11.02.11, 21:42
Dorobiliśmy się już 2 stron tego forum, więc z tej okazji chciałam zaproponować aby uczynić je nieco bardziej przyjazne. Chciałam zaproponować czy aby nie można było uczynić z tej psychiatrii troche bardziej kameralnego miejsca pt. Psychiatria-cafe pod żyrafą, tak jak nasze świętej pamięci forum które już nie istnieje.Jak widać tutaj dominują bardziej luźnie rozmowy,więc byłoby to zachętą dla innych którzy chcą pogadać o chorobie i nie tylko. Czy nasz admin mógłby rozpatrzeć moją prośbę? Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 21:54
      Świetny pomysł.Popieram:)
      • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 21:58
        A może Szpital Psychiatryczny numer 13?Jakoś tak było pod koniec egzystencji Żyrafy o ile pamiętam.
        • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 22:06
          Lifeisaparadox pisze tu:
          forum.gazeta.pl/forum/w,210,121854345,121854345,Pokochac_siebie_samego.html
          • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:08
            Szpital psychiatryczny moim zdaniem brzmi trochę agresywnie,nieśmiałych mógłby oniesmielić jeszcze bardziej.
            • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:10
              Napisałam do admina maila :)
              • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:13
                Plus jest taki że nasz admin jawi się jako całkiem stabilny i może nie będzie tak że pod wpływem emocji wykasuje to forum.Puki co nic nie wycina,ani nie zwraca uwag że odbiegamy od tematyki forum.Fajno,może będzie jeszcze fajniej:) (wazeliny nigdy dość :P )
                • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 22:21
                  Właściciel forum nawet się nie pojawia na swoim forum co by nie zakłócić jego istnienia:D
                  A może on pisze tylko na poważne tematy i pewnego dnia nas wytnie bo stwierdzi że nie o takie forum mu chodziło.Wtedy co?Będziemy szukać na oceanie następnej samotnej wyspy?
                  To forum ma nazwę PSYCHIATRIA czyli obejmuje wszystko co się z tym wiąże,nie trzeba nic dodawać i określać.
                  Nazwa może być jaka chce właściwie ,tak myślę,żeby tylko admini nie weszli kasować.
                  • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:28
                    Wiesz Ditto,ja kiedyś też pisałam całkiem poważnie i na temat,ale powiem szczerze,już mam nieco dosyć ogrzewania starych kotletów.Ja myślę że żarty i śmiech to też bardzo fajna forma terapii.Może się nieco cofnęłam w rozwoju a może przeszłam do kolejnego etapu,etapu akceptacji siebie.Chętnie udzielę komuś rady i podzielę się doświadczeniem, sama jednak,w sprawie choroby,radzę sobie jak sobie radzę,ewentualnie potrzebuję nieco motywacji i wsparcia.A śmiech i żarty i dobry humor jaki panuje na forum,daje mi pozytywnego kopa. :))))
                    • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:32
                      Samo życie rzadko kiedy daje pozytywne kopy.Dlatego tak tu przesiaduję,bo chociaż wirtualnie to pozytywnie,i w jednym muszę Mifredce przyznać rację, -szukać towarzystwa osób pozytywnie nastawionych a nie negatywnie.Nie mówię że nie wolno mieć doła,bo to jest nieuniknione,ale sama widzisz,że śmiech jest zaraźliwy,więc oby tak dalej. :)))))
                      • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 22:44
                        Forum nie może się składać z samych porad dotyczących psychiatrii bo nie jesteśmy lekarzami
                        i czasem te porady są po prostu powielane.
                        Mi także potrzeba dobrego humoru i pisania niekoniecznie na temat,chcę się pośmiać podobnie jak Ty co mi sprawia przyjemność wielką.
                        Jeśli pojawi się ktoś kto potrzebuje poważnie się poradzić w jakiejś sprawie zawsze jak widać staramy się opisać jak to u nas wyglądało w praktyce bez mądrzenia się.
                        • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:51
                          Nie będziemy na poziomie ą ę. :D :D :D A słyszałam coś kiedyś na temat terapii śmiechem,czy czytałam,nie wiem,ja nigdy nie pamiętam szczegółów :P
                  • czubata Re: Do admina 11.02.11, 22:55
                    > A może on pisze tylko na poważne tematy i pewnego dnia nas wytnie bo stwierdzi
                    > że nie o takie forum mu chodziło

Może dojdzie do wniosku że przynosimy mu wstyd :D
                    • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 23:01
                      Może dlatego milczy bo się wstydzi za nas?
                      No to jak z tą terapią śmiechem jest :D:D:D?
                      Mam nadzieję że jest zadowolony i to prawdopodobne skoro nas reklamował na Schizofrnii.Co Ty na to?
                      • czubata Re: Do admina 11.02.11, 23:14
                        No ale wtedy nie byłyśmy takie rozkręcone,dopiero obwąchiwałyśmy teren :D :D
                        Okaże się co się okaże :P
                        • ditta12 Re: Do admina 11.02.11, 23:23
                          My się rozkręcamy to i forum się rozkręca.Będzie tak że zdobędziemy pierwsze miejsce pod względem aktywności.przebijemy wszystkich ;)
                          • czubata Re: Do admina 11.02.11, 23:25
                            Ja też uważam że to może być hicior, i to dopiero będzie ZUPEŁNIE COŚ NOWEGO :D A nawet jak nie będzie to i tak mi dobrze. :) Rozgościłam się po swojemu :P
                            • czubata Re: Do admina 14.02.11, 11:11
                              No i admin ma nas gdzieś :P
                              • ditta12 Re: Do admina 14.02.11, 15:08
                                Może to lepiej Czubatko,jest admin ale do niczego się nie wtrąca.Możemy sobie pisać co tylko chcemy,nie kasuje naszych wypowiedzi.Myślę że dobrego mamy admina.Może się kiedyś odezwie jak więcej osób przybędzie:)
                                • czubata Re: Do admina 14.02.11, 15:58
                                  [img]https://emoty.blox.pl/resource/meeting.gif[/img] jak być tak będzie.
    • lifeisaparadox Re: Do admina 18.02.11, 19:58
      Raczej nie mam zamiaru czynienia z tego forum prywatnego bądź ukrytego forum, jest ono otwarte dla wszystkich i w takiej formie zostało założone, aby można było tutaj spotkać każdego kto szuka czegoś w temacie.
      • ditta12 Re: Do admina 18.02.11, 20:06
        Jasne,chciałyśmy Cię sprowokować do pojawienia się na forum :D
        Przepraszam że jestem mało poważna ale tyle mam trosk że tu chciałam się poweselić i udaje mi się jak dotąd.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka