straszliwywypadek 03.06.24, 15:56 Trzeźwi nie mają tu wstępu. No to jak to pijany, zacznę od puszczenia muzyki. Tę piosnkę dedykuję jednej kobiecie forumowej. Ale nie powiem której. Monolit- Spierdalaj Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Wątek dla pijanych 03.06.24, 15:59 Uuuu...Grubo. Ktoś tu kogoś chyba bardzo lubi... Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Wątek dla pijanych 03.06.24, 16:06 leziox napisał: > Uuuu...Grubo. Ktoś tu kogoś chyba bardzo lubi... Tak ogólnie, to ja nie lubię wszystkich. Ale mnie też nikt nie lubi, więc się to jakoś wyrównuje. Czasem mnie to jednak smuci i dla rozweselenia słucham wtedy rozweselających piosenek. Na przykład takich: Mister Monster - The Torn Prince Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Wątek dla pijanych 03.06.24, 16:35 Ja do Hanki nie mam nic ale jdnak gdyby coś, to mam. Stanisław Grzesiuk - Apaszem Stasiek był Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Wątek dla pijanych 03.06.24, 17:09 I nigdy więcej nie patrz na mnie szklanym okiem. Noż pijany jestem. Püdelsi - Nigdy Więcej Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Wątek dla pijanych 03.06.24, 17:38 Trzy kobiety. Jak mi się która spodoba, to znaczy że jesem całkiem pijany Odpowiedz Link
straszliwywypadek Re: Wątek dla pijanych 05.06.24, 15:15 Kurcze, ledwo po pijanemu odnalazłem ten wątek. Co by tu puścić na magnetofonie szpulowym i żeby taśma nie spadła na podłogę i się nie rozwinęła? A to może z kasety puszę garaż. Dzisiaj by nie przeszły przez cenzurę anormalne dzieci. T.LOVE ALTERNATIVE - Garaż 84 [;OFFICIAL AUDIO]; Odpowiedz Link