gazeta_mi_placi 18.07.11, 22:30 Weźcie wpadnijcie na Szkapę i piszcie coś po pada :P forum.gazeta.pl/forum/f,95160,_Nasza_Szkapa_.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 22:33 ale gdzież ono pada? pełno wątków i wpisów... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 22:37 Wątki i wpisy które widzisz to w 99% ja i moje dwa dodatkowe nicki z którymi dyskutuję co sprawiać ma wrażenie "tłumu" :-( Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 22:40 A ja mam dla Ciebie propozycję - zmień sobie suwaczek - zamiast tego obecnego wrzuć sobie może jakiś banerek dotyczący tego forum? Patrząc po wątkach na emamie, miałabyś spory odzew. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 23:02 Nie mam pomysłu na suwaczek, może Ty go zrobisz? Taki aby po kliknięciu przekierowywało ciekawskiego na "wiadome" forum. Choć nie sądzę aby ów suwak (z całym szacunkiem do Twoich umiejętności suwaczkowych) zrobił karierę w mediach jak "wiadomy" wcześniejszy suwak :D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wątek żebraczy... 20.07.11, 23:11 Ok, a co mniej więcej chcesz w tym suwaczku/banerku? Może jakieś zaczepne hasło, w stylu - "gazeta_mi_placi też była kobietą" albo "cała prawda o gazeta_mi_placi" albo "gazeta przestała mi płacić"? Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wątek żebraczy... 21.07.11, 08:57 Może po prostu "wpadnij na Naszą Szkapę"? Odpowiedz Link
nuova Re: Wątek żebraczy... 21.07.11, 10:05 gazeta_mi_placi napisała: > Może po prostu "wpadnij na Naszą Szkapę"? > Trochę karkołomne. Może przesadzam... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wątek żebraczy... 22.07.11, 20:07 Jesionie :) Czy macie gdzieś może zdjęcie, przedstawiające starego kunia, wchodzącego na jezdnię tuż przed pędzącą ciężarówką? Idealnie pasowałoby do hasła: "wpadnij na naszą szkapę". Odpowiedz Link
sootball Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 23:48 ...jesteś piotrem 57 ? ok, wiem że nie. Ale ujęła mnie ta wizja :D Odpowiedz Link
king.james Re: Wątek żebraczy... 21.07.11, 10:57 gazeta_mi_placi napisała: > Wątki i wpisy które widzisz to w 99% ja i moje dwa dodatkowe nicki z którymi dy > skutuję co sprawiać ma wrażenie "tłumu" :-( Szczyt desperacji! :D A po co Twoje forum miałoby być zapełnione wpisami dla samych wpisów? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 22:37 Gazeta chyba mówi, że deszcz pada. To by się zgadzało... Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wątek żebraczy... 18.07.11, 22:44 O :) Też po przeczytaniu pierwszego wątku, odruchowo spojrzałaś za okno, sprawdzić pogodę? Odpowiedz Link
nuova Re: Wątek żebraczy... 20.07.11, 20:37 dzidzia_bojowa napisała: > Gazeta chyba mówi, że deszcz pada. To by się zgadzało... e, musiałaby napisać "leje" :D Odpowiedz Link