Dodaj do ulubionych

o co chodzi z p. Jakubiak?

09.09.10, 10:58
Trudno chyba o istotę bardziej zakochaną w Kaczyńskich
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: o co chodzi z p. Jakubiak? 09.09.10, 11:41
      hawela napisała:

> Trudno chyba o istotę bardziej zakochaną w Kaczyńskich

i dlatego jest niebezpieczna dla tych, którym pachnie przejęcie władzy w partii... prezes zajęty katastrofą, a myszy harcują... obawiam się, że wkrótce prezes straci łączność ze światem, ale nie z powodu stanu psychiki, tylko za przyczyną swoich totumfackich, którym nadmiernie zaufał.

• karafka_do_wina Re: o co chodzi z p. Jakubiak? 09.09.10, 12:45
      JK zawsze chcial miec wladze absolutna, jak widac, nie tylko w kraju, ale i w partii.
      oby tak dalej, moze sam zniszczy PiS, tak jak aktualnie niszczy swoja wiarogodnosc.
      • hawela Re: o co chodzi z p. Jakubiak? 09.09.10, 13:09
        A wiesz, ja też tak sobie pomyślałam: "oby tak dalej"
        • karafka_do_wina :) nt. 09.09.10, 16:33
    • stephen_s Sam się zastanawiam... 10.09.10, 07:59
      ... przyznaję, że mnie zatkało, gdy przedwczoraj gruchnęła wiadomość o jej zawieszeniu.

Kaczyński albo bardzo boi się rozpadu partii po kolejnych przegranych wyborach... albo rzeczywiście puszczają mu nerwy.
    • karafka_do_wina trafny komentarz 10.09.10, 13:15
      WIELKA CZYSTKA - ZAWIESZENIE ELŻBIETY JAKUBIAK w prawach członkini PiS to dobra nowina. Im więcej ofiar w PiS tym ta partia słabsza, a zagrożenie jakie stwarza dla demokracji – mniejsze. Niech się wzajemnie wymłócą. Szaleństwo, obłęd, amok – to tylko niektóre określenia, jakie nasuwają się na myśl o prezesie PiS. Zgadzam się z Grzegorzem Schetyną, kiedy mówi, jakie to szczęście, że Jarosław Kaczyński nie został głową państwa, i jakie to smutne, że był tak blisko celu, że poparło go 8 milionów ludzi.

całość
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka