robzap Re: Ekologiczne ogrzewanie 22.06.20, 16:07 Jeżeli ekologicznie to tylko i wyłącznie pompa ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
karol_szumowski Re: Ekologiczne ogrzewanie 25.09.22, 16:33 Pompa ciepła to zdecydowanie najbardziej ekologiczne rozwiązanie, sprawdź cieplewsparcie.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofwojcika Re: Ekologiczne ogrzewanie 22.05.26, 11:32 Opakowania Eko w e‑commerce dla żywności – poszukuję porad i sprawdzonych dostawców Cześć wszystkim, Prowadzę mały sklep internetowy z ekologiczną żywnością. Na początku pakowałem do zwykłych kartonów, ale wiem, że klienci coraz częściej zwracają uwagę na to, w czym dostają produkty. Myślę o przejściu na bardziej zrównoważone materiały – biodegradowalne worki i papier z recyklingu. Macie doświadczenia z konkretnymi dostawcami takich opakowań? Jakie materiały najlepiej sprawdzają się przy transporcie (zwłaszcza delikatnych produktów jak jajka czy owoce)? Czy znacznie podnosi to koszty i czy klienci są skłonni dopłacić za "eko-wersję"? Z góry dziękuję za wszelkie podpowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś