Dodaj do ulubionych

Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa

• zuxsite9 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 21.05.15, 01:02
      Ja osobiście polecam firmę innovare. Działają głównie na terenie Warszawy, głównie zajmują się zabezpieczeniami antypoślizgowymi i posadzkami. Możesz obejrzeć ich realizacje tutaj www.antyposlizgowe.com.pl
      • viola378 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 05.03.16, 13:18
        Ja polecam te firmę: ojbud.pl bardzo ładnie remontują domy. Moja siostra korzystała z ich usług i bardzo poleca i ja również. smile
        • mlodywarszawiek30 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 19.02.18, 14:12
          budexbud. Polecam firmę budexbud.com z Warszawy , super kontakt , profesjonalne podejście do klienta i jak na Polskie realia naprawdę olbrzmia jakoś usługi . budexbud
    • bert820 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 02.06.15, 13:16
      Jeżeli poszukujecie firmy wykonującej szkło na wymiar , z czystym sumieniem polecam firmę wonderglass , robią lustra , kabiny prysznicowe , balustrady i mnóstwo innych rzeczy. www.wonderglass.pl , zajrzyjcie na ich stronę to się przekonacie.
    • jlaskowska1 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 10.09.15, 10:07
      Witam, polecam wszystkim ekipę remontową P. Marcina (Warszawa i okolice) ponieważ fachowo doradzi w doborze farb, kolorów, solidnie wykona swoją prace a przede wszystkim jest bardzo terminowy. Efekt końcowy przekroczył moje oczekiwania! Podam kontakt do P. Marcina ponieważ będę zawsze go polecać:
      P. Marcin- 501-104-997 oraz malarzwarszawa24h.pl/
    • atommowka Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 17.11.15, 23:41
      To ja ostrzegam przed panem Marcinem Pawelcem. Firma remontuj z marcinem to kpina i oszuści. Po krótce wziął zaliczkę, rozgrzebał całe mieszkanie i zniknął zabierając kasę, kluczę od mieszkania. Miesiąc się z Nim męczyłam słuchając kolejnych kłamstw, aż w końcu termin umowy minął a Pan Marcin nagle stwierdził, że dokończy cały remont w 4 dni. Gdy usłyszał co myślę na temat bzdur, którymi mnie karmił zwinął się po kryjomu o 6 rano.
      • starejgruszy Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 27.11.15, 09:33
        Ja Polecam Firmę BUDEXBUD ektra kompleksowo wyknali wykonczenie mojego 100 metrowego mieszkanka.
        Wykonują też meble na wymiar można wziać kompletną usługę to jest trochę tanie. Zastawiam telefon 531-597-505
      • piotrzaborski Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 20.12.16, 15:45
        Witam
        ja polecam z czystym sumieniem mogę polecić firmę www.ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=85305
        sam na własnej skórze ich sprawdziłem na mieszkaniu 85m2 i powiem że opinie które o nich czytałem potwierdziły się w 100% big_grin dla zainteresowanych podaje nr tel 882772715

