Dodaj do ulubionych

testosteron:0

21.03.07, 21:13
ktokolwiek widzial ktokolwiek wie:D

moim zdnaniem najlepsza komedia od czasów dnia swira:)

po prostu poplakalam sie ze smiechu mniej wiecej w jeednej trzeciej i utzrymywalo mi sie do konca:D

rewelacja;)
godne polecenia:_)
Obserwuj wątek
    • mroofka2 Re: testosteron:0 21.03.07, 21:22
      dzień świra mi się nie podobał:/
      już dawno nie widziałam dobrej
      polskiej komedii://
      • sumire Re: testosteron:0 21.03.07, 21:41
        a to Dzień Świra komedią jest...?
        • monalajza Re: testosteron:0 21.03.07, 21:44
          a sie czepiasz...:PPP

:)

nie, ale nie ukrywam ze czasem plakalam ze smiechu.

absurd w najlepszej formie:)
    • monalajza Re: testosteron:0 21.03.07, 21:28
      jeszcze jedno...smialy sie glownie panie;D
    • mama007 Re: testosteron:0 21.03.07, 22:29
      wyciagne chlopa przy najblizszej okazji :)
      • maryshaa Re: testosteron:0 22.03.07, 08:10
        To ja jestem inna.... wyszłyśmy z koleżanką z testosterony po 40 minutach ja
        chciałam po dziesięciu, ale myślałyśmy że oni sobie żarty robią, że to nie może
        być takie durne, prostackie i płytkie i że zaraz się rozkręci... rozmowa z
        owcami i zespół defloracja mnie dobił... nie lubię filmów gdzie jednyną
        śmieszną rzeczą są skojarzenia z seksem i to podane jak chłop krowie na miedzy,
        ludzie padali ze śmiechu jak Adamczyk powiedział w którymś momencie "ni chuja!"
        hahaha tia, rewelka! Przepraszam ,ale uważam ten film za największą szmirę
        polskiego kina! a do Dnia Świra i w ogóle do filmów pana Koterskiego wolałabym
        go nawet nie porównywać... Sorki, ale to moje zdanie
        • monalajza Re: testosteron:0 22.03.07, 11:42
          oj nieeee....ja SIE ZACZELAM SMIAC PO POLOWIE DOPIERO:)
    • monalajza Re: testosteron:0 22.03.07, 12:08
      ja mysle w ten sposob...chyba trzeba miec troche dystansu idac na ten film...

to w koncu KOMEDIA

ja sie spodziewalam czegos znacznei gorszego. I zachwycil mnie tym ze zarty moze i z przeklenstwami, moze i obrazajaca (ja sie obrazona nie poczulam), ale w tak inteligentnie zapodane ze po prostu boki zrywac.

Cala sala sie smiala...i jak sobie pomysle ze podobno sa seanse gdzie masowo ludzie wychodza, to sie ciesze ze na takim nie bylam.

ale fakt faktem, ze film wzbudza skrajne emocje...

nie spotkalam nikogo kto stwierdzilby film jak wiele innych".
      Bo taki nie jest.

• nowika21 Re: testosteron:0 22.03.07, 12:26
      też uważam żże rewelacja:-) jużdawno się tak nie śmiałam:-)
      • frrancuzeczka Re: testosteron:0 22.03.07, 19:19
        Nie oglądałam Testosteronu, a Dzień Świra hmm... nie nazwałabym tego komedią.
        Z innej beczki - ja polecam Duchy Goi.
        • esiaesia Re: testosteron:0 25.03.07, 12:27
          oglądałam, no cóż, niektóre teksty były świetne, naprawdę pomysłowe :) Sam film
          nawet śmieszny, trochę prostacki, ale widziałam gorsze. Dałabym mu 4- w skali
          do 5.
          • monalajza Esia Esia wrócila;) 25.03.07, 12:34
            • esiaesia Re: Esia Esia wrócila;) 25.03.07, 12:39
              ano :)
              zmieniłam pracę, mam depresję 'pozimową', do tego czeka mnie ślub w lipcu, i
              przeprowadzka - nie wiem kiedy bo sporo problemów finansowych. Jestem
              przerażona, chcę uciec na drugi koniec świata, mam dość wszystkiego i ogólnie
              nie jestem w najlepszej kondycji, zarówno psychicznej jak i fizycznej, a do
              tego nie bardzo mam czas, bo po pracy wracam do domu i dość mam patrzenia w
              monitor więc idę spać albo się zdołuję swoimi problemami.
              ech, to gwoli wyjaśnienia czemu tak długo mnie nie było ;)
              • monalajza Re: Esia Esia wrócila;) 25.03.07, 12:40
                wow.

ale dasz rade:))

suknia wybrana na slub??:)
                • esiaesia Re: Esia Esia wrócila;) 25.03.07, 12:48
                  tak, ale będę szyła u krawcowej :)
                  img444.imageshack.us/img444/2195/31582950jy1.jpg
                  Na samą myśl o ślubie chcę odwołać albo zwiać. Zawsze staram sie unikać stresu,
                  nie lubie być w centrum uwagi, na samą myśl o tym tłumie ludzi bulgocze mi w
                  żołądku, niedobrze mi i duszno. Chętnie wzięłabym skromny ślub w obecności
                  kilku osób, niestety to było tylko moje marzenie. Chyba na miesiąc przed będę
                  musiała udać się do jakiegoś lekarza po silne środki uspokajające.Buuuu to
                  wcale nie będzie dla mnie najszczęśliwszy dzień. Dodatkowo dochodzą
                  wątpliwości, czy to Ten, szkoda że dopiero teraz, i dziwne że wcześniej ich nie
                  było.
          • alek.7 Re: testosteron:0 25.03.07, 13:26
            Mnie się podobał :) Zaczęłam sie śmiać gdzies w połowie, spodziewałam się
            czegoś ciut lepszego, ale jak porzuciłam oczekiwania to zaczęłam się naprawdę
            dobrze bawić :)
            A Dnia Świra na prawdę nie można porównać. Nie ta klasa, nie ten gatunek..
    • ebusia_fam_fatal Re: testosteron:0 11.04.07, 03:01
      a mnie się bardzo podobało
      mam nawet autografy hihihi :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka