andrzejikasia 25.09.09, 12:54 Witam, gdzie jeździcie Państwo ze swoimi pociechami na wizyty i badania kontrolne ze swoimi maleńkimi pociechami? -- Andrzej i Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewb11 Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 13:58 My jeździmy do dr Sionka - bardzo dobry ortopeda. Przyjmuje w Arce na Kasprzaka. Odpowiedz Link Zgłoś
jolanta_robert Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 14:28 Jesli z NFZ to ja jeździłam do szpitala w wołominie (oczekiwanie ok. 3-4 tygodnie, podczas wizyty jest USG stawów), prywatnie polecam ortopedę w Ząbkach na ul. Poniatoweskiego w Optomedzie, ale niestety nazwiska nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
ania27156.pl.1 Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 14:52 Witam my jezdziliśmy z Synkiem do ortopedy dr Piotrowskiego i bada dziecku stawy biodrowe i kieruje na Usg Stawów Biodrowych do Warszawskiego Szpitala dla Dzieci na ul.Kopernika 43.Bardzo dobry lekarz i bardzo miły.Polecam go serdecznie. Wyzwolenia 6 00-570 Warszawa Przychodnia_Specjalistyczna_dla_Dzieci_i Młodzieży Odpowiedz Link Zgłoś
ranoma Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 17:22 dr Grabowski z przychodni optomed na Orlej :) ma cudowne podejście do dzieci i jest świetnym specjalistą :) p.s. i ma rewelacyjne krawaty :D Odpowiedz Link Zgłoś
bambam26 Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 17:36 A ja polecam doktora Ładę w przychodni NFZ na ul. Mickiewicza w Zielonce. Jedyny minus to długi czas oczekiwania na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.k76 Re: Bioderka u niemowlaków 25.09.09, 23:02 Ja również polecam dr. Krzysztofa Grabowskiego, jest doskonały nie tylko w badaniu bioderek, ale kompleksowo ogląda dziecko. W szczególnych przypadkach można się nawet umówić na wizytę domową. Bardzo życzliwy człowiek. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka.k Re: Bioderka u niemowlaków 27.09.09, 20:02 Witam my jeździmy do przychodni na pradze południe, REH-MEDICA Centrum Rehabilitacji na ul. Mlądzkiej. Na wizytę czekaliśmy niewiele ponad tydzień (na NFZ). Przyjmuje tam dr Pietrzak, bardzo miły lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
lenek51 Re: Bioderka u niemowlaków 01.10.09, 15:49 a czy dr grabowski w optomedzie robi usg bioderek i ile kosztuje u niego wizyta? Odpowiedz Link Zgłoś