Dodaj do ulubionych

Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam

23.08.13, 10:53
Kupiłam dla Chrześniaka ale okazało się, że już tą akurat ma. Mogę dołożyć komplet naklejek na kolejną bo nie mam zdrowia do jeżdżenia po sklepach za inną..Maskotka oczywiście nowa. Wiem, że szał na nie i ciężko je dostać wiec może któraś z Was będzie chciała...Nie chce na niej zarabiać-sprzedam za 22 zeta jak kupiłam plus ewentualna wysyłka lub odbiór osobisty w Szczecinie.
www.tesco.pl/angrybirds/img/glowna/bomba.png
Obserwuj wątek
    • rybalon1 Re: Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam 23.08.13, 11:19
      ja byłabym chętna na komplet naklejek , możemy się na cos zamienic jeśli jesteś chętna - syn chce świnkę w kasku tylko i wyłącznie więc inne ptaki nie wchodzą w grę ..pisz na priv jesli jesteś zainteresowana albo tu smile
      • slonko1335 Re: Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam 23.08.13, 22:33
        Ja Ci mogę komplet naklejek podarować...za bardzo mnie zniesmaczyła ta akcja żeby ganiać za innymi maskotkami....tylko czy będzie Ci się opłacało płacić za przesyłkę? czy jesteś ze szczecina i możesz odebrać? U nas w Tesco panie dają te naklejki temu kto chce-i tak nie ma maskotekwink
    • kufferrek Re: Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam 23.08.13, 11:19
      rezerwuję smile
      Proszę na priv dane do przelewu oraz proszę o podanie kosztów wysyłki smile
      dzięki smile
      • slonko1335 Re: Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam 23.08.13, 22:34
        poszedł mail na priw
    • kami.ja Re: Maskotka Angry Birds z Tesco-Bomba sprzedam 10.09.13, 00:54
      czy maskotka jest jeszcze aktualna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka