Dodaj do ulubionych

"Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części"

04.09.11, 23:06
chcę przemawiać do twojej najgłębszej części, tego, czym naprawdę jesteś

I teraz pytanie - gdzie jest owa mityczna najgłębsza część? I co to jest? Załóżmy, że "najgłębsze" oznacza "te, do których najtrudniej dotrzeć". Czyli - mam rozumieć, że chodzi o dwunastnicę czy coś w ten deseń?

I w ogóle - jak się przemawia do jelit - nie trzeba by tego najpierw wyciągnąć (Wikingowie tak robili swoim jeńcom w czasach, kiedy nie było obrońców praw człowieka)?
Obserwuj wątek
    • kaga9 Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 06.09.11, 22:27
      Cytat z podręcznika: "Wyobraź sobie, że mówisz kobiecie - chcę przemawiać do twojej najgłębszej części, tego, czym naprawdę jesteś. Brzmi to żałośnie, zgoda? Faktycznie, brzmi żałośnie. Dla mężczyzn. Dla kobiet ten rodzaj języka brzmi poetycko i głęboko erotycznie".

Kurka, chyba jestem facetem..:> Gdyby mi ktoś pojechał takim tekstem, tobym go zabiła śmiechem.

A najgłębsza część kobiety jest Tam, Gdzie Słońce Nie Dochodzi.
      • drzejms-buond Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 07.09.11, 10:24
        ryzyko emocjonalne
        i emocjonalne BHP przemawia do mnie najgłębiej....
        nie znoszę manipulacji najbardziej na świecie!
        dlatego tego typu teksty i podręczniki mam ...najgłębiej ...czyli w d....
        bo u mnie TAM skrywa się głębia człowieka...
        :-]

nikt tam nie ma dostępu
        :-D)))
        • 3.14-roman Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 07.09.11, 10:39
          No właśnie - masz je w d.... czyli w najgłębszej części. I dlatego, do niej chcą przemawiać.
    • 3.14-roman Risercz zrobiłem :D 07.09.11, 10:41
      Google wypluło mi coś takiego:

www.goldenline.pl/forum/134387/najlepszy-tekst-na-podryw/s/1
      • 3.14-roman Re: Risercz zrobiłem :D 07.09.11, 10:44
        "naprawdę martwi Panią upływ czasu? A na mnie on działa kojąco, hmmm... może dlatego że z każda sekundą mój majątek przyrasta o 100 000 USD" ;-)"

"Pardon me, hot sexy mama... ;) "

"na dyskotece: cześć, do twarzy ci w tej spódniczce ;)"

"- bardzo bolało? (mężczyzna)
        - co? (kobieta)
        - upadek z nieba mój aniele...(mężczyzna)"
        • 3.14-roman Re: Risercz zrobiłem :D 07.09.11, 10:46
          "Możesz zauważyć,np.że ona dzisiaj nosi inne buty,albo ma ciekawy wzorzec na bluzce.Powiedz jej o tym,ale dodaj coś jeszcze.Powiedzmy: pochwal jej nową bluzkę i zapytaj przy tym,czy jest projektantką mody.Komplement musi być otyginalny.Dzięki temu zyskujesz dużo."

"Ładne buty, połykasz?"

"jesteśmy w pociągu :-) To także doskonałe miejsce na doskonalenie umiejętności uwodzenia.Gdy wczodzisz do przedziału,szukasz miejsca...patrzysz w lewo...patrzysz w prawo...i...zauważyłeś interesującą dziewczynę...Podchodzisz więc,i mówisz:"To miejsce było zarezerwowane,ale widzę,że ktoś mnie uprzedził""
          • 3.14-roman Re: Risercz zrobiłem :D 07.09.11, 10:47
            A oto komentarz kobiety:

"hmmm i co kobieta powinna powiedzieć? :) spotkajmy się za 100 lat :)))?? może warto zacząć wątek z instrukcjami na najlepsze riposty na teksty od podrywaczy :) "
    • brykanty Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 09.09.11, 01:41
      Przypomniała mi się historyjka o młodym żonkosiu. Spanikowany zadzwonił na pogotowie, żeby natychmiast przyjechali, bo zona ma krwotok. Zapytany skąd to mianowicie małżonka krwawi, najpierw się zapowietrzył, lekko zacukał i wyszeptał "Z... z głębokich czeluści".

Oczywiście pogotowie odwiozło ją na oddział ginekologiczny.
      • niezmiennick Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 09.09.11, 11:35
        :)
    • sootball Re: "Chcę przemawiać do Twojej najgłębszej części 09.09.11, 21:29
      wewnątrz wszyscy jesteśmy miękcy i różowi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka