Dodaj do ulubionych

Za to lubię forum Humorum :D

17.05.10, 17:23
forum.gazeta.pl/forum/w,384,111511689,111588899,Re_Jezus_Krolem_Polski_i_inne_sprawy.html
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Obserwuj wątek
    • sootball Re: Za to lubię forum Humorum :D 17.05.10, 21:58
      że czepialski?
      • tamitthecat Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 09:57
        Czepialski to mało powiedziane ...
        Zawsze mnie intrygowały osoby które wchodzą na zupełnie sprzeczne ze swoimi
        poglądami fora i tam uprawiają "heroiczną ewangelizację" no wiecie takie
        miłośniczki futer na forum greenpaecu, matka 5 dzieci na forum "programowo
        bezdzietni" ... ja jakoś nigdy nie miałam ciągotek żeby podać na wegańskim forum
        swój przepis na biteczki z kurczaka choć wyjątkowo dobre są ;-)
        W zasadzie takie zapędy to chyba najgorsza odmiana trolowania nie?
        • tygrysgreen Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 10:05
          > W zasadzie takie zapędy to chyba najgorsza odmiana trolowania nie?
          nie, to misja
    • tygrysgreen Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 09:55
      wątek świetny, a wiążący? wiadomo już od wielu lat, że cokolwiek się nie powie
      zawsze znajdzie się ktoś religijnie obrażony. nawet jest na to paragraf. na
      obrazę osób niereligijnych lub innej wiary niestety paragrafu nie ma, a szkoda,
      dopiero byłoby wesoło.
      • tamitthecat Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 11:25
        He czasami jak mnie nerw strzela to występuje w niektórych tego typu dyskusjach
        jako poganka, wiedźma i osoba absolutnie niekatolicka...zazwyczaj na tekst że
        czuję się osobiście urażona w swych uczuciach religinych niektórymi tekstami kk
        i jego wyznawców ZAWSZE znajdzie się ktoś kto jest URAŻONY TYM ŻE JA JESTEM
        URAŻONA!!! choć raczej mam wrażenie że ten ktoś jest urażony samym moim
        jestestwem ;-)
        • jedzoslaw Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 12:07
          Hehe, a ilu było niedawno urażonych tym, że komuś się nie podoba pomysł pochówku
          pary prezydenckiej na Wawelu :) Sam fakt czyjegoś urażenia powoduje dalsze
          urażenia :)
    • 3.14-roman Rasistą i homofobem zostałem 21.05.10, 20:30
      :D

Ten sam wątek. Czy wypada, żebym oskarżył rozmówcę o aseksualistofobię? I wampirofobię?
      • jedzoslaw Re: Rasistą i homofobem zostałem 21.05.10, 21:41
        Niestety, Romanie, minusem FH jest to, że nie wymaga się logowania (z drugiej
        strony pozwala to na większą swobodę wypowiedzi). Stąd, nie tylko takie
        inwektywy musisz wysłuchiwać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka