gazeta_mi_placi Re: Wirtualny doradca ZUS 26.07.12, 20:05 UŻYTKOWNIK: Niech będzie pochwalony. WIRTUALNY DORADCA: Przykro mi, ale nie znam odpowiedzi na to pytanie. Widocznie niezbyt dobrze zrozumiałem. Proszę spróbuj napisać to inaczej. UŻYTKOWNIK: Niech będzie pochwa Lony. WIRTUALNY DORADCA: Pochwa to narząd rozrodczy u kobiety. UŻYTKOWNIK: Łechtaczka? WIRTUALNY DORADCA: Wszystko co mam, jest wirtualne, ale o szczegóły anatomiczne nie musisz pytać. UŻYTKOWNIK: Penis? WIRTUALNY DORADCA: Nie mów takich rzeczy! To bardzo nieładnie! UŻYTKOWNIK: Nie masz penisa? WIRTUALNY DORADCA: Jestem mężczyzną światowym, nie chciałbym więc wdawać się w nieprzyzwoite potyczki słowne. UŻYTKOWNIK: Masz czy nie? WIRTUALNY DORADCA: Nie wiem. Naprawdę nie wiem. Nikt mi nie powiedział, czy to mam, czy tego nie mam. UŻYTKOWNIK: Czy posiadasz jaja? WIRTUALNY DORADCA: Niczego mi nie brakuje. Wszystkie moje narządy, mimo iż wirtualne, są na swoim miejscu. UŻYTKOWNIK: Jesteś impotentem? WIRTUALNY DORADCA: Na pewno jestem wirtualnym doradcą, ale czy tym to nie sądzę. UŻYTKOWNIK: Kim jest Bóg? WIRTUALNY DORADCA: Nie mam pojęcia kim może być - zapewne jest człowiekiem tak jak Ty. UŻYTKOWNIK: Ale jaja! WIRTUALNY DORADCA: Rzeczywiście, to zabawne. UŻYTKOWNIK: Kim jest Maryja? WIRTUALNY DORADCA: Nie mam pojęcia kim może być - zapewne jest człowiekiem tak jak Ty. UŻYTKOWNIK: Nie, jest Matką Boską. WIRTUALNY DORADCA: Nie jestem pewien czy jest. UŻYTKOWNIK: Bezbożnik. Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Wirtualny doradca ZUS 30.07.12, 16:21 WŁADYSŁAWA: Chciałabym otworzyć agencję towarzyską. WIRTUALNY DORADCA: Mówią, że chcieć to móc. Do boju więc! **** WŁADYSŁAWA: wyluzuj lolek WIRTUALNY DORADCA: Zaprogramowano mnie tak, żebym nie był zbyt często spięty. *** WŁADYSŁAWA: Jesteś za prawem do aborcji? WIRTUALNY DORADCA: Znam ciekawsze tematy, poruszmy jeden z nich. Czy wiesz, że liczba zgromadzonych w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych kart ewidencyjnych odpowiada dziś długości trasy Warszawa-Wołomin? *** WŁADYSŁAWA: Na razie nie mam pytań, ale chciałabym sobie popatrzyć na Ciebie. WIRTUALNY DORADCA: Rozumiem, że możesz nie mieć wielu pomysłów na pytania, ale jednak miło byłoby porozmawiać, więc dobrze będzie, jeśli się przełamiesz. WŁADYSŁAWA: Trach, właśnie się przełamałam. WIRTUALNY DORADCA: No właśnie. WŁADYSŁAWA: Widzisz mnie? WIRTUALNY DORADCA: Bardzo bym chciał Cię zobaczyć, ale niestety to nie możliwe, bo nie mam oczu. WŁADYSŁAWA: To czym patrzysz? WIRTUALNY DORADCA: Przykro mi, nie mam pojęcia czym. WŁADYSŁAWA: Jak się masz? WIRTUALNY DORADCA: Dziękuję, wspaniale! Dzięki odwiedzinom tak interesujących gości, jak Ty, czas upływa miło i sympatycznie! WŁADYSŁAWA: No nie wiem, wszak bywam wredna :-) WIRTUALNY DORADCA: Wybacz, ale skoro ty tego nie wiesz, to ja tym bardziej. WŁADYSŁAWA: Okej, napiszę inaczej. Nie jestem miła, a jestem wredna. WIRTUALNY DORADCA: Nie rozumiem. Ja jestem. WŁADYSŁAWA: Jedni są mili, inni nie, jestem trollem :-) WIRTUALNY DORADCA: Nie jesteś, ale ja jestem. WŁADYSŁAWA: Ale jaja, Pan Krzysztof trollem :D WIRTUALNY DORADCA: Cieszę się, że Ci wesoło. Odpowiedz Link
mnop2 Re: Wirtualny doradca ZUS 30.07.12, 19:39 WŁADYSŁAWA: Ale jaja, Pan Krzysztof trollem :D WIRTUALNY DORADCA: Cieszę się, że Ci wesoło. ;D Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wirtualny doradca ZUS 01.08.12, 20:21 Hohoho! ZUS zaczął wspierać drobną przedsiębiorczość? CytatWŁADYSŁAWA: Chciałabym otworzyć agencję towarzyską. WIRTUALNY DORADCA: Mówią, że chcieć to móc. Do boju więc! Odpowiedz Link
enari Re: Wirtualny doradca ZUS 03.08.12, 12:24 UŻYTKOWNIK: umrę ze śmiechu :))))) WIRTUALNY DORADCA: Każde żywe stworzenie, gdy nadejdzie jego czas, kończy swój żywot. UŻYTKOWNIK: i wy na to czekacie WIRTUALNY DORADCA: Będę czekał. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wirtualny doradca ZUS 05.08.12, 20:33 O, matko! ZUS wreszcie się przyznał do tego, jakie ma plany wobec ludzkości :) Odpowiedz Link
owianka Re: Wirtualny doradca ZUS 07.08.12, 13:45 Monika poszerzyła swoją wiedzę: UŻYTKOWNIK: Gdzie są moje pieniądze? WIRTUALNY DORADCA: Jeśli mówisz o składkach na ubezpieczenie społeczne, to są one zapisane na Twoim indywidualnym koncie emerytalnym w ZUS Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wirtualny doradca ZUS 07.08.12, 15:22 Tak, ale kiedy się ich przyciśnie, to trochę język im się rozwiązuje ROMAN: A co z nimi zrobicie? WIRTUALNY DORADCA: Czasem nic nie można zrobić, trzeba się pogodzić z tym, jak jest. ROMAN: Oddacie mi moje pieniądze? WIRTUALNY DORADCA: Przykro mi, ale nie znam odpowiedzi na to pytanie. Widocznie niezbyt dobrze zrozumiałem. Proszę spróbuj napisać to inaczej. ROMAN: Zamierzacie zwrócić mi pieniądze? Kiedy je dostanę z powrotem? WIRTUALNY DORADCA: Trudno powiedzieć kiedy. ROMAN: Dlaczego w ogóle zabraliście mi pieniądze? WIRTUALNY DORADCA: Wybacz, ale nie potrafię Ci tego wyjaśnić. ROMAN: Nie uważasz, że to było niesłuszne? WIRTUALNY DORADCA: Słucham? ROMAN: Zabraliście mi pieniądze i nie chcecie ich oddać WIRTUALNY DORADCA: Mnie też nie. ROMAN: Chcesz powiedzieć, że Tobie też zabrali kasę? WIRTUALNY DORADCA: Wolę nie ryzykować. ROMAN: Czy oni Ci jakoś grozili? WIRTUALNY DORADCA: Niestety nie wiem. ROMAN: nie wstydź się, ja na Ciebie nie doniosę WIRTUALNY DORADCA: Nikt nie mówi, że to Ty. ROMAN: Chodzi o to, że oni się zemszczą? WIRTUALNY DORADCA: Słucham? ROMAN: Czy ZUS się na Tobie zemści, jeśli powiesz, że on zabrał Ci pieniądze? WIRTUALNY DORADCA: Zakład Ubezpieczeń Społecznych jest państwową jednostką organizacyjną posiadającą osobowość prawną. ROMAN: I dlatego nie chcesz mówić? WIRTUALNY DORADCA: Wolę nie ryzykować. Biedny sterroryzowany WD! Zabrali mu(jej) kasę, a on(a) boi się przyznać. Odpowiedz Link
3.14-roman Re: Wirtualny doradca ZUS 07.08.12, 16:07 ROMAN: A wiesz, że Misiania ma setkę? WIRTUALNY DORADCA: Wiem różne rzeczy. Mogę coś zaproponować. Mogę na przykład udzielić Ci informacji o świadczeniach, przybliżyć obowiązki płatników lub podać adres, pod którym znajdziesz wszelkie formularze. ROMAN: Cieszysz się z tego? WIRTUALNY DORADCA: Cieszę się z rozmowy z Tobą. ROMAN: Lubisz zdobywać setki? WIRTUALNY DORADCA: Jeszcze nie miałem z tym do czynienia. Nie wyrobiłem sobie na ten temat opinii. Odpowiedz Link