3.14-roman 17.05.10, 17:23 forum.gazeta.pl/forum/w,384,111511689,111588899,Re_Jezus_Krolem_Polski_i_inne_sprawy.html :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tamitthecat Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 09:57 Czepialski to mało powiedziane ... Zawsze mnie intrygowały osoby które wchodzą na zupełnie sprzeczne ze swoimi poglądami fora i tam uprawiają "heroiczną ewangelizację" no wiecie takie miłośniczki futer na forum greenpaecu, matka 5 dzieci na forum "programowo bezdzietni" ... ja jakoś nigdy nie miałam ciągotek żeby podać na wegańskim forum swój przepis na biteczki z kurczaka choć wyjątkowo dobre są ;-) W zasadzie takie zapędy to chyba najgorsza odmiana trolowania nie? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 10:05 > W zasadzie takie zapędy to chyba najgorsza odmiana trolowania nie? nie, to misja Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 09:55 wątek świetny, a wiążący? wiadomo już od wielu lat, że cokolwiek się nie powie zawsze znajdzie się ktoś religijnie obrażony. nawet jest na to paragraf. na obrazę osób niereligijnych lub innej wiary niestety paragrafu nie ma, a szkoda, dopiero byłoby wesoło. Odpowiedz Link
tamitthecat Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 11:25 He czasami jak mnie nerw strzela to występuje w niektórych tego typu dyskusjach jako poganka, wiedźma i osoba absolutnie niekatolicka...zazwyczaj na tekst że czuję się osobiście urażona w swych uczuciach religinych niektórymi tekstami kk i jego wyznawców ZAWSZE znajdzie się ktoś kto jest URAŻONY TYM ŻE JA JESTEM URAŻONA!!! choć raczej mam wrażenie że ten ktoś jest urażony samym moim jestestwem ;-) Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Za to lubię forum Humorum :D 18.05.10, 12:07 Hehe, a ilu było niedawno urażonych tym, że komuś się nie podoba pomysł pochówku pary prezydenckiej na Wawelu :) Sam fakt czyjegoś urażenia powoduje dalsze urażenia :) Odpowiedz Link
3.14-roman Rasistą i homofobem zostałem 21.05.10, 20:30 :D Ten sam wątek. Czy wypada, żebym oskarżył rozmówcę o aseksualistofobię? I wampirofobię? Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: Rasistą i homofobem zostałem 21.05.10, 21:41 Niestety, Romanie, minusem FH jest to, że nie wymaga się logowania (z drugiej strony pozwala to na większą swobodę wypowiedzi). Stąd, nie tylko takie inwektywy musisz wysłuchiwać. Odpowiedz Link