grze_go_rz 17.07.13, 19:49 Wszystkich aktywnych użytkowników ENDOMONDO zapraszam do drużyny Ząbki. Jak na razie jesteśmy na 97 miejscu :). Tutaj link do rywalizacji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
route67 Re: Endomondo Bitwa miast 17.07.13, 23:47 grze_go_rz napisał: > Wszystkich aktywnych użytkowników ENDOMONDO zapraszam do drużyny Ząbk > i. Jak na razie jesteśmy na 97 miejscu :). > > [url=http://www.endomondo.com/challenges/10910109] Tutaj link do rywalizacji[/u > rl] > Przyłączyłbym sie gdyby nie to że Endomondzioł mi się wyłącza za każdym razem jak dostaję SMSa :) I raczej wrócę do SportsTrackera. 97 to w sumie całkiem niezłe miejsce :D Odpowiedz Link Zgłoś
grze_go_rz Re: Endomondo Bitwa miast 18.07.13, 19:17 route67 nadal zachęcam żebyś się przyłączył. Zabawa polega na tym że kilometry liczą się od momentu jej rozpoczęcia. Twoje treningi które już zrobiłeś policzą się dla drużyny. Ze SportTrackera możesz eksportować na stronkę endomondo plikiem gpx. > Przyłączyłbym sie gdyby nie to że Endomondzioł mi się wyłącza za każdym razem j > ak dostaję SMSa :) I raczej wrócę do SportsTrackera. > > 97 to w sumie całkiem niezłe miejsce :D > Odpowiedz Link Zgłoś
pagli78 Re: Endomondo Bitwa miast 19.07.13, 07:51 Witam, Dołączyłem wczoraj, ale policzyło mi jak na razie tylko treningi od tego momentu. Wcześniejszych niestety nie. Czy są jakieś zasady "dodawania" wcześniejszych treningów, czy też powinny być dołączone automatycznie? Pozdrawiam, Paweł G. Odpowiedz Link Zgłoś
grze_go_rz Re: Endomondo Bitwa miast 19.07.13, 12:28 Kilometry naliczają się automatycznie. Upewnij się że z listy "Showing member activity in the period:" wybrałeś cały okres rywalizacji, domyślnie jest ustawione "ostatnie 7 dni". Odpowiedz Link Zgłoś
grze_go_rz Re: Endomondo Bitwa miast 19.07.13, 12:31 Twoje kilometry dodane do rywalizacji to 389.18 km :):) Odpowiedz Link Zgłoś
pagli78 Re: Endomondo Bitwa miast 22.07.13, 08:08 Faktycznie. Nie zauważyłem. Gapa ze mnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś