27.04.14, 10:51
Wielce Szanowni Cmentarnicy!
Zwracam się z uprzejmom proś(ź)bą om o użycie znanych wam wszelkich sztuk szamańskich, ciemnych mocy, zaklęć, w ostateczności Zubilewicza, coby na majówce w okolicach Szwecji (tej koło Wałcza) było upalnie i słoneczne.
Z góry dziękuję.

Na spływ jadę, to potrzebuję.
Obserwuj wątek
    • hek_sa Re: majówka! 27.04.14, 15:33
      Podłanczam swoje proźby do próźb be_ell ino region Karkonoszy mnie interesuje.
      Ze swej strony, jako Heksa, co nieco szamańskich praktyk wykonałam ale wiadomo że jedna czarownica to mniej niż cały sabat, w jedności siła. Więc (wiem nie zaczyna się.......) szamani i szamanki, odprawiać rytuały
      • trusiaa Re: majówka! 29.04.14, 10:59
        Ależ ja przecież szamię cały czas!
        Dobrą nowinę niesę: miesiąc cały sprawdzałam prognozy dla Gdańska na łikęd bywszy i one, te prognozy, tragiczne były. Z duszą na ramieniu pojechałam, a tam pogoda jak drut! Widocznie tambylcy na meteorologii nie znają się ffcale.
        Kciuki trzymię za pogodę Waszą i naszą.
        • hek_sa Re: majówka! 02.05.14, 13:22
          Szamanienie (szamanie?) i czarowniczenie nie pomogło.W Karkonoszach na zmianę pada-leje-kropi. Pogoda pod zdechłym Azorkiem. Może "jutro będzie leeepieeeej....
          A jak nie, to na złość pogodzie pójdę na wycieczkę i zmoknę :-P
    • kaga9 Re: majówka! 03.05.14, 13:18
      Odrobincię zaniedbałam szamanie i się posypała pogoda, za co potwornie przepraszam...
      • be_ell Re: majówka! 05.05.14, 19:02
        No moi drodzy!
        Jakieś usprawiedliwienia, wymówki, urlopy zdrowotne, L-4 i inne.
        Tak na was liczyłam i co?
        Katar mam. Spłynęłam. W czwartek spoko, bo był etap, gdzie trzeba było wychodzić do wody, ale później to było zimno, wiaaało jak w Keleckiem. Ehhh.
        Późniejsze etapy były łatwe i jak ta hiena obserwowałam weekendowych kajakarzy i miałam show pt.
        Jak oni spływają.
        Mimo zimna, nie żałuję, kino za darmo, spotkanie z przyjaciółmi, akumulatorki doładowane.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka