grojan 05.03.04, 11:31 przez jakiegoś spamera czy administrator tego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgana_le_fay Re: to forum upada 05.03.04, 11:40 A co konkretnie masz na myśli? Jeśli tak to zgłoś to bezpośrednio do administratora. pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: to forum upada 05.03.04, 12:41 E tam, od razu taki wielki tytul. Nie upada, ale moim zdaniem troche zmienilo oblicze. I mnie osobiscie ciezko sie odezwac w nowej formule:-) Odpowiedz Link Zgłoś
katara Re: to forum upada 05.03.04, 12:52 Pozdrówka dla sklonowanej, dawno się nie odzywałaś. Tak nawet ostatnio myślałam o tobie, ale skoro pisałaś, że już nie masz depresji, że ostatnio jest ciągle dobrze, to stwierdziłam, że pewnie zmieniłaś forum. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: to forum upada 05.03.04, 22:14 WItam Kataro:-) No nie wiem, czy tak calkiem nie mam, ale czuje sie dobrze, to znaczy zwyczajnie. Mam zreszta duzo zajec, ostatnio troche pracuje w domu (zdecydowanie umyslowo). Czytam forum prawie codziennie, ale widze, ze tutaj same zmiany, sami nieznani mi ludzie. Nie chce sie wtracac.... Pozdrawiam Cie cieplo z Krak Odpowiedz Link Zgłoś
kaba.a Re: to forum upada 05.03.04, 18:50 Zrób se_puku, miły Grojanie.Co admin ma do tego? Czy sądzisz, iż tylko dlatego, że forum jest odepresji, wszyscy mają tu tylko z cicha pojękiwać? Wrzuc na luz stary/a i przyłącz się. Pozdrawiam cieplutko kaba Odpowiedz Link Zgłoś
empeka Re: to forum upada 06.03.04, 14:19 Nie zgadzam się z Tobą. Na wszelki wypadek założyłam nowy wątek i proponuję rozważyć sprawę pod kątem wpływania na nastrój innych. Czasem chcemy się czegoś dowiedzieć, ale czasem chcemy poprawić sobie morale. Czy to musi stać w sprzeczności? Marta Odpowiedz Link Zgłoś
mementom Re: to forum upada 06.03.04, 14:44 Chyba Grojan szuka forum, na którym możnaby podołować, posypać sobie głowę popiołem, mieć jeszcze jedną okazję do porozczulania się nad sobą. Tak odbieram alergiczną reakcje na to, że niektórzy forumowicze mieli szczęscie przejść w pozytywną fazę. Dla mnie istota forum to właśnie forum - wielość, różnorodność i także ilość poruszanych wątków. Jak mi coś nie odpowiada to mówię albo, częściej nie marnuję nastroju i wybieram inne wątki, które mi leżą. WYBIERAM sam i nie potrzebuję odgórnej siły sprawczej admina, sekretarza, księdza czy sędziego. Odpowiedz Link Zgłoś