ujęła mnie szczególnie opinia :
        . W czerwcu robiliśmy remont łazienki i ubikacji - były już strasznie zdewastowane Ursynów wielka płyta. Jako, że nie jesteśmy nadziani kasą, to nasze pierwsze założenie było zrobić te pomieszczenia porządnie i od zera. Miałem gotowy projekt, został wybór ekipy a to było trudne zadanie. Mam kilku znajomych, którzy robią remonty, ale się nie zdecydowałem. Po znajomości wychodzi taniej, ale w perspektywie czasu często drożej. Do kontaktu z Projek RS i Radkiem zachęciły mnie pozytywne komentarze. Telefon i umówiliśmy się na spotkanie. Wstępne oględziny i okazało się, że wszystko da się zrobić. Ni z tego ni z owego Radek zadał pytanie: "A jak bardzo upieracie się z tym, aby w tym pomieszczeniu była toaleta a tutaj prysznic- macie mało miejsca a ja zrobił bym prysznic tu, gdzie jest teraz toaleta- aż się prosi" Rozwiązanie problemu zagospodarowania małej przestrzeni, z którym długo się borykałem, przyszło ot tak od Radka... Zrobiliśmy nowy projekt i nową wycenę, było trochę kulturalnej i rzeczowej negocjacji, po której ustaliliśmy wspólnie uczciwą cenę usługi. W umówionym terminie przybyli wykonawcy - Wojtek i Paweł. Obaj zamiast papierosa za uchem mieli ołówki, Rozpoczął się remont trwający 2,5 tyg. czyli o parę dni krócej niż szacowaliśmy. Jeśli miałbym wypunktować zalety ekipy, to: 1: Pomysłowość- panowie rozwiązali mi problem z miejscem 2: Punktualność- codziennie 9"00 dzwonek do drzwi 3: Nie pijący i nie palący 4: Kultura osobista 5: Konkretne ustalenia: Jako, że pełniłem rolę zaopatrzeniowca- dostawałem listę, na której nie było nic na wyrost a po wykonaniu pracy nie zostawał nadmiar materiałów 6: Zaradność: Budynek był z wielkiej płyty i płatał rozmaite psikusy, np: przy skuwaniu podłogi było zwarcie... przyczyna- kable w podłodze big_grin Takich problemów było bez liku i na wszystkie znalazło się rozwiązanie. 7: Nie marudzili, w stylu: tego się nie da zrobić, to będzie więcej kosztować itp: Chciałem mieć fazowane krawędzie na płytkach- słyszę od Wojtka: nie ma problemu, to dobry wybór (fazowanie krawędzi jest bardzo pracochłonne) 8: Czystość: codziennie po skończeniu pracy- posprzątane i pozamiatane 9: Co najważniejsze- ten 2 osobowy skład potrafił wszystko zrobić, więc nie musiałem korzystać dodatkowo z usług glazurnika, hydraulika, elektryka itp: 10: Dokładność: powiedzenie "nikt z tego strzelał nie będzie" nie wchodziło tu w grę 11: Uczciwość: gdy musiałem podjąć decyzję co do jakiegoś rozwiązania- rada Wojtka była zawsze nakierowana na trwałość i funkcjonalność a nie łatwość wykonania Dziękuję i polecam

• adam_75_warszawa Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 02.12.15, 21:49
      Witam, Jeśli ktoś szuka dobrej i sprawdzonej ekipy remontowo- wykończeniowej oraz stolarza to mogę polecic z czystym sumieniem ekipy które wykonywały remont u mnie wykończenie mieszkania - stan deweloperski 82 m2. Panowie zrobili całe mieszkanie w ciągu 2 miesiecy z podlogami. Kompleksowo i w przyzwoitych cenach. Jesli ktoś potrzebuje dobrej ekipy to prosze pisać klau_waw@wp.pl udostępnie kontakty.
      • malrempl Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.12.15, 08:58
        Kompleksowymi remontami zajmujemy się od wielu lat.
        W swojej ofercie posiadamy szeroki zakres usług pozwalający zrealizować niemal każde zlecenie związane z wykończeniem lub przebudową domu, mieszkania czy biura. Do swojej pracy podchodzimy profesjonalnie i rzetelnie.

www.facebook.com/malrempl
        www.malrem.pl
        Adrian Malesa 796 604 704

Zakres usług Remonty Wykończanie wnętrz Doradztwo techniczne Malowanie Tapetowanie Hydraulika Elektryka Panele ścienne i podłogowe Ścianki K/G Układanie terakoty Układanie glazury Wyburzenia Ocieplenie budynków Inne

?#?firmaremontowaWarszawa?, ?#?kompleksoweremontyWarszawa?, ?#?usługiremontoweWarszawa?, ?#?remontmieszkaniaWarszawa?, ?#?remontyWarszawa?, ?#?remontyWarszawaBemowo?, ?#?remontyWarszawaWola?, ?#?usługiremontoweWarszawaWola?, ?#?usługiremontoweWarszawaBemowo?, ?#?remontywarszawacennik?, ?#?malowaniewarszawa?, ?#?glazurnikwarszawa?, ?#?remontywarszawatanio?, ?#?remontymieszkańwarszawa?, ?#?remonty?, ?#?firmaremontowa?, ?#?remontdomuwarszawa?, ?#?ociepleniawarszawa?, ?#?elewacjawarszawa?, ?#?kompleksoweremonty?, ?#?usługiglazurnicze?,

Usługi Remontowe Warszawa
        Firma Remontowa Warszawa
        Usługi Remontowe Warszawa
        Firma Remontowa Warszawa
    • artur520 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.12.15, 16:02
      Ekipa którą polecam z czystym sumieniem

Zaufanie, jakość, terminowość i wysoka kultura osobista, to tylko niektóre cechy wyróżniające tą firmę. Remontowali moje M 3 na Bielanach. Znają się na swojej robocie co było widać każdego dnia. Nie było problemów z czytaniem projektu jak i z zaopatrzeniem. Zaskoczeniem było że sami wyszli z pomysłem by w mieszkaniu usprawnić kilka rzeczy które już od dawna denerwowały moją żonę. Dziękuje smile
      Sami sprawdźcie opinie o nich
      ofachowcach.pl/Opinie.aspx?Fachowiec=89878
      • malrempl Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.12.15, 08:57
        W swojej ofercie posiadamy szeroki zakres usług pozwalający zrealizować niemal każde zlecenie związane z wykończeniem lub przebudową domu, mieszkania czy biura. Do swojej pracy podchodzimy profesjonalnie i rzetelnie.

www.malrem.pl/

Zakres usług Remonty Wykończanie wnętrz Doradztwo techniczne Malowanie Tapetowanie Hydraulika Elektryka Panele ścienne i podłogowe Ścianki K/G Układanie terakoty Układanie glazury Wyburzenia Ocieplenie budynków Inne

?#?firmaremontowaWarszawa?, ?#?kompleksoweremontyWarszawa?, ?#?usługiremontoweWarszawa?, ?#?remontmieszkaniaWarszawa?, ?#?remontyWarszawa?, ?#?remontyWarszawaBemowo?, ?#?remontyWarszawaWola?, ?#?usługiremontoweWarszawaWola?, ?#?usługiremontoweWarszawaBemowo?, ?#?remontywarszawacennik?, ?#?malowaniewarszawa?, ?#?glazurnikwarszawa?, ?#?remontywarszawatanio?, ?#?remontymieszkańwarszawa?, ?#?remonty?, ?#?firmaremontowa?, ?#?remontdomuwarszawa?, ?#?ociepleniawarszawa?, ?#?elewacjawarszawa?, ?#?kompleksoweremonty?, ?#?usługiglazurnicze?,
    • malrempl Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 12.12.15, 08:56

www.malrem.pl

• michaljakubiak Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 18.01.16, 13:39
      BUDEXBUD - polcam . Pełen profesjonalizm i szybko , robia też meble na wymiar . Fajna mloda i doświadczona ekipa.
      www.budexbud.com
    • michaljakubiak Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 18.01.16, 13:41
      Co tu dużo gadać sprawdźcie BUDEXBUD, wykonali nasze mieszkanie na Targówku 60m2 i mebelki na wymiar, Cene mieli o 30% tańszą od np WMF czy IkEA a standard na wysokim poziomie.
      www.budexbud.com
    • dorawoli Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 24.01.16, 22:01
      Witam, Chętnie podzielę się opinią o firmie ponoć remontowej "UNITI" właścicielem jest Karol Wesoły. "Firma" ta robiła remont mojego mieszkania w Warszawie. Nie znam się zbytnio na remontach, jednak nie trudno zauważyć różnicę na ścianie gdy w jednym miejscu jest nawalone cementu jak głupie a zaraz obok jest dół na pół palca. Podłoga to fale Dunaju. Sam właściciel kontaktował się ze mną cały czas, owszem na kontakt nie można narzekać, jest w porządku, tylko to co mówi nie jest odzwierciedleniem stanu faktycznego w mieszkaniu. Szkoda. Podłoga w pokoju, piękna klepka, miała być cyklinowana i lakierowana, w wielu miejscach jest po prostu zjechana papierem ściernym. Wygląda gorzej niż przed pseudo remontem. Jeśli kiedykolwiek przyjdzie komuś do głowy współpraca z tym Panem to uprzedzam skończy się na pięknych obietnicach a fatalnym wnętrzu. Szkoda czasu, pieniędzy i zdrowia. Serdecznie nie polecam.
    • lukaszmitej233 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 09.02.16, 16:41
      Jeżeli szukacie firmy remontowej z Warszawy, szczerze polecam Panów z malaowaniescian.webgarden.com/firma-remontowa. Przemili Panowie, z całą pewnością fachowcy. Chętnie pomogli mi z podjęciem decyzji odnoście niektórych rozwiązań w mieszkaniu bez dodatkowych kosztów. Pan Marcin bardzo sympatyczny. Dodatkowo w ramach remontu pojechali ze mną do sklepu po materiały firmowym samochodem dostawczym. Jestem naprawdę zadowolony z pracy ekipy remontowej. A efekt końcowy mieszkania zapiera dech w piersiach.
      Polecam gorąco! malaowaniescian.webgarden.com/firma-remontowa
    • farban90 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 08.03.16, 10:51
      Od siebie mogę polecić firmę Cupriak Development cdevelopment.pl - budują na terenie Warszawy domy jednorodzinne do stanu surowego i deweloperskiego. W moim przypadku budowa odbywała się bez większych problemów i opóźnień, a jakość jest moim zdaniem wysoka, także polecam.
    • marlenaciekot6 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 03.04.16, 12:32
      Ja natomiast polecam firmę budowlanych www.swiatszkla.com.pl/5,produkty.html Ta firma projektuje i montuje elementy ze szkła. Ta firma robiła mi różne elementy ze szkła do pokoi, jeśli ktoś byłby zainteresowany to właśnie polecam tę firmę.
    • kent88dan Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 16.04.16, 10:26
      Jeśli chodzi na przykład o pokrycia dachowe to ja mogę polecić firmę www.bauen.pl/ - sprawdzili się u mnie rewelacyjnie, dach został wykonany w terminie, nie było żadnego przeciągania, naciągania - po prostu fachowa robota.
    • nataliaddd Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 11.09.16, 11:16
      Jeśli szukacie firmy prowadzącej okresowe kontrole budynków i instalacji dla wszystkich typów budynków w konkurencyjnych cenach naprawdę polecam : www.przeglady-budowlane24.pl/index.html
    • anna_on Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 15.11.16, 14:25
      Przestrzegam przed Panem Piotrem Matczakiem i jego synem Łukaszem
      (firma Budapim). Nie potrafią oszacować czasu wykonywanej pracy (pomyłka o ponad miesiąc). Nie potrafią oszacować materiałów potrzebnych do pracy (pomyłka na 100 potrzebnych profilach o 70 sztuk) - przez co są straty finansowe. Ponadto ich praca utrzymuje się przez tydzień po ich wyjściu później wszystko odpada i pęka (ponad 20 pęknięć w 3 pokojach na łączeniach płyt KG). Gips z łączeń odpada (kamyki o średnicy 3 cm). Nie kładą zakupionych materiałów (mimo, że ustalona cena zakłada położenie tych materiałów) np. taśmy do łączenia płyt lub folia paroizolacyjna. Do ceny usług panów Piotra i Łukasza warto doliczyć cenę ekipy, która wejdzie i poprawi po Panach całą ich pracę.
      • valentine_rowing Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 27.11.17, 21:28
        W pełni zgadzam się z Pani opinią i szczerze żałuję, że nie poszukałam żadnej informacji o usługach tych panów wczesniej! Pan Piotr Matczak i jego syn Łukasz Matczak robili u mnie remont z poślizgiem 3 miesięcy, jeśli chodzi o wykorzystanie materiałów sprawa wygląda identycznie. Bardzo chciałabym się z Panią skontakotować, gdyż myślę nad oskarżeniem tych Panów.
    • remonty-adaptacje Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 07.12.16, 09:03
      No a ja polecę swoją firmę, biorąc pod uwagę że nie da się jednoznacznie stwierdzić, która z odpowiedzi jest reklamą, a która faktycznym poleceniem zapraszam zainteresowanych.

Kompleksowe remonty, przebudowy, adaptacje.

Realizujemy zlecenia remontowo budowlane w pełnym zakresie.
      Wykonujemy instalacje elektryczne, hydrauliczne, kanalizacyjne.
      Posiadamy wieloletnie doświadczenie w pracach remontowo budowlanych, zajmujemy się remontami mieszkań, remontami domów, adaptacjami lokali usługowych.
      Remonty wykonujemy fachowo i terminowo, na każdym etapie prac, zleceniodawca informowany jest o postępach wykonania usługi. Posiadamy wszelkie niezbędne uprawnienia do wykonania prac remontowo budowlanych.
      Wysoko wykwalifikowany personel posiada specjalizacje w swojej dziedzinie branży budowlanej, co pozwala wykluczyć błędy pod czas prac związanych z elektryką, hydrauliką, wentylacją itp.

Nasi klienci otrzymują trzy letnią pisemną gwarancję na wykonane prace. Zgodnie z zasadami prawa budowlanego, każdą z naszych prac odbiera nadzór budowlany. Pozwala to uzyskać zniżki u ubezpieczycieli nieruchomości, jak również daje gwarancję wykonania prac zgodnie ze sztuką budowlaną.
      Pełen zakres usług remontowo budowlanych wyróżnia naszą firmę. Remontujemy pomieszczenia, budujemy nowe, wykorzystując wszystkie dostępne technologie.
      Zajmujemy się także stolarką, budujemy domy, altany, garaże.
      Serwisujemy, lokale handlowe, gastronomiczne, biurowe. Świadczymy usługi budowlano adaptacyjne, wykonujemy remonty mieszkań, domów , lokali.
      Posiadamy nadzór budowlany w pełnym zakresie. Na życzenie zleceniodawcy, nasze prace posiadają stosowne odbiory!.
      Na wykonane prace udzielamy pisemnej gwarancji.
      nasza strona: www.ogrzewanie.dbv.pl
      Facebook: pl-pl.facebook.com/kompleksoweremontyprzebudowyadaptacje/
    • remonty-adaptacje Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 30.01.17, 09:55
      Firma remontowo budowlana Warszawa

Wykonujemy kompleksowo remonty mieszkań, domów, lokali handlowych i gastronomicznych.
      Dokonujemy przebudów, wyburzeń.
      Wykonujemy zabudowy z płyt GK, murujemy z bloczków i cegieł.
      Tynkujemy ręcznie, naciągamy gipsy wykonując gładzie.
      Modernizujemy instalacje hydrauliczne i elektryczne. Wykonujemy nowe.
      Remontujemy łazienki i kuchnie.
      Posiadamy niezbędne narzędzia oraz wiedzę i doświadczenie.
      Ekipa remontowa dostosowana jest do potrzeb realizowanej inwestycji, dotrzymujemy realnych terminów.
      Montujemy grzejniki, modernizujemy kotłownie, montujemy kotły.
      Adaptacje poddaszy i piwnic na cele mieszkaniowe nie są nam obce.
      Układamy panele, listwy wykończeniowe, glazurę gres.
      Szlifujemy płytki, tniemy wodą i gilotyną.
      Prace stolarskie:
      Remontujemy drewniane domy, deskujemy poddasza, układamy podłogi z drewna.
      Wykonujemy na zamówienie drewniane okna, drzwi, parapety, trepy na schody.
      Budujemy altany, domy z bala, huśtawki ogrodowe, ławki itp.
      Generalnie nie ma rzeczy niemożliwych: „prace trudne zajmują nam kilka minut, na cuda trzeba trochę poczekać”

[url=http://www.ogrzewanie.dbv.pl/] Kompleksowe remonty[/url]
      [url=https://www.facebook.com/kompleksoweremontyprzebudowyadaptacje/] Usługi Remontowo Budowlane[/url]
      tel. 512994650
      • paulinas77 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 30.01.17, 13:51
        Ja mogę z czystym sumieniem polecić grupę remontową z Hendi Design. Pani z tego biura zaprojektowała mi wystrój mieszkania a ich grupa remontowa szybko i sprawnie je wyremontowała, serdecznie polecam!
    • michal666michal Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 22.02.17, 19:02
      Same Stare wpisy !!!!
      POLECAM FIRMĘ KTÓRA wykończyła nasz Dom w Wilanowie
      www.facebook.com/budexbud/
      100 % profesjonalizm
    • kaloryferek5 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 27.02.17, 22:00
      Ja korzystałem z usług firmy Mkk-budownictwo (mkk-budownictwo.pl/). Nie mam zastrzeżeń co do współpracy. Bardzo miłe spotkanie, wszystko omówione szczegółowo, cena ostateczna zgodna z przygotowaną wcześniej wyceną i ekipa pracująca profesjonalnie.
    • malarzkrk Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Kraków 18.06.17, 08:11
      Polecane firmy na terenie Krakowa:
      [url=http://remonty-krakow.prv.pl]Remonty mieszkań - Kraków[/url],
      [url=http://malarz-krakow.prv.pl]Usługi malarskie - Kraków[/url]
    • malarzkrk Polecane Firmy Remontowe - Kraków 18.06.17, 08:24
      Polecane firmy na terenie Krakowa:
      Remonty mieszkań - Kraków,
      Usługi malarskie - Kraków
    • oskarro70 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 17.11.17, 14:18
      Polecam bardzo firmę Raf-Bud Rafał Biernat. Po pierwsze niedrogo, po drugie solidnie i sumiennie, po trzecie terminowo. Nam remontowali dom i bylismy bardzo zadowoleni.
      • oskarro70 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 21.11.17, 14:45
        My też korzystaliśmy z usług Raf-Bud, do remontu mieszkania idealni.
    • psss_j26 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 22.01.18, 09:40
      Witam,z chęcią mogę polecić Pana, który robi remonty na terenie Warszawy !! Pracowity a przede wszystkim dokładny i bardzo starannie wykonujący swoją pracę, ponieważ robi ją z pasją. Wykonał u mnie remont i jestem bardzo zadowolona, zrobił wszystko tak jak chcieliśmy, doradził tak, aby było dobrze. Solidny, staranny, słowny i dba o porządek w trakcie prac na tyle ile to możliwe Kontakt 515 416 144
    • mlodywarszawiek30 Re: Polecane Firmy Remontowo Budowlane Warszawa 19.02.18, 14:27
      Polecam budexbud. solidna firma. budexbud.com wykonali remont naszego domu pod Warszawą jesteśmy bardzo zadowoleni .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka