mala_malgo
10.02.12, 16:32
Szukam fotelika dla syna, który w tym roku skończy 6 lat. Aktualnie posiadam na stanie 2 dzieci i 2 foteliki. Jeden, to Maxi_cosi Priori SPS, drugi, nie ma się co chwalić Coneco Zenith (to mój 1-szy zakup, mało udany, bo wówczas nie znałam jeszcze tego forum i moja świadomość w tym temacie była mierna). Ale nie o tym chcę pisać. Dysponuję naprawdę małym budżetem, mogę wydać ok. 200zł. na fotelik dla 6-latka. Najpierw myślałam o Graco, potem Chicco ale po przeczytaniu forum dowiedziałam się, że obydwa są do niczego... Z tego co zdążyłam się zorientować, polecacie NANIA Beline, Fisher Price oraz Ferrari. Te fotele są do siebie b.podobne. Czy to są te same foteliki z inną tapicerką czy się mylę?
Jeśli te same, to który jest najlepszy?
Czy one przeszły testy?
Czy będą ok do Fiata Brava 98?
Dodatkowe pyt. jest takie, bo zauważyłam, że ten fotelik chyba Fisher występuje również w wersji 9-36 z pasami własnymi. Czy to dokładnie ten sam fotel tylko z wkładką i pasami, czy inny? Bo mam 2-letnie dziecko i może przyszłościowo te pasy by się przydały dla córki....
Patrzyłam również na foteliki używane, ale te Concordy na Alll to jakieś mega brzydkie ...