tropem_misia1 15.04.12, 11:54 "a jeśli pada, to niech pada"...........:P no, u mnie pada od wczoraj lubię takie mlaskające o parapet kropelki usypiają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rena-ta49 Re: Jeśli 15.04.12, 18:40 Ale te mlaskające o parapet krople zniechęcają do wychodzenia z domu,albo kiedy mocno tłuką ,to spać nie dają:( Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 16.04.12, 15:10 no taaaaaak ale temat pogody jest dla mnie ciut frustrujący. Pogoda jaka jest, każdy widzi. Żyjemy w takiej strefie klimatycznej, że mamy 4 pory roku i chwała Bogu, są dość duże zmiany pod każdym względem. Nie wiem, czy dałbym radę wytrzymać w klimacie tropikalnym i w porach roku suchej i deszczowej? Tam pełno robactwa i różnych żyjątek, bo mróz tego nie wybije. Więc cieszcie z tego co macie i nie narzekajcie. Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jeśli 16.04.12, 18:17 Wczorajszy deszcz , to nic w porównaniu z dzisiejszą ulewą. Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Jeśli 18.04.12, 12:55 a ja lubię te kropelki stukające o parapet , bo wiem że będę mogła dłużej pospać Odpowiedz Link Zgłoś
darima_ka Re: Jeśli 18.04.12, 18:42 Nie każdy może dłużej pospać z powodu ,że deszcz pada :D Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: to pewniak 01.05.12, 05:52 żadne jeśli znowu będzie dyszeć żar chcę kropelki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: to pewniak 01.05.12, 08:34 Od czwartku dopiero zmiana, ja lubię ciepełko , ale nie aż takie 25 by wystarczyło. Nic nie pomoże , trzeba si wspomagać lodami , wodą ,wszystkim co mokre i zimne :) Odpowiedz Link Zgłoś
amelkalexi kropelek u nas ci... 01.05.12, 11:12 pod dostatkiem... za to słońce...ach no tak, już wiem, gdzie ono się szlja:P...w Pl;) Odpowiedz Link Zgłoś
mala200333 Re: kropelek u nas ci... 20.06.12, 15:04 Co dzien podlewam i podlewam me cwietki wieczorem w ogrodzie. Ratuje je przed dzikim krolikiem i jego rodzina i przed sloncem. Ogrodnictwo na Poludniu Stanow bywa czasem uciazliwe... Odpowiedz Link Zgłoś
drugitiktak Re: Jeśli 26.07.12, 12:09 dziwisz się ? przecież jest lato, upały muszą być Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 29.07.12, 16:13 drugitiktak napisała: > dziwisz się ? przecież jest lato, upały muszą być ------------ Racja, muszą być. Poza tym jest ocipienie klimatu... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 30.07.12, 13:45 iść tropem misia, to prędzej czy później znajdziemy się w tarapatach. To przestroga dla jednej mojej znajomej z Krakowa, która się uparła i tropi... Odpowiedz Link Zgłoś
rena-ta49 Re: Jeśli 30.07.12, 15:42 tadeusz_ski.51 napisał: > iść tropem misia, to prędzej czy później znajdziemy się w tarapatach. To przest > roga dla jednej mojej znajomej z Krakowa, która się uparła i tropi... Ale jesteś pewien ,że Ciebie tropi? :P) Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Jestem pewien, 01.08.12, 17:30 rena-ta49 napisała: > Ale jesteś pewien ,że Ciebie tropi? :P) --------------------- że mnie NIE tropi, ponieważ nie jestem misio. Nawet niepodobny do misia.... Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Jeśli 30.07.12, 15:44 tadeusz_ski.51 napisał: > iść tropem misia, to prędzej czy później znajdziemy się w tarapatach. To przest > roga dla jednej mojej znajomej z Krakowa, która się uparła i tropi... nie pojmuję co knuje.......... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 01.08.12, 17:32 tropem_misia1 napisała: > nie pojmuję > co knuje.......... ---------------------- żeby zniechęcić do tropienia misia na rzecz tropienia np. tadzia... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Jeśli 01.08.12, 17:50 Tylko nie konaj, bo kto u mnie będzie pisał, hęęęęęe? Odpowiedz Link Zgłoś