puchatek_dwa 28.09.05, 16:18 Czy ktos może korzyta z tej oferty specjalnie dla mieszkańców Lesnej Polany? jak to wygląda na tle zwykłego kredytu w bzwbk? czy można we frankach? [dw] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jerson71 Re: kredyt w bzwbk 29.09.05, 20:42 puchatek_dwa napisał: > Czy ktos może korzyta z tej oferty specjalnie dla mieszkańców Lesnej Polany? > jak to wygląda na tle zwykłego kredytu w bzwbk? czy można we frankach? Jak my bralismy kredyt to w wbk nie bylo oferty we frankach dlatego poszliśmy do millenium. Jak chcesz porównać oferty to umów sie z konsultantem w expanderze lub open finance (osobiście polecam ten pierwszy, super nas obsłużyli; oni za darmoche cos doradzą) Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś
rafradol1 Re: kredyt w bzwbk 30.09.05, 06:19 Ja na pewno nie polecam open finance (na Fieldorfa). Brak kompetencji, brak przekazywania informacji, "wodzenie za nos". U nas skutkiem tego było że musieliśmy wziąć kredyt nie w tym banku co chcieliśmy i to z opóźnieniem (dobrze że inwestor okazał wyrozumiałość) M&R Odpowiedz Link Zgłoś
jerson71 Re: kredyt w bzwbk 30.09.05, 11:32 Ja też ich nie polecam. Podeszli do mnie jak do ćwierć inteligenta. Skutkiem tego było to, że żeby uzyskać informację na jaki % dostanę kredyt musiałem u nich spędzić 2 godz czasu. Natomiast polecam expandera na Domaniewskiej (Nas obsługiwała Pani Magda; niestety urodzila dzidziusia i jest na macierzyńskim), ale naprawde fajnie się z nimi rozmawia. Nie mam w tym żadnego interesu :) Pozdrawialski Jerson71 Odpowiedz Link Zgłoś