Dodaj do ulubionych

ANTYKLERYKALNA Partia Postepu

IP: 193.178.143.* 22.05.02, 01:12
Miło mi poinformować Sochaczew, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o
radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów,
złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku
Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!!

Email to: nokler@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: kuki Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.isko.net.pl 22.05.02, 02:22
      Gość portalu: nokler napisał(a):

> Miło mi poinformować Sochaczew, iż powstaje ANTYKLERYKALNA Partia Postępu o
      > radykalnym programie odczernienia naszej Ojczyzny z pazernych klechów,
      > złośliwych czerniaków! Zapraszamy do współpracy. Czytaj więcej w tygodniku
      > Fakty i Mity, w każdy piątek nowy numer!!!
      >
      > Email to: nokler@wp.pl

Fakty i Mity, a to dobre!!!! he he
      • Gość: Rycerz Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: *.sochaczew.sdi.tpnet.pl 26.05.02, 19:25
        Jeśli to partia, to się niech ujawni. Bądź odważny przyjacielu przedstaw się i
        podaj siedzibę organizacji Chętnie cię odwiedzę. Ale nie każ mi czytac pisma,
        które zatrudnia mordercę (ks. Popiełuszki). Ty też pewnie rośniesz na niezłego
        skurwynsyna.
        • Gość: nokler Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 193.178.143.* 04.06.02, 00:06
          bywaj zdrow ...
    • mian Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu 28.05.02, 08:29
      Juz nazwa wskazuje o jaki postep chodzi . Czyli po prostu macie zamiar wybic
      wszytskich ksiezy czy co ? A moze zabronic ludziom chodzenia do kosciola . A
      moze burzenie kosciołów .
      Jednak prawdziwe są słowa : " Psy szczekają karawana jedzie dalej " .

pzdr cie " postępowy pryzjacielu" ;-)))))

mian zacofaniec ;-)))))
    • Gość: Dyzio Re: ANTYKLERYKALNA Partia Postepu IP: 157.158.32.* 24.06.02, 22:01
      Ta partia to fikcja. Stoi za tym sekta Bractwo Zakonne Himavanti z niejakim
      Ryszrdem Matuszewskim na czele. Kim jest pan Matuszewski podpisujący sięjako
      MOHAN? wystarczy to naziwsko wpisać w jednej z wyszukiwarek, a można wtedy
      wyczytać o nim trochę ciekawych rzeczy. A komu tego będzie mało to zapraszam na
      strony FORYM GW - Gliwice, tam dopiero można zobaczyć jakie bzdury oni
      wypisują. Z racji mojej profesji zetknąłem się z tym człowiekiem osobiście więc
      wiem co piszę. Pozdrawiam :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka