Dodaj do ulubionych

Psychiatra Gliwice

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.02, 11:18
Czy ktoś potrafi doradzić dobrego psychiatrę w
Gliwicach lub okolicy?
Obserwuj wątek
    • sylwka25 Re: Psychiatra Gliwice 25.02.02, 21:34
      A może być w Katowicach?
      • Gość: tim Re: Psychiatra Gliwice IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.02, 08:58
        To raczej problem. A kogo możesz polecić?
        Jak widać Gliwice są jakoś mało rozreklamowane.
        • sylwka25 Re: Psychiatra Gliwice 26.02.02, 19:16
          Podaj swój mail to ci wyślę kontakt
        • mariobros666 Re: Psychiatra Gliwice 19.08.15, 09:08
          Ja z mojej strony mogę polecić poradnię Partner w GL na wieczorka. Nazwiska lekarza nie pamiętam ale tam jest ogólnie fachowa pomoc;) Miałem depresję i lęki i chodziłem do wielu psychologów/psychiatrów. Ale wszędzie czułem się zlewany-jak by mi ktoś mega łaskę robił. Dobry psychiatra musi być empatyczny! na takiego własnie trafiłem w tej poradni. Tam przyjmuje chyba tylko jeden pan. Pozdrawiam

p.s. to jest chyba ich stronka :) poradnia.partner.gliwice.pl/
    • aprilhead Re: Psychiatra Gliwice 02.03.16, 11:47
      Faktycznie w Gliwicach nie ma dużego wyboru. Chodziłem publicznie do lekarza Giemzy. Mnie i koleżance bardzo pomógł. Niestety kolejki są za długie. Jeśli ktoś chce prywatnie to telefon jest na jego stronie gliwicepsychiatra.pl/ Niestety nie każdy może sobie pozwolić na prywatną wizytę. Rozmawiało mi się z nim jak z kolegą który naprawdę potrafi pomóc.
      • lelum3 Re: Psychiatra Gliwice 02.03.16, 15:04
        Jestem za archiwizowaniem wątków. Doprawdy reklamy są denerwujące. Dziwię się, że ktoś chociaż nie zerknie na datę postu, do którego się odnosi.
        Tyle zmian było możliwych, a archiwizacja nie? Nie pojmuję.
    • madopar50 Re: Psychiatra Gliwice 03.03.16, 10:42
      dr Urban, prywatne poradnie ul. Dubois (tam gdzie biprohut)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka