diabollo 23.08.14, 23:14 wo.blox.pl/2014/08/Zmiany-zmiany.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diabollo Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 23.08.14, 23:17 Oczywiście pan Orliński. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
chickenshorts Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 25.08.14, 14:44 "Zacznę od dróg." I chyba należałoby na tym skończyć, panie O. Portugalia też wywaliła unijne dotacje na drogi i co z tego ma? A co z resztą 'obietnic'? Ah, prawda, dogoniliśmy Irlandię, ale tylko w prawie (i dostępie) do aborcji tuskwatch.pl/index.php/obietnice-platformy/ Odpowiedz Link
podjadek57 Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 25.08.14, 15:08 Press Club Polska i Dziennik Gazeta Prawna zebrali 164 obietnice obecnej koalicji, złożone w exposé premiera Donalda Tuska wygłoszonym w Sejmie w dniu 18 listopada 2011 r., programie wyborczym Platformy Obywatelskiej, programie wyborczym Polskiego Stronnictwa Ludowego oraz w wystąpieniu sejmowym premiera Donalda Tuska wygłoszonym w dniu 12 października 2012 r. (tzw. „drugie exposé”. wladzomierz.pl/ Tylko nie wiem czy się liczy, bo Gazeta Prawna może być zakwalifikowana jako prawacka Odpowiedz Link
gaika Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 25.08.14, 18:11 podjadek57 napisał: > Tylko nie wiem czy się liczy, bo Gazeta Prawna może być zakwalifikowana jako pr > awacka )))) Odpowiedz Link
podjadek57 Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 25.08.14, 22:20 Się ze mnie nie śmiej, wiem że Kierownik Forum to porządny gość (chociaż się z tym kryje, takie można odnieść wrażenie) ale jednak muszę uważać. Odpowiedz Link
diabollo Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 26.08.14, 11:55 Czcigodny Turbinowy, My się tutaj śmiejemy jak u Dostojewskiego (właśnie wróciłem do mojego domu oczywiście we Frankonii z ojczystej Ustki słuchając w Idiotę). Pozwól, czcigodny, że Ci bardzo podziękuję tak ciepłe słowa. Poza tym, wydaje mi się jak idiocie, że czcigodna Gaika po prostu zgodziła się z Tobą, że "Gazeta Prawna" NIE jest gazetą prawacką. Albowiem czcigodna Gaika jest mieszczańskim, inteligenckim i wysoko wykształconym cudem Człowieka (choć mnie bardziej korciłoby jak Rogożyna, żeby napisać z całą namiętnością - kobietą!) z klasy wyższej średniej, która brzydzi się szufladkowaniem na lewactwo czy prawactwo, tym bardziej takiej całej gazety jak "Gazeta Prawna". Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
gaika Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 27.08.14, 18:27 Drogi Diabollo, od kiedy my tu, na tym forum, gramy w klasy? Odpowiedz Link
diabollo Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 28.08.14, 07:58 gaika napisała: > Drogi Diabollo, od kiedy my tu, na tym forum, gramy w klasy? Wybacz, czcigodna Gaiko, napewno zabawa w mamę i tatę byłaby bardziej pasjonująca. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
podjadek57 Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 28.08.14, 08:12 Czcigodny, Gaiki nieprzegadasz Odpowiedz Link
gaika Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 28.08.14, 18:51 diabollo napisał: > Wybacz, czcigodna Gaiko, napewno zabawa w mamę i tatę byłaby bardziej pasjonują > ca. Dopuszczam wszelkie zabawy, jak długo nie jest to rekonstrukcja historyczna. Odpowiedz Link
diabollo Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 28.08.14, 20:46 gaika napisała: > diabollo napisał: > > > Wybacz, czcigodna Gaiko, napewno zabawa w mamę i tatę byłaby bardziej pas > jonują > > ca. > > Dopuszczam wszelkie zabawy, jak długo nie jest to rekonstrukcja historyczna. )) Mówiłem już, że Cię kocham? Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
grzespelc Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 29.08.14, 20:19 Ej, kamerkę chociaż dajcie, to sobie popatrzymy przynajmniej Odpowiedz Link
gaika Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 27.08.14, 18:25 podjadek57 napisał: > Się ze mnie nie śmiej, wiem że Kierownik Forum to porządny gość (chociaż się z > tym kryje, takie można odnieść wrażenie) ale jednak muszę uważać. Gdzie tam z Ciebie!? Z przedniego dowcipu. Niemniej, czujność zawsze wskazana. Odpowiedz Link
grzespelc Re: Troche optymizmu, pan Orlinsko 26.08.14, 12:05 Portugalia też > wywaliła unijne dotacje na drogi i co z tego ma? Otóż to. My np. mamy 2% PKB w plecy: wyborcza.pl/1,75478,16524152,Jazda_polska__czyli_rosyjska_ruletka_na_polskich_drogach.html#sondaz Odpowiedz Link