Mam do sprzedania zabawki w stanie bardzo dobrym. Więcej szczegółów tu:
picasaweb.google.com/116668661561815383200/Zabawki#

LEGO DUPLO duża farma - zestaw kompletny w 100% w bardzo dobrym stanie. Cena: 150 zł. Kupiony jako nowy, używany tylko przez moje dzieci. Zawiera 68 elementów

LEGO DUPLO 5416 - kompletny w 100%, zawiera 33 elementy, oryginalną książeczkę i oryginalne pudełko; stan bardzo dobry + - cena 45 zł

Kuchnia Tefal Smoby Cheftronic- stan bardzo dobry- brak kilku oryginalnych elementów akcesoriów, ale dorzuciłam sporo nowych. Sama kuchnia super, 100% sprawna. Cena: 100 zł. Posiadam oryginalne opakowanie, ale jest trochę pogięte - stan dobry

Grający imbryczek Fisher Price - 100% sprawny: gada i śpiewa, w komplecie filiżanki i talerzyk z ciasteczkami. Stan bardzo dobry - (drobne zarysowania). Cena: 35 zł

Toster smoby tefal, stan bardzo dobry - . Cena: 12 zł

Zestaw akcesoriów strażaka: hełm, toporek, krótkofalówka, minigaśnica. Hełm wewnatrz regulowany, krótkofalówka trochę pogięta. Stan bardzo dobry -. Cena: 10 zł

Klocki Jixin kompatybilne z Duplo. Zestaw: straż pożarna, zawiera ponad 70 elementów, posiadam oryginalne opakowanie.Stan bardzo dobry. Cena: 50 zł