16.02.11, 15:09
nie odpisał ani tu ani na pocztę,może to admin widmo? :)
Obserwuj wątek
    • czubata Re: admin 16.02.11, 15:11
      Kurde,Ditta,już całkiem jestem spokojna,no mówię ci,pełna równowaga,już mi się nawet śmiać nie chce,bleeeeee :D
      • ditta12 Re: admin 16.02.11, 15:20
        U mnie jeszcze dołek jednak,nakręciłam się trochę ale zaraz spadek.Już mam sama siebie dość.
        Niepokój mnie ogarnia bez powodu i roztrzęsienie wewnętrzne.Wieczorami jest znacznie lepiej.Może to skutek pogody,sama nie wiem.Przedwiośnie zawsze jest dla mnie ciężkie.
        • ditta12 Re: admin 16.02.11, 15:22
          A to ciekawe :D
          Admin widmo:D
          On zapewne pozostawił swoje forum po to żebyśmy mogły sobie gawędzić do woli bez żadnych obaw.Porządny właściciel.
          • czubata Re: admin 16.02.11, 15:30
            Kwiaty i czekoladki dla admina :)
            [img]https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuQ5e-_aRTROF_dEB_OjSeYcnveU7YZ1iKMa-fS7SPrEkVzMwZqboJKNtgUg[/img]

Ditto,zanim przyjdzie pełna równowaga musi się trochę pobujać, znam to z... autopsji ?
            • ditta12 Re: admin 16.02.11, 15:37
              Admin się ucieszy o ile tu zagląda:D
              Wiem że pobuja mnie jeszcze ale ja już nie mogę wytrzymać.Rzygać mi się chce od tego bujania.
              [url=http://emotikona.pl/emotikony/][img]https://emotikona.pl/emotikony/pic/0dirol.gif[/img][/url]
              • ditta12 Re: admin 16.02.11, 18:09
                A swoją drogą to ciekawe że nikt nie musi się opiekować forum Psychiatria .
                Myślałam że to już taka ustawa odgórna :D
                • czubata Re: admin 16.02.11, 20:47
                  Z założenia potrzebujemy opieki :D
                  • ditta12 Re: admin 16.02.11, 21:27
                    Tiaaa,musimy mieć opiekę bo bez niej sobie nie radzimy jak widać.:D
                    • lifeisaparadox Re: admin 18.02.11, 19:05
                      Witam i dziękuję za prezent walentynkowy :)

Forum ożyło pod moją nieobecność, cieszy mnie to. W czym mogę pomóc?
                      • ditta12 Re: admin 18.02.11, 19:10
                        Witaj!Jak miło Cię tu widzieć Lifeisaparadox :)
                        Ja poproszę o ruchome bużki-emotikonki jeśli nie sprawi Ci to kłopotu.
                        • ditta12 Re: admin 18.02.11, 19:20
                          Jak widzisz czujemy się na Twoim forum jak u siebie w domu,bardzo mi się tu podoba i miło będzie Ciebie tu widzieć :)
                          • lifeisaparadox Re: admin 18.02.11, 19:26
                            Postaram się wpadać częściej. Proszę tylko "domowników" o serdeczność i odrobinę profesjonalizmu dla ewentualnych gości i osób z różnymi kwestiami psychiatrycznymi, które będą tutaj zaglądały. Chciałbym żeby oprócz nieskrępowanej atmosfery można było na tym forum znaleźć wsparcie w trudnych sprawach.
                            • ditta12 Re: admin 18.02.11, 19:37
                              Wsparcie i serdeczność zawsze.Natomiast co do profesjonalizmu to mogą być problemy bo niestety nie jesteśmy przecież lekarzami.Taka fajna nieskrępowana atmosfera czasami więcej pomaga choremu niż skopiowane,zimne porady,no chyba że pytania będą dotyczyły kwestii na których się znam,no to oczywiście:)
                              Jeżeli masz jakieś uwagi do nas odnośnie tego o czym dotychczas piszemy to napisz a być może,nie mówię na pewno,postaramy się poprawić;)
                            • czubata Re: admin 18.02.11, 20:11
                              lifeisaparadox napisał:

> Postaram się wpadać częściej. Proszę tylko "domowników" o serdeczność i odrobin
                              > ę profesjonalizmu dla ewentualnych gości i osób z różnymi kwestiami psychiatryc
                              > znymi

Tak jest szefie,fajno że wpadłeś :)
                        • lifeisaparadox Re: admin 18.02.11, 19:20
                          Proszę bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka