Dodaj do ulubionych

opel Meriva a BeSafe Izi Plus

24.03.15, 20:53
Nabyłam wyżej wymieniony fotelik, w katalogu aut do ktorych pasuje jest wzmianka, że w Merivie można zamontować go na srodkowej części kanapy, czy to jest dobre miejsce dla fotelika samochodowego z naszym skarbem w środku? Czy jest bezpieczne ?
Obserwuj wątek
    • panna.z.wilka Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 24.03.15, 21:04
      teoretycznie - najbezpieczniejsze smile
      • drobnostka7 Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 25.03.15, 20:44
        Fotelik Izi ma dodatkowe pasy, do kotwiczenia i stope, jak w takim razie wykorzystać te elementy bezpieczeństwa, montując go na środku kanapy? Instrukcja pokazuje montaż na przednim i na tylnich bocznych siedzeniach, może jest jakiś filmik z instruktażem ?
        • panna.z.wilka Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 26.03.15, 00:14
          nie spotkałam (ale też nie szukałam).
          napisz może w czym upatrujesz problem, to pomyślimy smile
          • drobnostka7 Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 26.03.15, 22:31
            Problem, taki "na zapas" widziałam w tym, że za fotelami przednimi mi się Izi zwyczajnie nie zmieści bo spory jest, a fotele mam w większości czasu odsunięte max. do tyłu ze względu na dlugie nogi męża i obok siedzącą 6-latke w foteliku przodem do kierunku jazdy, a nie miałam pomysłu do czego przyczepić pasy Izi Plusa kiedy usadowie go na środku , dzieki artykułowi tylem.pl problem rozwiązany smile
        • tylempl Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 26.03.15, 08:58
          Da się wink

Zerknij na : Montaż i kotwiczenie fotelika montowanego tyłem do kierunku jazdy.
          • drobnostka7 Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 26.03.15, 22:34
            Wielkie dzięki za pomoc! Inauguracja Izi Plusa w niedziele, jak nie wyjdzie to zglosze się po dalsze wskazówki wink Pozdrawiam !
    • tylempl Re: opel Meriva a BeSafe Izi Plus 25.03.15, 10:38
      Tak.
      Polecam art. dotyczący miejsca montażu fotelików w samochodzie.

Proszę zerknąć tez na sposoby kotwiczenia pasami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka