ewusia1974 15.03.10, 22:32 Witam! Chcialabym zasiegnac porady czy moze ktos z Was bral Lorazepam na ataki leku? Jak dlugo mozna go brac? Czy braliscie ten lek codziennie czy tylko w razie ataku paniki i leku? Z gory dziekuje za odpowiedz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dendzera Re: Lorazepam? 15.03.10, 23:11 lorazepam bralam wlasnie na panick atack bardzo fajnie dziala tak fajnie ze az chce sie go brac codziennie,ale odradzam to lek ktory mozna wzisc raz na miesic nie czesciej inaczej bardzo latwo sie od niego uzaleznic a odstawienie jest fatalne,wiec jezeli chcesz cos brac codziennie to polecam effectin xr o pzedluzonym dzialaniu bralam i byl super w tej chwili z niego zchodze bo juz nie potrzebuje i poza tym planujemy z mezem dziecko,ale ten lek polecam ,lorazepam zdecydowanie odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lorazepam? 16.03.10, 14:05 nei jesteś lekarzem, na oczy tej osoby nei widziałaś, to lekkomyślne doradzać komuś lek "bo na mnie świetnie działał" ktoś tu nidawno napisał że na niego zadziałał tak że w szpitalu się skończyło, więc może niech leki przepisują lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
dendzera Re: Lorazepam? 18.03.10, 23:59 no chyba ja jej tych lekow nie wypisze;))i chyba logiczne ze musi o tym z lekarzem porozmawiac,ale rozeznanie jest dobze miec,i wczytaj sie dobrze ,mi pomogl co nie znaczy ze jej musi,czy ty lunyna nie masz nic innego do roboty jak tylko na tym forum siedziec ,a moze to cie dowartosciowuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lorazepam? 19.03.10, 12:05 ludzie potem idą i wymuszają na lekarzu nazwę bo się naczytali netu, albo kupują z netu , mało to na forum pojawiało się ofert odsprzedawania leków?? i niektórzy źle na tym wychodzą, ale Ty nie masz na tyle wyobraźni żeby to skumać. Jedyne co potrafisz to się głupio wyzłośliwić. Odpowiedz Link Zgłoś
ikar113 Re: Lorazepam? 19.03.10, 14:05 Lorazepam świetny jako przeciwlękowy ale trzeba bardzo uważać z dawkowaniem, bo przedawkowany robi bardzo dziwne rzeczy z pamięcią i zachowaniem ;) Ja bardziej polecam Afobam na lęki. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna_n Re: Lorazepam? 19.03.10, 14:27 a ja nei polecam żadnego z tych leków, afobam to inaczej xanax, krótko działa, słabo, i do tego szybko uzależnia. Odpowiedz Link Zgłoś
dendzera Re: Lorazepam? 19.03.10, 19:09 a od czego jest forum !!!!chyba wlasnie od doradzania !!!po to tu wchodzimy,no chyba ze tak jak wczesniej napisalam niektorzy traktuja to jako terapie i sie przez to dowartosciowuja;))ty lucyna zamiast na tym forum siedziec to poszukaj dobrego psychologa przed ktorym mozesz sie wygadac!! Odpowiedz Link Zgłoś