diabollo 01.11.22, 20:20 Wysłałem Wam emailam na konto gazetowe wiadomość z małą niespodzianką. Pozdrawiam i kłaniam się nisko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walmart.ca Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 01.11.22, 22:39 Wielkie dzięki, Diabollo! Odpowiedz Link
diabollo Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 02.11.22, 08:48 Kłaniam się bardzo nisko. Odpowiedz Link
walmart.ca Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 02.11.22, 10:04 Ale mam problem z otwarciem 'niespodzianki' - mój adobe reader informuje, ze: Adobe Acrobat Reader could not open ‘Kopernik Rewolucje epub because it is either not a supported file type or because the file has been damaged (for example, it was sent as an email attachment and wasn’t correctly decoded). Odpowiedz Link
diabollo Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 02.11.22, 10:50 Bo to format ebooka, epub. Potrzebna jest jakaś aplikacja do ebooków. Kłaniam się nisko. Odpowiedz Link
walmart.ca Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 02.11.22, 11:42 Yep! Silly me. Mam juz. Otwarte! Dzięki raz jeszcze Odpowiedz Link
grzespelc Re: Do cz. Grzespelca i cz. Walmarta 05.11.22, 02:50 Dziękuję. Mam nadzieję, że czas pozwoli przeczytać. Odpowiedz Link