nine-west 07.03.10, 10:28 Witam, Czy kupię z ukochanym mieszkanie, które oglądałam w grudniu? A może wyjedziemy z kraju i zamieszkamy na południu europy? Te oba pytania są zależne od mojego ukochanego - czyli od zmiany pracy - czy ją zmieni? Ściskam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: nasze miejsce na ziemi 07.03.10, 11:08 Wg kart - mieszkanie raczej nie . Mieszkanie pokazało się ładnie, ale mogą zaważyć sprawy finansowe. Karty pokazały zmianę pracy i zagraniczny wyjazd. Życzę spełnienia planów. Odpowiedz Link
nine-west Re: nasze miejsce na ziemi 07.03.10, 11:35 Kochana wyko-ptasia Ostatnio Twoje karty pokazały związek z moim ukochanym jako "wszystko od nowa" Ten wyjazd razem - prawda? A czy mogłabyś kochana określić jakoś czas? Ściskam! Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: nasze miejsce na ziemi 07.03.10, 13:26 To są karty, pokazują prawdopodobieństwo zdarzeń. Jeśli chodzi o czas - w Tarocie jest czas tylko orientacyjny. W tym przypadku około 3 miesięcy. Jeśli się działa aktywnie - czas przyspiesza. I na odwrót. A ja życzę , aby spełniało się tylko to czego sama chcesz. Odpowiedz Link
nine-west Re: nasze miejsce na ziemi 07.03.10, 14:41 Nie dziękuję! ...ale mówisz kochana o wspólnym wyjeździe? Nie, że on sam... Ściskam Odpowiedz Link
nine-west Re: nasze miejsce na ziemi 10.03.10, 15:54 Witam Droga wyko_ptasia... Ja to chyba jestem zakręcona, a Ty na tyle uprzejma, że nie chcesz mi mówić "głuptasek" Kiedy zakładałam ten wątek moim pytaniem było: Czy kupię z ukochanym mieszkanie, które oglądałam w grudniu? A może wyjedziemy z kraju i zamieszkamy na południu europy? Te oba pytania są zależne od mojego ukochanego - czyli od zmiany pracy - czy ją zmieni? Mija parę dni, a ja: ...ale mówisz kochana o wspólnym wyjeździe? Nie, że on sam... Chyba brakowało mi wtedy logiki Albo byłam pod wrażeniem Twojej odpowiedzi Bo odp jest czarno na białym! Ehh Pozdrawiam serdecznie I ściskam! Odpowiedz Link
nine-west wiosenny dzień 13.03.10, 11:37 Droga wyko_ptasia, Zdaję sobie spr, że pewnie to wcale nie jest takie proste, idealne wyliczenia jakieś daty - terminu. Raz już pisałaś, ze karty to tylko prawdopodobieństwo zdarzeń,ale mam wielką prośbę.Czy zrobiłabyś to dla mnie i spróbowała wyliczyć kiedy ten "ludzik" się do mnie odezwie? Minął już miesiąc od naszego ostatniego spotkania. Ja wiem, że on się odezwie...tylko kiedy;/ Będę bardzo wdzięczna jeśli uda Ci się podać mi ten wiosenny dzień naszego "spotkania". Pozdrawiam i ściskam zarazem Odpowiedz Link
zagubionaaaa Re: wiosenny dzień 13.03.10, 12:04 Nie masz wrażenia że jesteś namolna ?? Odpowiedz Link