ekologia.pl 19.06.08, 13:58 Serdecznie zapraszam do odwiedzenia forum ekologicznego www.ekofora.pl/index.php?showforum=103 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.kaluzynska Re: forum ekologiczne 22.07.08, 17:39 Chcesz podyskutować na temat zjawiska globalnego ocieplenia? Uważasz, że zmiany klimatu to rzeczywistość czy może wciskanie kitu? Fundacja Nasza Ziemia zaprasza do odwiedzenia www.klimatdlaziemi.pl - najbardziej kompleksowego serwisu informacyjnego na temat globalnego ocieplenia w języku polskim. Klimatdlaziemi.pl to encyklopedia zmian klimatu, najlepszy kalkulator emisji, codziennie dodawane aktualności oraz możliwość dopisywania własnych komentarzy do artykułów. Dowiedz się, co na temat zmian klimatu mówią inni! Zapraszamy! Fundacja Nasza Ziemia Odpowiedz Link Zgłoś
mukcha Re: forum ekologiczne 15.09.08, 23:04 Dzięki za namiar, mam nadzieję że jest dość "żywe" pod względem dyskusyjnym. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hetar Re: forum ekologiczne 07.04.09, 10:47 Ja z kolei zapraszam na mojego bloga o najnowszych ciekawostkach ze świata proekologicznej techniki eco-tech.az.pl Odpowiedz Link Zgłoś
animator-pedagog Re: forum ekologiczne 21.02.10, 22:49 Witam Serdecznie Ekologia w praktyce, zapraszam do odwiedzenia www.e-madin.pl w sprzedaży tylko produkty związane z ekologią L latarki- solar, synamo, radio na solar- dynamo. Nawet MP3 i MP4 . A dla dzieciaków mamy fajnego robota zabawka 6 w 1 który porusza się Tylko i wyłacznie za pomoca światła. ZAPRASZAM Monika Wereda Odpowiedz Link Zgłoś
mama_weronika Re: forum ekologiczne 17.05.10, 11:17 a ja polecam bloga: ekodomy.info.pl/ dużo ekologicznych ciekawostek : ) Odpowiedz Link Zgłoś
pipilanstour Re: forum ekologiczne 09.03.12, 13:03 A my zapraszamy do obejrzenia prac konkursowych w konkursie ekologicznym Gaja Zielona Ziemia! :) www.gajazielonaziemia.pl/category/prace/ Odpowiedz Link Zgłoś
sisi112 Re: forum ekologiczne 15.04.12, 23:41 A ja znalazłam ostatnio ciekawy sklep z ekologicznymi zabawkami dla dzieci www.cretka.pl. Mają tam zabawki drewniane i z bawełny organicznej, a także książki dla dzieci. Z drewnianych zabawek są tam zabawki firm, które bardzo lubię: Bajo, Voila, Plan Toys. Odpowiedz Link Zgłoś
52mm Re: forum ekologiczne 19.04.12, 10:59 Zapraszam wszystkich, którzy chcą zasięgnąć profesjonalnej porady w zakresie ochrony środowiska na forum: www.mmconsulting.waw.pl/forum Grupa ekspertów i specjalistów czeka na Państwa pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
beata.83 Re: forum ekologiczne 25.04.12, 09:42 Mrucze, więc jestem:) Kotek gryzak, idealny dla ząbkującego maluszka:) W sprzedaży od 29 kwietnia. www.blo-toys.com/zabawki/mruczek/ Więcej polskich zabawek z drewna marki blO Toys na www.blo-toys.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.rybicka Re: forum ekologiczne 25.04.12, 22:35 Zapraszam wszystkich do zapoznania się z kampanią firmy Oras pt. „Inteligentne baterie dla twojego domu” . Kampania ta ma na celu uwrażliwić nas na problem deficytów wody dziś i w najbliższej przyszłości. Ta edukacyjna kampania chce pokazać nam Polakom odpowiednią drogę, którą od dawna już kroczą skandynawowie. A jest to producent armatury który nie od dziś mówi o konieczności bycia eko ale od aż 20-stu lat!!! Adres strony samej kampanii: smartfaucets.oras.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
kreatywna-kasia Re: forum ekologiczne 20.12.13, 02:20 Od stycznia startuje nowy portal www.oddamodpady.pl/ służący do wymiany informacji o odpadach możliwych do wykorzystania w kreatywnym recyklingu/upcyklingu. Odpady, które generujemy w domach/przedsiębiorstwach (np. butelki PET, makulatura, płyty CD, kasety VHS itp.) mogą się przydać artystom, nauczycielom i osobom prowadzącym warsztaty recyklingowe, pasjonatom domowego recyklingu lub majsterkowiczom. OddamOdpady.pl może wesprzeć działania CSR firmy. Jeśli zajmujesz się kreatywnym recyklingiem, na OddamOdpady.pl znajdziesz wiele interesujących materiałów. Już teraz wymiana informacji odbywa się na Facebooku www.facebook.com/OddamOdpady Zapraszam do dzielenia się informacjami o odpadach! Odpowiedz Link Zgłoś