Dodaj do ulubionych

Filmowo jeszcze raz Mr Robot

20.11.23, 14:18
i NIE obiecuję, że to ostatni wątek na ten temat, zobaczę jak się akcja rozwinie.

Ponieważ tutaj automatyczne tłumaczenie na polski całkiem miejscami głupieje to od razu spoiler:

mamy do czynienia ze sceną typowego "karate biurowego". Młody ambitny chce coś ugrać rozlicznymi manipulacjami. A że póki co jest cienki w takie klocki...

- Myślałeś, że żona mi nie powiedziała? (jak wbiłeś jej do łazienki); lubisz patrzeć jak ktoś sika? to może wyjmę swojego? A teraz chce tylko zobaczyć wyraz twojej twarzy, gdy zrozumiesz, że pora skończyć te głupie gierki... O spodobał ci się mój zegarek który dostałem od księcia - weź, ja się z nim w sumie głupio czuję. A ty masz dziecko w drodze, ten zegarek z pewnością spłaci resztę twojego kredytu na to gówniane mieszkanko.
O! właśnie TEN wyraz twarzy chciałem zobaczyć...

W sumie głupio zrobił, właśnie obraził psychopatę...

Obserwuj wątek
      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Filmowo jeszcze raz Mr Robot 20.11.23, 15:47
        Aż tak to nie... Znaczy skojarzenie jak najbardziej słuszne lingwistyczne. Ale w serialu tym to każdy wręcz przeciwnie - szuka jak najlepsze pozycji WBREW

Jesteśmy zaprogramowani tylko do robienia tego wszystkiego co nam każesz

Choć absolutnie są tam póki co pewne wskazówki, że co byś nie zrobiła - ktoś sprytniejszy wszystko przewidział i cokolwiek zrobisz, będzie na jego korzyść...
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Filmowo jeszcze raz Mr Robot 20.11.23, 16:04
          I żeby nie było, że to serialowe pierdololo.
          Kilka lat temu Sony się nadziało na zorganizowany atak, gdzie wykradziono kompletną bazę wszytkach klientów. Ponieważ nie było informacji o taśmowym czyszczeniu kont bankowych takich ludzi, można się spodziewać, że Sony w ramach ugody wypłaciło "drobną kwotę". Bo o ile to nie była kaczka dziennikarska to co mogło innego zrobić? Stracić wszelkich nowych potencjalnych użytkowników? Dla hackerów to i tak już była sytuacja win-win... Zapłaci Sony albo skasują indywidualnych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka