kasiorka99 26.08.15, 13:19 Jak można wyłączyć wodę na kilka godz bez wcześniejszego powiadomienia mieszkańców, taki cyrk to tylko na tym osiedlu !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smile53 Re: Skandal 26.08.15, 21:31 Do: kasiorka99 trzeba odczytywać sms-y, które zostały nadane przez administratora..., ale zapewne nie przekazało się danych do administracji i teraz "przelewamy" pretensje na cały świat... Czy mieszkając w domu jednorodzinnym otrzymuje się info o wstrzymaniu dostawy wody... Pani kasiorka99 proszę się nie ośmieszać... Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz.trybucki_1980 Re: Skandal 27.08.15, 07:49 "-zadzwonimy do Pana. -ale ja nie mam numeru telefonu... - okej, okej" www.youtube.com/watch?v=CK8GDsW4t00 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiorka99 Re: Skandal 27.08.15, 12:36 Sms przyszedł po fakcie , widocznie dla Pana to norma dla mnie nie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vp_ordnung_muss_sein Re: Skandal 27.08.15, 13:11 Trzeba się z tym zgłosić do operatora telefonii, do nas sms przyszedł ok. 10-tej, pół godziny przed odcięciem wody. Odpowiedz Link Zgłoś
faked Re: Skandal 28.08.15, 10:44 jaki sms? Jestem jednym z pierwszych mieszkańców osiedla. Wszystkie dane wspólnota ma. NIGDY nie przyszedł żaden sms.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulazabki Re: Skandal 28.08.15, 13:39 może nr. tel. zmieniałaś. Do mnie przychodzi sms, chociaż w żadnych "kwestionariuszach" nie podawałam swojego numeru tylko z raz kontaktowałam się z administracja i pewnie zapisali sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
vp_ordnung_muss_sein Re: Skandal 28.08.15, 23:54 Każdy nowy mieszkaniec osiedla przy składaniu aktu notarialnego do administracji dostaje do wypełnienia formularz z danymi kontaktowymi, gdzie może podać nr telefonu i jest on automatycznie dodawany do bazy sms. Jest to funkcjonalność która pojawiła się od wejścia Atrium, czyli wiosną 2013r. Wielokrotnie informowaliśmy wcześniejszych mieszkańców: przy zbieraniu głosów o odwołaniu poprzedniego zarządcy,na zebraniach garażowych, na zebraniach Wspólnoty o potrzebie podania danych kontaktowych (mail, nr telefonu). Kto dotychczas tego nie uczynił, powinien skontaktować się z P. administrator. Odpowiedz Link Zgłoś