slonko2b 19.03.10, 19:57 Czeka mnie zakup spacerówki i proszę o podpowiedź doświadczone osoby. Jaki model sprawdza się na ząbkowskich szlakach biorąc pod uwagę stan chodników oraz możliwość spacerów w lesie. Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mama_i_malutek Re: spacerówka na Ząbki 20.03.10, 00:02 Mamy emmaljungę. Myślę, że nie chodzi Ci o spacerówke parasolkę, bo te raczej odpadają jeśli chodzi o las. Mielismy też graco quattro tour i był również w porządku, ale jednak chyba najlepsze sa koła pompowane lub naprawdę masywne piankowe. Odpowiedz Link Zgłoś
szokama Re: spacerówka na Ząbki 20.03.10, 21:40 emmaljunga lub np. teutonia spirit s3. Faktycznie coś z amortyzatorami. Zwykła "parasolka" się nie nadaje;)Może być też jakiś polski wózek, ale na pompowanych (lub piankowych)kołach, koniecznie z amortyzatorami. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_83 Re: spacerówka na Ząbki 21.03.10, 19:18 Spacerówka koniecznie musi być na pompowanych,amortyzowanych kołach.Sprawdza się świetnie,mam porównanie z kołami piankowymi,i naprawdę róznica jest ogromna. Odpowiedz Link Zgłoś
nikakrzysia Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 08:49 my mamy sacerówkę na pompowanych kołach i na paskach. Sprawdza się bardzo dobrze. Bujanie bardzo równomierne:) Odpowiedz Link Zgłoś
agatucca Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 10:42 aurelia i niakrzysia, czy mozecie podac jakies konkretne modele,ktore polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 11:02 My właśnie zmieniłyśmy pojazd.Z gondoli przeniosłyśmy się do spacerówki.Mamy wózek Chicco s3 oczywiście na pompowanych kołach.Wózek jest idealny na Nasze chodniki.Jest on bardzo zwrotny, a koła pompowane oraz amortyzatory łagodzą jazdę po ząbkowskich wybojach :) Odpowiedz Link Zgłoś
agatucca Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 11:16 a kupiliscie sama spacerowke? bo widze wszedzie go jako trzyfunkcyjny, a nam gondola i fotelik nie są potrzebne, czy w pojedynczej wersji tez wystepuje w sprzedazy? bluetitanium napisała: > My właśnie zmieniłyśmy pojazd.Z gondoli przeniosłyśmy się do spacerówki.Mamy > wózek Chicco s3 oczywiście na pompowanych kołach.Wózek jest idealny na Nasze > chodniki.Jest on bardzo zwrotny, a koła pompowane oraz amortyzatory łagodzą > jazdę po ząbkowskich wybojach :) Odpowiedz Link Zgłoś
bluetitanium Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 21:01 agatucca napisała: > a kupiliscie sama spacerowke? bo widze wszedzie go jako > trzyfunkcyjny, a nam gondola i fotelik nie są potrzebne, czy w > pojedynczej wersji tez wystepuje w sprzedazy? > > My akurat kupiliśmy cały komplet ale wydaje mi się że widziałam też same spacerówki.Sprawdz może na allegro Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_83 Re: spacerówka na Ząbki 22.03.10, 16:31 Ja mam wielofunkcyjny Baby Merc S6,ale się rozgladam nad jakąś lżejszą spacerówką koniecznie na pompowanych kołach i amortyzatorach. Odpowiedz Link Zgłoś
marygg Re: spacerówka na Ząbki 23.03.10, 22:53 ja mam emmaljunge i nie zamienie na nic innego:) mam tez zwykla spacerowke chicco, ale ona nadaje sie na chodniki, a nie do lasu. Dziecko przy tym ma duzo miejsca, bo to duzy i solidny wozek, chociaz ciezki. No ale cos za cos. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikakrzysia Re: spacerówka na Ząbki 24.03.10, 16:52 mamy wózek Jedo, polski, na polskie drogi:) z tego co się orientuje w zestawie jest gondola i spacerówka, ale pewnie samą spacerówkę też można kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
poolk2 Re: spacerówka na Ząbki 24.03.10, 20:51 toyota land cruiser :) a na powaznie: sprawdza sie wozek z duzymi pompowanymi kolami koniecznie czterokolowy np. Mutsy URBANRIDER Odpowiedz Link Zgłoś
gruby.andro Re: spacerówka na Ząbki 24.03.10, 21:27 W lesie i Ząbkach używam spacerówki Quinny Speedi SX. Pompowane, szerokie koła, amortyzatory, lekki, zwrotny, dzięki 3 kołom łatwo się prowadzi po płytach, łące i głębokim piachu. Źle pokonuje tylko kłody w lesie, wtedy mniej stabilny, muszę okrążać lub przenosić. Znajomi używają x-landera i też nie narzekają. Odpowiedz Link Zgłoś
agrav Re: spacerówka na Ząbki 21.04.10, 21:58 Ja polecam X-landera model XA. Jest super zwrotny i wygodny dla dzieciaczka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś