marcin.walawski 02.03.26, 08:35 Witam Po zalogowaniu się wyskakuje komunikat "twoja sesja wygasła", próbowałem z telefonu i dzieje sie to samo, z innej przeglądarki i tez to samo, próbowałem z komputera brata i też ten sam błąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkw98 Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 08:42 u mnie to samo, z różnych przeglądarek, telefonu i komputera Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 08:49 Pracujemy nad rozwiązaniem problemy. Dam znać kiedy zostanie usunięty. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-39s Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 08:56 Coś się dzieje z pocztą? Nie można dostać się do wiadomości, komunikat: Firefox wykrył, że serwer przekierowuje żądanie tego zasobu w sposób uniemożliwiający jego ukończenie. Odpowiedz Link Zgłoś
margot11 Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 10:43 Wystąpił problem z połączeniem do serwera autentykacji, prosimy spróbować ponownie za chwilę. Odpowiedz Link Zgłoś
bagienny Re: problem z wejściem na pocztę 02.03.26, 11:12 Problem techniczny dotyczący logowania do poczty został rozwiązany. Przepraszamy za utrudnienia. Odpowiedz Link Zgłoś