26.08.15, 13:19
Jak można wyłączyć wodę na kilka godz bez wcześniejszego powiadomienia mieszkańców, taki cyrk to tylko na tym osiedlu !!!
Obserwuj wątek
    • dorota_182 Re: Skandal 26.08.15, 18:26
      jeszcze sie nie przyzwyczaiłaś?:)
      • vp_ordnung_muss_sein Re: Skandal 26.08.15, 20:58
        ?
        • smile53 Re: Skandal 26.08.15, 21:31
          Do: kasiorka99
          trzeba odczytywać sms-y, które zostały nadane przez administratora..., ale zapewne nie przekazało się danych do administracji i teraz "przelewamy" pretensje na cały świat...
          Czy mieszkając w domu jednorodzinnym otrzymuje się info o wstrzymaniu dostawy wody...

Pani kasiorka99 proszę się nie ośmieszać...
          • tomasz.trybucki_1980 Re: Skandal 27.08.15, 07:49
            "-zadzwonimy do Pana.
            -ale ja nie mam numeru telefonu...
            - okej, okej"
            www.youtube.com/watch?v=CK8GDsW4t00
          • kasiorka99 Re: Skandal 27.08.15, 12:36
            Sms przyszedł po fakcie , widocznie dla Pana to norma dla mnie nie !!!!!!
            • vp_ordnung_muss_sein Re: Skandal 27.08.15, 13:11
              Trzeba się z tym zgłosić do operatora telefonii, do nas sms przyszedł ok. 10-tej, pół godziny przed odcięciem wody.
    • kasiorka99 Re: Skandal 27.08.15, 13:46
      Banalny dowcip
      • faked Re: Skandal 28.08.15, 10:44
        jaki sms? Jestem jednym z pierwszych mieszkańców osiedla. Wszystkie dane wspólnota ma. NIGDY nie przyszedł żaden sms....
        • ulazabki Re: Skandal 28.08.15, 13:39
          może nr. tel. zmieniałaś. Do mnie przychodzi sms, chociaż w żadnych "kwestionariuszach" nie podawałam swojego numeru tylko z raz kontaktowałam się z administracja i pewnie zapisali sobie.
          • vp_ordnung_muss_sein Re: Skandal 28.08.15, 23:54
            Każdy nowy mieszkaniec osiedla przy składaniu aktu notarialnego do administracji dostaje do wypełnienia formularz z danymi kontaktowymi, gdzie może podać nr telefonu i jest on automatycznie dodawany do bazy sms. Jest to funkcjonalność która pojawiła się od wejścia Atrium, czyli wiosną 2013r.
            Wielokrotnie informowaliśmy wcześniejszych mieszkańców: przy zbieraniu głosów o odwołaniu poprzedniego zarządcy,na zebraniach garażowych, na zebraniach Wspólnoty o potrzebie podania danych kontaktowych (mail, nr telefonu). Kto dotychczas tego nie uczynił, powinien skontaktować się z P. administrator.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka