Dodaj do ulubionych

Czy jest auto do którego nie pasują Romery?

02.01.12, 14:01
Zmieniamy auto. Niewykluczone, że nie będziemy mieli możliwości przed zakupem przymierzenia naszych fotelików. Mamy romera king plusa dla młodszego i kida dla starszej. Czy są jakieś auta do których romery nie pasują ? szukamy auta nie nowego, nie starszego jednak niż 10 latek ale nowsze niż 6-7 pewnie nie będzie. Nie jestem w stanie podać marki bo to się zmienia co chwilę a to podobno kobieta zmienną jestwink (auta szuka mąż).
Obserwuj wątek
    • mrukumaster Re: Czy jest auto do którego nie pasują Romery? 02.01.12, 14:03
      Tak jest wiele aut do których nie pasuje Romer King Plus. Kid pasuje do większości. Przed zakupem samochodu podaj markę/model rocznik to my już jakoś sprawdzimy czy King Plus tam pasuje wink
      • slonko1335 Re: Czy jest auto do którego nie pasują Romery? 02.01.12, 20:17
        postaram się zdążyć jak mąż już się na coś napali, myślałam, że jest coś do czego ewidentnie się nie nadaje to chociaż nam kilka marek i modeli odpadniewink Zakochałam się w xsarze picasso o której mąż nie chce słyszeć - póki co przynajmniejwink
        • slonko1335 Ford C-max z 2004. 06.01.12, 20:16
          co z takim? a dokładniej do tego pasują oba?
          • mrukumaster Re: Ford C-max z 2004. 06.01.12, 20:33
            Powinno być ok. Tam zamki są na paskach ale krótkich więc można zawsze raz czy dwa skręcić.
            • slonko1335 Re: Ford C-max z 2004. 06.01.12, 21:51
              Dzięki. Jedziemy go obejrzeć w poniedziałek. Jakbyśmy go nie wzięli to będę dalej pytać, choć facet mi sie napalił na c-maxa i koniec...mimo, że budżet przekroczył...eh...
              • mrukumaster Re: Ford C-max z 2004. 07.01.12, 08:44
                Ale samochód sam w sobie jest w porządku wink
                • slonko1335 Re: Ford C-max z 2004. 11.01.12, 23:49
                  Niestety nie ten c-max przynajmniej. Po kontroli na warsztacie okazało się, że ma trochę do zrobienia i razem z tą robocizną nas na niego już nie staćwink
                  Jak wynajdzie coś znowu i nie będzie to c-max będę pytać.
      • jagodzianka2011 Re: Czy jest auto do którego nie pasują Romery? 10.01.12, 21:02
        Podłączę się pod temat. My samochody mamy, ale właśnie zamierzam kupić fotelik i zastanawiam się nad Romerem. Czy Romer King Plus będzie pasował do BMW E39 i E60?
        Z góry dzięki za odpowiedź.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka