necnec 15.03.13, 14:22 Proszę o informacje o sprawdzonym serwisie klimatyzacji samochodowej (południe Warszawy / Ząbki / Rembertów). Interesuje mnie przegląd+napełnienie+odgrzybienie. z góry dziękuję za odzew. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
necnec Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 16.03.13, 10:28 średnie mają opinie... dobrymechanik.net/mechanicy/marki/sobczak-auto-serwis.html Odpowiedz Link Zgłoś
sportif Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 16.03.13, 11:44 Sobczak często szuka mechaników do pracy, widać, że mało płaci, bo duża rotacja. Też kiedyś byłem i się guzdrali, ale serwisem klimy zajmuje się sam szef, bo na szczęście tylko on się na tym zna - ma doświadczenie i robi to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
planetyliscie Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 16.03.13, 15:52 ja bylem u sobczaka dwa lata temu i robil pracownik pod okiem szefa ze swojej strony polecam www.serwisnaczas.pl/ przy OBI Odpowiedz Link Zgłoś
route67 Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 16.03.13, 16:46 planetyliscie napisał: > ja bylem u sobczaka dwa lata temu i robil pracownik pod okiem szefa > ze swojej strony polecam www.serwisnaczas.pl/ przy OBI też polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zawiedziony1980 Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 22.03.13, 08:46 ten przy OBI OK Odpowiedz Link Zgłoś
milek60 Re: Serwis klimatyzacji samochodowej 22.03.13, 09:40 Ja o kilku lat serwisuję klimę w w El-Jot na Jana Pawła II 28a - szybko i nie drogo, a do tego dobrze. Możesz sam kupić części, nikt cię nie naciąga. www.mechanikazabki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś