Dodaj do ulubionych

Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecacie?

12.01.14, 21:32
Chciałabym zrobić sesję zdjęciową z brzuszkiem. Macie kogoś sprawdzonego i możecie go polecić? Przy wyborze fotografa na wesele + ślub kierowaliśmy się jedynie zdjęciami i efekt nie był zadowalający.
Dziękuję za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • husky_ Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 12.01.14, 22:57
      Polecam znajomych fotografów z Warszawy Sesje brzuszkowe
    • mikmo13 Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 13.01.14, 22:29
      polecam świetną dziewczynę z zamiłowania fotograf, bardzo miła i kontaktowa, osoba fotografowana czuje się przy niej bardzo swobodnie. Link z kontaktem i jej sesjami pl-pl.facebook.com/PaulaKuchnoFotografia. Pozdrawiam
    • husky_ Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 13.01.14, 23:17
      Jeszcze jedna koleżanka po fachu
      Kliknij Tutaj
    • macieekkx Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 14.01.14, 23:13
      Polecam Agnieszkę strona www : facebook.com/Agneessphoto ; tablica.pl/oferta/fotograf-okolicznosciowy-warszawa-zabki-okolice-tanio-ID4iiOF.html kontakt : aga.gregorek@gmail.com
    • maly.krokodyl Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 21.01.14, 19:18
      Bezapelacyjnie Diana Domin
    • kasiek511 Re: Fotograf - sesja z brzuszkiem - kogo polecaci 18.04.16, 09:22
      Ja bez wątpliwości mogę polecić kurekfoto.pl. Miałam opory przed taką sesja, ale zdjęcia wyszły znacznie lepiej niż się spodziewałam. Grunt to dobry fotograf, a nasz ma super pomysły i rękę do zdjęć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka