie usypiało. I to prawda święta i nieskłamana. Nie mogłem spać - szedłem na analogowe, a wcześniej zdaje się było to wsiowe podwórko, 5 minut popatrzałem i nagła śpiączka mnie napadała. I hop do wyrka. Trwało to dotąd, dopóki mnie Halusia nie wypieprzyła na ryja. Nauczyłem się szybko zasypiać już bez tej pomocy forumowej. Zaś zupkę, tę czy inną sam też umiem sobie zrobić. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 09:52 I tu się może okazać, że w kuchni radzisz sobie całkiem nieźle a w zupce dużo warzywek, dopieszczona smakowo ) Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 11:11 Nie chwalac sie, ale ugotuje, guzik przyszyje,co trzeba, w Domu zrobic umiem . Co sie Jas za mlodu nauczyl,to jako Jan potrafi. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 11:28 Święta prawda, powiem więcej, trzeba chcieć i przy odrobinie zainteresowania można wszystko 😉 Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 12:18 Nie słyszę narzekań, a to już coś 😉 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:17 aż mnie korci zapytać...po której robocie Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:28 Nie myśl tu bynajmniej o jakichś przyjemnościach. Chodziło o zmywanie, odkurzanie, pranie, wycieranie kurzy i - mycie okien. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:36 Po takiej harówie, to rzeczywiście się leży, ale obok wiadra i niekoniecznie pachnie Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:49 Chciałem tylko przypomnieć nieśmiało, że niedlugo zaczyna się tzw. "przedświąteczna kurwica". Są ludzie, którzy nie mogą się od tego za chiny ludowe odzwyczaić. Więc niedługo zaczniemy spotykać ofiary własnej nadgorliwości, opowiadające o tym, jak to się zarobiły prawie na śmierć, przygotowując święta BN. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 17:52 ... a potem całe świeta smarują ręce, nogi kremikami, maściami, bo nadwyrężone.... przemęczone....i arsenał p/bólowych..... to ja za takie święta dziękuję.... Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 18:09 Zapytałbym Halusi, jak to u niej przebiega. Ale jeszcze wywołam wilka z lasu Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 18:14 Halusia nasza kochana nie lubi się rozpisywać, a trudno opisać w trzech słowach Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 19:40 latanie na miotle to jej pasja, spokojnie Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 19:56 może wklei choinkę migotkę...kto tam wie Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 20:09 Nie, no, nie...Nieeeee...NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 21:40 Ekhm...Korzystam z przysługującego mi prawa do odmowy zeznań. Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:10 a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 19:40 latanie na miotle to jej pasja, spokojnie smile Daję Tobie pierwszeństwo Odpowiedz Link
super.halusia Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:10 th.bing.com/th/id/R.a3b89ddc29dbdb7db121638435ec8853?rik=5pIFIv5s%2bEgp4w&riu=http%3a%2f%2fbruixeta.b.r.pic.centerblog.net%2fop1oysyt.gif&ehk=I9r%2bCRLkIEkP3%2b4AAI0kgnxcNe%2bJCNbsyLghvZWKa1c%3d&risl=&pid=ImgRaw&r=0 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:22 Halusiu, ja mam wolne do poniedziałku. Gdybyś chciała pogadać, to zapraszam na moje prywatne forum. Napisałam tam, że chcę się wyciszyć, ale dla Ciebie zawsze znajdę czas, jesteś bardzo życzliwą osobą, dobranoc. Pozdrawiam gospodarza i wszystkich gości tego forum, życzę dobrej nocy. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:45 Dziękuję Frezjo na pozdrowienia. Ale co, tak źle na tej melynie? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 31.10.23, 22:51 Masz bardzo fajne forum, mogę Ci tylko pogratulować. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:45 widzisz miotla to bardzo ekologiczny pojazd NIe jest wstydem na niej latac , osobiscie chetnie wybrala bym sie na niej na Babia Gore ( zakladam ze , ty nawet nie masz pojecia o tej legendzie,hehe) Pieknie tam ps Wygladam podobnie jak na uobrozku , a nawet troszke gorzej, bo mam dlugie pazury .Zobaczysz ,jak bede przelatywala kolo twojego balkonu Milego . Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:54 Pikne te otoczenie Babiej Góry. Ale przeca zebrania kierownictwa Polskiego Związku Straszydeł odbywały się do tej pory na Łysej Górze. Czyżby coś się zmieniło? Ps. O Babiej Górze istnieje więcej legend, niż tylko jedna... Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:09 Z Babiej do Lysej to juz tylko rzut beretem , przy okazji na plotki do Kielc, mam tam fajna kolezanke Przyjemne z pozytecznym ,no! Szybka mietla nie jest zla Rudka, elektryczny to odkurzacz bo do miotly to baterie musialy by byc wyjatkowo ciezkie na ten dystans Moze Lezio zna sie ? Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:26 A o atomowych bateriach nie słyszały? Straszydła technicznie są dalej, niż ludzkość. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 10:56 A jeszcze na elektrycznej mietle, to gnałabym, że ho Z góry piękne, jesienne widoki, ruchu zero, cała przestrzeń dla mnie. Tylko na kominy trzeba uważać Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:07 PROSZĘ, Toyota wyszła frontem do klienta i przygotowała na Halloween latającą elektromiotłę… Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 06:39 Nie tylko Twoja noga tam nie postanie 😉 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 11:34 A to halusia też szuka wyciszenia? Że ma być spokój? To trzeba wydzielić jakiś " Cichy kącik"...ale to chyba nie to forum...chyba, że za starą kanapą w rogu melyny... Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 12:16 W kąciku w kuchni na taboretku cicho i spokojnie. Dostęp do kradzionej kawy jest, piwko czasem można dziabnąć. Tylko na Pana Czesia trzeba uważać, nieraz się wala tam, jak nawalony i przewrócić się o niego można. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:13 no to ile tych Desperadosow zamowic dla Halusi na wieczor ? Ja pozostane przy G&T , boss przy domowym moonshine , nie wiem czym rudka sie zadowoli , byc moze trzeba zrobic liste kto-co, przyda sie na Swieta Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:19 Rudka zapewne nieodmiennie whisky szkocką zamówić będzie chciała. Dla mnie to samo poproszę. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:25 To my z Leziem łiskacza, dla koleżanki z forum obok - nic.... żeby nie wysadziła własnego forum w powietrze, to tak z troski... reszta zamówień niebawem spłynie Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 15:48 No toż chyba Halusia jeszcze benzyny nie popija? Odpowiedz Link
camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 16:02 To ja orzechówkę na posmakowanie poproszę Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 16:33 Halusia rozwali swoje forum bez benzyny i bez alkoholu, wystarczy jej dostęp do panelu admina i własne emocje. Niestety. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:31 W tym, jakże ciężkim przypadku...tylko elektryczny pastuch przed panelem, ale gwarancji nie ma, że spięcia nie będzie... Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:37 Rób, co chcesz, to Twoje forum, pozdrawiam. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:38 Ja tylko czułam wewnętrzna potrzebę, by was upomnieć. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:41 Nie jesteśmy dziećmi w twojej świetlicy szkolnej być nas upominała, „bo nasz potrzebę.” Halusia jest dorosła, pisać umie i na tym forum może, da sobie radę bez twojej „obrony”. Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:53 Obsesje się leczy, nie potrafię Ci pomóc, mogę tylko współczuć. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 17:55 Współczuj jak nie masz nic lepszego do roboty. Nie oczekuję od ciebie żadnej pomocy, niech mnie bogowie strzegą. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:12 Moja wewnętrzna potrzeba rośnie, jak balon... jeszcze ze dwa posty rozstawiające po kątach i wybuchnie. Odpowiedz Link
camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:19 tylko na Pana Czesia trzeba uważać..leży tu gdzieś nawalony...wewnętrzne potrzeby są różne Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:28 Jak leży w kącie to krzywdy chyba nie zrobi? Byle się nie potknąć po ciemmku. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:29 ..żebyś Ty Cam wiedziała, ile razy Czesio został nadepnięty...oczywiście nie z potrzeby, tylko z przypadku, to nie zliczy nikt... dlatego wiecznie znieczulony leży , bo nie wiadomo, kiedy znów ktoś się potknie i zahaczy o naszego Czesia Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:21 Nie będzie więcej postów, bawcie się dobrze! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:31 Znów talkiem po oczach... ja nie wiem, co oni tam sypią do środka ) Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:32 Taki biały proszek (nie do pieczenia) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:47 Jakie to szczęście, że nie helem napełniony wszystkim by się zmienił głos a proszek, to można wciągnąć...odkurzaczem, ale nie jestem pewna, czy jest na stanie Melyny, czy poszedł do lombardu w czasie kryzysu ) Odpowiedz Link
camella Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:54 Tylko kawa i piwo jest..a proszek innym sposobem można wciągnąć Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:58 A to mi się skojarzyło, że ścieżką niekoniecznie zdrowia Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:59 camella namawia do zlego? W mojej opinii jak niektore osoby chca zyc w oparach absurdu , zamiast normal sie komunikowac - pozwolmy im .Nie nasza strata.. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:08 Dajże szansę, może jeszcze coś z normal będzie Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 18:59 U mnie odkurzacz zjadły mole ubraniowe, latam wyłącznie na miotle. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:05 No, ba!....nawet licencję oblatywacza już mam, bo też zapylam na miotle i to jeszcze ze ścierką wygladająca rodem z PRLu Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:06 Ja tam miotle latam od zawsze, chłop od wieków twierdzi, żem wiedźma Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:12 Twierdzi, żeś wiedźma, ale na miotle nie odleciał czyli z tych ładniejszych i prostym noskiem Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:18 Przeca to ja wiedźma, on na miotle nie lata a póki wiedźma dobrze gotuje to się jej trzyma Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:29 aaaa, tak, to sobie zorganizował ale chyba poleci czasem na ryneczek/targ i siaty z tymi wspaniałymi owocami, warzywkami, które widziałam na stole pomoże przytargać, czy wiedźma sama wszystko targa, sapie i rzuca...zaklęciami ) Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:40 A nie, na targ zawiezie (kawałek drogi jest) i na górę potem wtaszczy jest pożytek z niego pod tym względem. Odpowiedz Link
st_anlej_fox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:29 Ale takiej nie masz, elekśtryczna… Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:50 brałabym taką mietłe przydała by się, w ramach walki z liść - opadem Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:36 ruda.replay napisała: > Jakie to szczęście, że nie helem napełniony > wszystkim by się zmienił głos > a proszek, to można wciągnąć...odkurzaczem, ale nie jestem pewna, czy jest na s > tanie Melyny, czy poszedł do lombardu w czasie kryzysu ) Odkurzacza to już dawno tutaj nie ma. Nie pamiętasz okresu, kiedy wszyscy zaczęli widzieć białe myszki i inne zwierzątka? A w kasie nie było nic. Trzeba było poświęcić odkurzacz. Zresztą nie był na melynie potrzebny, tylko prund ciągnął. Zaś teraz to tylko przeciąg się dobry zrobi i kurz wylatuje sam. Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:40 PS. Wiedźmy idące z duchem czasu używają teraz takich modeli mioteł. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 19:47 ...a potem i prund odcięli, bo ktoś podkablował, że ze słupa bierzemy, to i żałość za odkurzaczem się ulotniła Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 01.11.23, 20:42 Tak, tak, Pani kochana. Historia melyny pełna jest wzlotów i upadków, ze szczególnym uwzględnieniem tych ostatnich. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 02.11.23, 10:56 Raz na wozie, raz pod wozem...ale wciąż Odpowiedz Link
leziox Re: Nie chcę, nie będę 02.11.23, 11:11 Hej, ku nowym horyzontom! Krzyknela ameba, ladujaca z kometa na obcej planecie. Odpowiedz Link
panna.nasturcja Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:10 Mógłby żonie lepszą miotłę kupić, z miękkim siedziskiem a nie do komunikacji zbiorowej stojącej w kotkach ja wysyła! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:25 I weź tu się pożal mężowi od razu znajdzie rozwiązanie problemu Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 17:36 Żona pewnie w myślała, że jak się trochę poskarży, to mąż zaproponuje panią, przynajmniej raz w tygodniu do sprzątanie, a tu nic z tego ) odwrócił kota ogonem Odpowiedz Link
a74-7 Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:41 Maz wykazal sie Dowcipem ,hehe. To lubie . Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:43 Zareagował? zareagował! jak umiał, tak doradził Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Nie chcę, nie będę 10.11.23, 18:45 ruda.replay napisała: > Żona pewnie w myślała, że jak się trochę poskarży, to mąż zaproponuje panią, pr > zynajmniej raz w tygodniu do sprzątanie Czy aby to na pewno jest taki dobry pomysł? Że pani sama będzie do niego przychodziła, oficjalnie. Odpowiedz Link