jazoo3 17.02.11, 14:59 Proponujemy środki ekologiczne do sprzątania domu. Wejdź, przeczytaj może się przekonasz. okazjeswiata.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulapat Re: Środki ekologiczne do domu 24.02.11, 17:51 Witam, zapraszam do ekologicznego sklepu SklepEko.net ,w ofercie znajdziecie naturalne, ekologiczne środki czystości : www.sklepeko.net/naturalne-srodki-czyszczace-c-14_47.html i wiele innych ekologicznych rozwiązać dla siebie i swojego domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
flawina Re: Środki ekologiczne do domu 12.05.11, 21:21 oooooooooo nawtet nei tak drogo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuszka Re: Środki ekologiczne do domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.11, 10:28 Polecam www.eko-world.eu szybka wysyłka i duży wybór Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrina78 Re: Środki ekologiczne do domu 29.03.11, 10:38 Ja zaopatruję się w internetowym Sklepie alergika. Jest tam mnóstwo produktów ułatwiających życie codzienne osobom uczulonym. Są kosmetyki, pościel, małe AGD, biżuteria. Produkty są ekologiczne. Polecam :) alergia.med.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maryska Re: Środki ekologiczne do domu IP: *.dynamic.chello.pl 02.04.11, 21:03 A ja środki eko robię sama wychodzi duuuużo taniej. Przepisy znalazłam na stronce lasek które byłu w Uwadze PRZEPISY NA NATURALNE ŚRODKI CZYSTOŚCI Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_p_laneta Re: Środki ekologiczne do domu 19.05.11, 20:32 W Warszawie na Eko Bazerze na Żelaznej widziałam stoisko z ekologicznymi środkami czystości i z tego co pamiętam chyba też kosmetykami. Sama jeszcze nie próbowałam, ale gdyby ktoś szukał to tam na pewno można coś takiego kupić. Bazar działa w każdą sobotę. Odpowiedz Link Zgłoś
tesa1111 Re: Środki ekologiczne do domu 08.07.11, 14:11 Ja właśnie kupiłam ekologiczne środki czystości firmy Soluver w sklepie HOJO.PL na stronie www.sklep.hojo.pl - mają bardzo niskie ceny! Te środki są bezpieczne, ekologiczne i ślicznie pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Środki ekologiczne do domu IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.11, 20:24 Dobre podejście do tematu. O ekologicznych środkach czystości można też sporo poczytać na www.hojo.pl lub www.sklep.hojo.pl. Duży serwis dotyczący usług sprzątania i ekologicznych środków czystości Soluvert. Odpowiedz Link Zgłoś