carlabruni Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 10:43 No cóż. Pierwsza wpisuje się ja. Odpowiedz Link Zgłoś
sklonowana40 Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 12:03 Ja. I nie tylko dzis:-) Odpowiedz Link Zgłoś
marleen Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 12:05 ja! od paru minut bo wlasnie ktos na kim mi zalezy dal znak zycia ;) ...co gorsze musze oddalic sie w celu wykonania paru czynnosci domowych az mnie skreca na sama mysl.... ale trzeba.. eh Odpowiedz Link Zgłoś
czarnywujek Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 22.03.04, 16:33 ja też! choć mam obawy ze zaraz ten złoty sen sie skonczy niestety. wiecie - sinusoida te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do czarnywujek 22.03.04, 18:41 Mam nadzieje, że w twoim przypadku sinusoida pochyli sie we wściwa strone.Goraco Cie pozdrawiam. Napisz cos wiecej o sobie! Odpowiedz Link Zgłoś
emarcki Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 12:38 Mysle w miare pozytywnie. Powoli wracam z ******** ale boje sie tego slowa Trzymajcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 13:44 Ciesze się bardzo waszym szczęściem.Bardzo Was wszystkich lubie chociaż nigdy was nie widziałam. Trzymajcie tak dalej!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_von_smutek Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 13:46 U nie też raczej dobrze, mimo czekających mnie perturbacji... Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 13:49 A cóż to za perturbacje? jeśli są to sprawy osobiste to tzrymam kciuki i wierze, że będzie dobrze.Jestem z Tobą i ściskam cię mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_von_smutek Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 20:20 Dzięki Carla. Chodzi o nowy etap leczenia - tym razem w Ośrodku Leczenie Nerwic. Bardzo mi się przyda wszelkie wsparcie. We wtorek popołudniu dam znać, jak 'mój pierwszy raz'.. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do Lady 22.03.04, 18:38 Droga Lady kciuki trzymam tak mocno, że aż bolą mnie dlonie.pozdrawiam i sciskam cie mocno. Odpowiedz Link Zgłoś
michaell13 Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 21.03.04, 21:45 Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka Dla dobrego towarzystwa :)))) 21.03.04, 22:39 Wprawdzie troche ciezkawo wyszlo mi planowanie , ale wierze ze wszystko sie pouklada. Sklonowana serdecznosci z mojego grodu > milo Cie przeczytac.... Wszystkim wspanialej WIOSNY i mnostwo cieplych promyczkow. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Dla dobrego towarzystwa :)))) 22.03.04, 18:36 Anonimko Tonbie życze dokadnie tego samego. Uśmiechnij sie.Bedzie dobrze.Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: Dla dobrego towarzystwa :)))) 22.03.04, 19:34 Równiez i dzis mysle bardzo optymistycznie. pewnie dla tego, ze wczoraj widzialam sie ze swoim misiem(hihihi). Mam nadzieje,ze Wam rowniez humor dopisuje misiaczki? Odpowiedz Link Zgłoś
nww Dziękujemy miłemu forumowiczowi 22.03.04, 21:20 Czy wiecie, że dziś na Ursynowie yła widoczna piękna tęcza - a nawet 2 - jedna w drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
reemon Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 22.03.04, 21:29 Jestem tym zdziwona i z niedowierzaniem , ale szczerze muszę przyznać , że dzisiaj myślę optymistycznie i nawet ...uśmiecham się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Do reemon 24.03.04, 18:43 Brawo Reemon. Mam nadzieje, że twój dobry nastrój się utrzymuje. A jeśli nie, to stań na środku pokoju i głośno krzyknji. ZŁE MYŚLI WYCHODŹCIE Z MOJEJ GŁOWY (hahaha). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: niech się wpiszą Ci co myślą dziś optymistycz 23.03.04, 08:02 23 marca, optymizm nieminął, chociaż nie jest nadmierny, czuję się jak "normalny" człowiek. oczywiście, że martwię się nadal wieloma rzeczami, ale to już nie ta sama jekość- nie czuję się jak pies w studni. POzdrawiam. ****************************************** myślę więc jestem- powiedziałam i zniknęłam! stary dowcip, wiem... Odpowiedz Link Zgłoś