paga30031 04.04.07, 12:16 Niestety nie mam czasu by zajrzec na budowę,by zobaczyć czy prace budowlane posuwaja się do przodu. Gdyby ktoś znał aktualne wieści z budowy prosze o notkę na forum - może są jakieś nowe zdjęcia.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wizard75 Re: postępy w budowie.. 04.04.07, 15:16 Na drugim etapie budują garaże. Odpowiedz Link Zgłoś
paga30031 Re: postępy w budowie.. 04.04.07, 20:36 bardziej interesuje mnie pierwszy etap dudowy... Odpowiedz Link Zgłoś
materis Re: postępy w budowie.. 05.04.07, 08:07 Na eschatonie epti umieściła kilka zdjęć z końca marca Odpowiedz Link Zgłoś
chechaouen Re: postępy w budowie.. 10.04.07, 01:10 ja byłem tydzień temu. bywam b.rzadko, więc trudno mi ocenić postępy, ale praca wrzała, mimo, że była sobota. ja jestem zainteresowany budynkiem C, więc jemu poświęciłem najwięcej uwagi i trwa tam budowa trzeciego piętra. szczegółową terminologią sypać nie będę, bo się na tym nie znam. drażni mnie tylko stan drogi dojazdowej, która wciąż jest w opłakanym stanie. albo totalne błoto, albo straszny kurz (w zależności od pogody). Odpowiedz Link Zgłoś
materis Re: postępy w budowie.. 10.04.07, 08:30 To co można było zobaczyć zza płotu (od strony Ząbek i od strony Warszawy) w wielkanocny deszczowy poniedziałek: A- nieśmiałe początki czwartego piętra, ściany wymurowane na drugim, B,C - końcówka trzeciego piętra, brakuje niewielkich odcinków stropu D - niestety dopiero początek trzeciego piętra, są klatki schodowe i trochę słupków E,F - niestety nie było widać Wygląda na to, że od poprzedniej wizyty na budowie 10 marca przybyło jedno piętro na wszystkich budynkach. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: postępy w budowie.. 20.05.07, 14:54 Czy ktoś wie co się dzieje na budowie? Interesuje mnie głównie II etap. Mac-Plast nie aktualizuje swojej strony, sprzedali miezkania i mają nas gdzieś! Odpowiedz Link Zgłoś
epti1 Re: postępy w budowie.. 21.05.07, 16:43 bylismy w niedziele na temat II etapu niewiele moge powiedzic - plot zaslania I etap niewiele sie ruszyl od czasu naszej ostatniej bytnosci ( koniec kwietnia ). Wlasciwie to nie zuwazylam duzej roznicy, procz tego, ze balkony zaczeli doczepiac. Ale widzielismy tak naprawde tylko budynek A zza "plota". Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: postępy w budowie.. 21.05.07, 19:46 Wasze prosby zostaly wysluchane. www.gardenplaza.pl sa zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
paga30031 Re: postępy w budowie.. 21.05.07, 21:40 witam, kilka dni temu byłam na budowie i prawdę powiedziawszy jestem rozczarowana postępami, a włściwie brakiem widocznych postępów na budowie. Chociaż są słowne zapewnienia developera,że robiona jest elektryka, ale nie wiem w którym budynku, bo na pewno nie w budynku D i C. W moim mieszkaniu brak jest ścianek zenętrzych i działowych - podobno był przetój ze względu na brak specjalnej cegły wewnętrznej. Jestem ciekawa, czy budowlańcy skończą w terminie- mam co do tego duże wątpliwości, bo jak na moje oko jest jeszcze dużo roboty przed mimi. Wydaje mi się, że zarówno jesień jak i zima , była łaskawa co do budowlanki. No cóż poczekamy i zobaczymy, zostało jeszcze kilka miesięcy do oddania mieszkań. Odpowiedz Link Zgłoś
gardenplaza1 Re: postępy w budowie.. 08.08.07, 07:51 Od poniedziałku tj. 1.08. br. układane są tynki w mieszkaniach. Okna są praktycznie wszystkie w budynkach A,C natomiast w bud. B i D na I piętrach ale jest to zgodne z planem. Może wypowie się ktoś z Mac Plastu lub Agmetu. Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Re: postępy w budowie.. 10.08.07, 07:36 Gardenplaza1 to Ty nie jesteś z Mac-Plastu? Odpowiedz Link Zgłoś
holyy1 Re: postępy w budowie.. 18.08.07, 12:10 Witam. Byłem dzis przez chwile na budowie i informuje o postępach: I etap prace w srodku wiec niewiele widac, ale kreci sie naprawde duzo pracowników wiecrobota wre. II etap wydaje mie sie ze widziałem słupy na trzecim pietrze. Malo bo krotko bylem Odpowiedz Link Zgłoś
wizard75 Trzy zdjęcia z 09-08-2007 19.08.07, 12:29 picasaweb.google.pl/Andrzej.K75/GardenPlaza Odpowiedz Link Zgłoś