monte_we_mgle 22.01.11, 21:32 A to tutaj siedzicie... Że też nie chciało mi się zaglądać na gazetową pocztę. Dzięki za info Marta, teraz to będę tu wpadał :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Cześć 22.01.11, 21:41 Super!My tu z Czubatką dialog prowadzimy już dość długo a założyciel nawet się zapewne nie domyśla.Trzeba nam Uwierza zwerbować ale nie wiem jak,bardzo bym chciała żeby pisał,żeby dał się namówić, może byłaby świetna zabawa dopóki nas nie namierzą;) Odpowiedz Link Zgłoś
monte_we_mgle Re: Cześć 22.01.11, 21:55 Wyślę mu maila, gdy się pojawi na Schizofrenii. Pisał, że jeszcze czasem tam zagląda. Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Cześć 22.01.11, 22:36 Część Monte,my tu czekały i czekały,i się doczekały:D Nie trza tracić nadziej:D Odpowiedz Link Zgłoś
czubata Re: Cześć 22.01.11, 22:37 Wszyscy mamy nadzieje że Uwierz wróci do formy,zawsze sobie jakieś miejsce znajdziemy:D Odpowiedz Link Zgłoś
ditta12 Re: Cześć 23.01.11, 14:50 Ciekawe czy uwierz czyta pocztę,może tu zagląda też.Brakuje mi go bardzo. Uwierz wróć! Odpowiedz Link Zgłoś