Dodaj do ulubionych

BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO

16.05.04, 22:14
1. przeciwko "depresze"! Zawsze i wszędzie, bo to suka, i jeszcze, pieprzona,
nawet nie leży w mojej naturze (pieprze niedoskonałość neuroprzekaźnikowego
przesyłania danych, całą tą pieprzoną chemię, która "nie daje rady")!
2. przeciwko panom G, którzy nieprzygotowani, ingnoranccy i załośni, wchodzą w
moją głowę i zajmują uwagę, którą mogłabym skierować w leszym kieruknu.
3. przeciwko psychiatrom, którzy każą mi żreć tablety zamiast zrozumieć że za
wrażliwa jestem na takie gówno, które (momo wysiłków wielkich) mnie zewsząd
atakuje (panG, na przykład. takie gówno, taki nikt, a tak mnie poruszył;
ciekawe dlaczego?).

Kto następny? Bo ja idę TO PRZESPAĆ, BO na pewno nie dam sie TEMU! Obiecuję,
że zrobię wszystko. Jakieś pomysły?
greta
Obserwuj wątek
    • abdon Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 16.05.04, 22:21
      Mój pomysł podałem w innym wątku: kompletnie ignorowac debila. Nie odpowiadać
      na jego chamskie zaczepki. Po pewnym czasie znudzi mu się zabierać głos na
      forum.
      • future.schock Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 16.05.04, 22:37
        Roman ma dzisiaj takiego doła, że nawet takich przypadków w książce nie opisują
        ale to nie tylko efekt charakteru ale i chemii, bądźmy dobrej myśli że sarkazm
        do jutra mu przejdzie:-)
        Greta sama wiesz co dla ciebie dobre, napisałaś "Bo ja idę TO PRZESPAĆ".
        Przyjemnego wypoczynku.

• vinja Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 16.05.04, 22:40
      greta_30 napisała:

> 1. przeciwko "depresze"! Zawsze i wszędzie, bo to suka, i jeszcze, pieprzona,
      > nawet nie leży w mojej naturze (pieprze niedoskonałość neuroprzekaźnikowego
      > przesyłania danych, całą tą pieprzoną chemię, która "nie daje rady")!

Buntuję się raem z Tobą , Greto Kochana ,przeciwko kurewstwu temu co Nas
      dopadło !!!
      Buntuję się całym sercem , duszą ,ciałem - od lat !!!
      I nie przestanę buntować się i walczyć z tym popierdolonym losem , będę brać
      prochy , poddawać się terapii i czekać cierpliwie na dzień , w którym to
      badziewie pokonam !!!
      Nie poddamy się Greto

> 2. przeciwko panom G, którzy nieprzygotowani, ingnoranccy i załośni, wchodzą w
      > moją głowę i zajmują uwagę, którą mogłabym skierować w leszym kieruknu.

Pieprz pana G. Greto !!!
      To wesoły , dowcipny chłopak , który chce wyraźnie rozruszać towarzystwo ( i
      chwała mu za to ), a nie pojmuje , że nie zawsze jest tu nastój , który chwyta
      jego humor.

giertych , rydzyk , wrzodak , może lepper, a może p.beger się pojawi , - może
      być zabawnie ;-))))))))))

> 3. przeciwko psychiatrom, którzy każą mi żreć tablety zamiast zrozumieć że za
      > wrażliwa jestem na takie gówno, które (momo wysiłków wielkich) mnie zewsząd
      > atakuje (panG, na przykład. takie gówno, taki nikt, a tak mnie poruszył;
      > ciekawe dlaczego?).

... a ja Cię kocham

>
      > Kto następny? Bo ja idę TO PRZESPAĆ, BO na pewno nie dam sie TEMU! Obiecuję,
      > że zrobię wszystko. Jakieś pomysły?
      > greta

Pomysł :
      wyluzuj
      pozdrawiam serdecznie
      vinja
    • cptniamo "i jak tu nie mieć depresji. NIE POPIERAMY TEGO !! 16.05.04, 22:41
      ...romanem (prawie Dmowskim) się nie martw. Popatrz, on zgadza się z punktem
      1: "i jak tu nie mieć depresji. NIE POPIERAMY TEGO !!!!!" buahaha. Dobranoc.
    • greta_30 Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 00:09
      greta_30 napisała:

> przeciwko psychiatrom, którzy każą mi żreć tablety zamiast zrozumieć że za
      > wrażliwa jestem na takie gówno, które (momo wysiłków wielkich) mnie zewsząd
      > atakuje (panG, na przykład. takie gówno, taki nikt, a tak mnie poruszył;
      > ciekawe dlaczego?).

Wiecie co? Jak mi do jutra nie przejdzie, to jutro pójdę do szpitala ustawiać
      się na depakinie... Spokorniałam... za bardzo się męczę, za bardzo się boję...
      Siedzę i łzy same mi kapią na klawiaturę... Dlaczego? Dlaczego, się pytam,
      właśnie mnie musi to tak boleśnie gwałcić? Jest tyle osób, które marzą o tym
      żeby "mieć depresję", bo to takie modne i wogóle, mozna sobie zasiłek załatwić
      albo alimenty wyższe... Dlaczego nie oni, skoro tak bardzo o to zabiegają (znam
      takich co mają szczelność na państwowe terapie kosztowne się dla jaj
      powybierać)... Dlaczego nie mogę dać sobie rady bez tych znienawidzonych
      stabilizatorów, dlaczego jestem takim mięczakiem? ;( buu. I jeszcze spać
      zaczynam się bać. Jutro idę do szpitala. Pieprzę to!
      greta
      • awanturka Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 00:24
        Tak jak przyszło nie wiadomo skad i dlaczego, tak pójdzie sobie w diabły!(to o depresji)
        A jeżeli fakt "pójścia w diabły" moga przyspieszyc jakies piguły to należe z tego skorzystac i to jak najszybciej! Nie daj się jej!! - awanturka
        • greta_30 Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 00:25
          awanturka napisała:
          > A jeżeli fakt "pójścia w diabły" moga przyspieszyc jakies piguły to należe z te
          > go skorzystac i to jak najszybciej!

Jutro to załatwię. dziękuję Awanturko :)
          • vinja Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 01:04
            Greto , Awanturka ma rację , weź depakinę jeśli tak źle Ci z tymi falami.
            Ja ją biorę grzecznie już chyba rok.
            Jak trzeba to trzeba - to nie jest jakiś "koszmarny" lek , a płaczę dzięki
            niemu mniej ;-)
    • mskaiq Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 07:36
      Popatrz jak wiele zmienilo sie w T
    • mskaiq Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 07:47
      Popatrz jak wiele zmienilo sie w Twoim zyciu. Jestes na dobrej drodze aby wyjsc
      z depresji, masz wszystko co potrzebujesz, motywacje i milosc. Twoj list o
      Matce to jedna z najpiekniejszych opowiesci o milosci. Twoja Corka, Twoj Facet
      to wszystko jest milosc. Badz z Nimi jak najwiecej, im wiecej bedzie w Tobie
      mysli o Nich i o tym jak Ich kochasz tym mniej depresji. Te mysli nie przynosza
      strachu tylko radosc i ulge. Kiedys nauczysz sie tak myslec na codzien wtedy
      Twoj sen wroci, bedzie zdrowy bez lekow to tylko kwestia czasu i tego abys szla
      wiecej i wiecej w strone milosci masz ja wszedzie wokol.
      Serdeczne pozdrowienia.
      • greta_30 uwielbiam Cię czytac Mskaiq :) 17.05.04, 10:37
        bardzo dziękuję. Z całego serca. napiszę co i jak, jak dojdę do siebie
        pozdrawiam
        greta ("tlulona w króliczą sierść")
    • another_story Re: BUNTUJĘ SIĘ PRZECIWKO 17.05.04, 11:31
      Greta, dołączam się do buntu. Przeżywam teraz taki zjazd, że już w ogóle nie
      wiem, co będzie dalej. Moje położenie w szkole staje się tragiczne, s jeśli nie
      skończę klasy... pojęcia nie mam, jak się wszystko potoczy. Kurwa, dlaczego
      właśnie TERAZ, kiedy naprawdę chciałabym żyć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka