edzioszka 10.02.04, 11:42 czyli dzień mastera budowlanki, obchodzony zwyczajowo 14 lutego ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zsazsa Wal-na-tanki 10.02.04, 12:25 Ale skoro te tynki się walą, to master jest raczej nie od budowlanki. Ale od rozbiórki. Która to rozbiórka kojarzy mi się z dziewicami (w sensie konformacyjnym). -------- Wal Enty! (okrzyk Sarumana do orka, co dłubał w kudłatych zębach i ani myślał ani nie myślał tylko patrzył jak zapamięta go stronnicza historia) Odpowiedz Link
aric Wala Tynki 10.02.04, 15:30 Czyli master żenszczina Walentyna Dimitrowna Tynkiska, która wyjechała precz i zmieniła nazwisko dla niepoznaki. Odpowiedz Link
neochuan już jutro 13.02.04, 11:33 całowali się pod jemiołą z miłości się nienawidzili Odpowiedz Link
neochuan Re: Neochułłan już powrócon? 13.02.04, 12:45 już jutro (na samoych tonga funafruti oceanie). a swoją drogą jest nazwa dla drinku w zeloweskim "Forum": Srooti di Mare :) a w ogóle to nie ten wątek. Odpowiedz Link
maginiak Re: Walę-tynki 17.02.04, 08:54 edzioszka napisała: walę-tynki a fuj, na Ogłoszenia z tym... Odpowiedz Link
maginiak Re: Walę-tynki 17.02.04, 13:04 edzioszka napisała: > hyhy, no faktycznie, cysta erotica ;) a edzioszka jak zwykle tylko o jednym:-),bo moim zdaniem to spam reklamowy:-p Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Najlepszy sposób na spędzenie dzisiejszego dnia: 14.02.06, 16:02 wypić ćwiartkę ze swoją połówką? Odpowiedz Link
szprota a co z tymi 14.02.06, 16:15 co nie wierzą w połówki ćwiartek tylko w degustację wind? Odpowiedz Link
latajacy_rosomak Mogę Ci jedynie zanucić 14.02.06, 16:48 Już mi niosą suknię z mielonym Już J. Cygan czeka z muzyką Słoń do taktu zamiata okoniem Mendelssohnem stukają kopytka Jeże kurzem sapią na szczęście Ości tłum coś fałszywie odśpiewa Złotych dziesięć mi wcisną do ręki I powiozą mnie windą do nieba Odpowiedz Link
huann ale tylko... 14.02.06, 17:08 latajacy_rosomak napisał: > Już mi niosą suknię z mielonym > Już J. Cygan czeka z muzyką > Słoń do taktu zamiata okoniem > Mendelssohnem stukają kopytka > Jeże kurzem sapią na szczęście > Ości tłum coś fałszywie odśpiewa > Złotych dziesięć mi wcisną do ręki > I powiozą mnie windą do nieba ...jeśli będziesz w windowsie schindlera. Odpowiedz Link